anlıyorum cnm gerçekten çok pahalı. ama serdar bey gerçekten güzel burun yapar cnm, maddi durumun müsait olursa ben muayene olmanı tavsiye ederim.
sonunda randevu alabildim haftaya bi sorun cıkmazsa tabi gidicem.benim merak ettiğim sey kucuk güzel burun yapabilıyor mu.cunku benm burnum zaten düzgn düzeltilcek bir yanı yok kücültülmesi gerekiyor.yüzüme göre burnum büyük.kemerl, ya da ucu düşük değil.bir de merak ettiğim benim 15 gün iznim olcak sence bu sürede iyilesebilir myım?? bu iyilesme süresi her ne kadar bünye ile alakalı deselerde bence doktorun burnuma iyi davranmasıyla alakalı.ve anestesi doktoru ile alakası varmıs.serdar bey sence bu konuda hassas mı??
cok tesekkür ederim canım ne zaman soru sorsam hemen yanıltlıyorsun..o zaman dediğin gibi kücültebılme konusunu kendısıne saoruyım.ben de beyaz tenliyim ve büyük ihtimal ben morarcam.tabi doktorun eli hafifse daha az morarıım.15 vaktim var malesef.
Merhaba,ben zuhal.serdar ozturkle ilgili yazilarinizi okudum bende cok fazla doktorla gorustukten sonra serdar ozturke ameliyat olmaya karar verdim burnumdan ama hala korkuyorum resimlerini eklemissin sanirim sakincasi yoksa gorebilirmiyim.amaliyatinin basarili gecmesine sevindim umarim benimde oyle olur...ekledim kabuledersen sevinirim
ayrıca 2-3 yeni resim koydum ilgilenenler için
Cnm burnun oturdukça dahada güzelleşmişBen serdar byle görüştüm gördüğüm fotolarıda çok beğendim ama hala karar veremedim Bakalım artık bahara galiba. Sevgiler.
teşekkür ederim cnm. iyi şanslar sana da.
teşekkür ederim cnm. iyi şanslar sana da.
aslına bakarsan mirabel çevremdeki herkes çok güzel ve doğal durduğunu söylüyor.sanırım yamukluğu ve ucundaki kabalığı tek ben görebiliyorumanlamadım.herkes üzülmeyim diyemi beğeniyor yoksa gerçektenmi beğeniyor gerçekten anlayamadım.ve doktorlarımın kesinlikle hakkında olumsuz bişey diyemem.ikisi de işinin ehliydi.sanırım benim burnum çok zor bi burun.veya daha yerine oturmadı,hala karar veremedim
cnm serdar öztürk kapalı teknikle ameliyat yapıyor. ben burnumdan çok memnunum ama resimlerimi artık kaldırdım. camilia başkasına ameliyat oldu.
kime ameliyat olmuştu camila biliyormusun fikir edinmek açısından?
cnm serdar öztürk kapalı teknikle ameliyat yapıyor. ben burnumdan çok memnunum ama resimlerimi artık kaldırdım. camilia başkasına ameliyat oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?