kiki_coco burun Estetiği Ameliyatı

anlıyorum cnm gerçekten çok pahalı. ama serdar bey gerçekten güzel burun yapar cnm, maddi durumun müsait olursa ben muayene olmanı tavsiye ederim.

sonunda randevu alabildim haftaya bi sorun cıkmazsa tabi gidicem.benim merak ettiğim sey kucuk güzel burun yapabilıyor mu.cunku benm burnum zaten düzgn düzeltilcek bir yanı yok kücültülmesi gerekiyor.yüzüme göre burnum büyük.kemerl, ya da ucu düşük değil.bir de merak ettiğim benim 15 gün iznim olcak sence bu sürede iyilesebilir myım?? bu iyilesme süresi her ne kadar bünye ile alakalı deselerde bence doktorun burnuma iyi davranmasıyla alakalı.ve anestesi doktoru ile alakası varmıs.serdar bey sence bu konuda hassas mı??

cnm küçültme konusunda bişey diyemicem çünkü ben kesinlikle küçülmemesini istemiştim, onu doktorla konuşsan daha mantıklı olur. ne kadar küçültülmesi gerektiğine o karar verir. benim alçım 1 haftada, atelim de 14. günde çıkmıştı. çıktığında çok düzgündü, biraz şişti ama işim olsa rahatlıkla dönebilirdim. morluklar ilk haftadan sonra geçmişti, sadece elmacık kemiklerimin üstünde hafif bi sarılık kalmıştı. ama bu benim bünyem, seninki daha farklı olabilir. yalnız ben açık tenli olduğum için normalde daha fazla morluk beklenirmiş, bende hiç sorun olmadı morluklar. serdar beyin eli hafif.

cok tesekkür ederim canım ne zaman soru sorsam hemen yanıltlıyorsun..o zaman dediğin gibi kücültebılme konusunu kendısıne saoruyım.ben de beyaz tenliyim ve büyük ihtimal ben morarcam.tabi doktorun eli hafifse daha az morarıım.15 vaktim var malesef.

cnm sıkma canını. 15 günün yeteceğine eminim. ayrıca rica ederim ne zaman istersen soru sorabilirsin. :)

Merhaba,ben zuhal.serdar ozturkle ilgili yazilarinizi okudum bende cok fazla doktorla gorustukten sonra serdar ozturke ameliyat olmaya karar verdim burnumdan ama hala korkuyorum resimlerini eklemissin sanirim sakincasi yoksa gorebilirmiyim.amaliyatinin basarili gecmesine sevindim umarim benimde oyle olur...ekledim kabuledersen sevinirim

ekledim seni cnm. serdar beye güvenebilirsin korkucak hiçbir şey yok.

iyi akşamlar.
camila acaba serdar öztürk e ameliyat olupta mı memnun kalmadın? arkadaşın olarak eklersen resimlerine bakabilir miyim?

cnm serdar öztürk kapalı teknikle ameliyat yapıyor. ben burnumdan çok memnunum ama resimlerimi artık kaldırdım. camilia başkasına ameliyat oldu.

cnm serdar öztürk kapalı teknikle ameliyat yapıyor. ben burnumdan çok memnunum ama resimlerimi artık kaldırdım. camilia başkasına ameliyat oldu.

slm ben de revizyon olcam ama bi türkülü karar veremiyom çok korkuyom seni görmek istiyorum. beni de ekler misin

benim de çok ihtiyacım var resimlerine :)) çok kararsızım iki doktor arasın da kaldımm tekrar koysan resimleri kiki :) yada mail adresimi versem atarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…