- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 23
- 43
- Konu Sahibi kiirmiizii
-
Afiyet olsun canımda niye peynirin o kadar az ekmeğinde fazla geldi sanki. Zeytin falan yemiyomusunEki Görüntüle 1682434 kahvaltım 2 zeytin ve eşime pisirdigim sucuklu yumurtadan 2 lokma yedim ekmek 50gr peynir 25gr
Günaydın kaşarlı tostum ve rezene cayim
Anladım canım geçmiş olsun. Listen öyleyse diyecek bisey yok tabi :)6 ay kadar oldu endokrin gittim insülin direnci ve seker çıktı diyetisyen de liste verdi listemde zeytin yok peynir im25gr ekmek 50gr
Gecikmiş öğlen yemegimEki Görüntüle 1683036 artık akşam yemeği yok çay sonrada tarçınlı süt sonrada
Emziriyosan zor olur değilse gayret edersen olur bende çok zorlanıyorum eşim kek börek yap dedi yok dedim yaparsam yerim cunkiAyy ne güzel erkenden kapatıyorsun yemek isini ben dayanamam heralde
Malesef canım emzirmiyorum ama uzun sure ac kalamiyorum sekerim düşüyo hemen 17 18 arası yiyoruz zaten sonra çok canım bisey isterse meyve yada kuru meyve yiyorum insallah boyle.devam ederim.Emziriyosan zor olur değilse gayret edersen olur bende çok zorlanıyorum eşim kek börek yap dedi yok dedim yaparsam yerim cunki
Afiyet olsun canım ne güzel her çeşitten az az almissin. Sanırım bende dediğin gibi yeşillik eklemeliyim kahvaltimaEki Görüntüle 1683855 kahvaltım bugünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?