kabul ettim cnm bakabilirsinserdar beyi herkese tavsiye ederim
cnm kusura bakma şimdi bakabildim resimlerine. çok hoş kızmışsın bu arada :)burnun genel olarak kötü görünmüyor ama ucu için revizyona ihtiyaç var bence de. yani olursan daha mutlu olursun. benim de ilk ameliyatlı burnum ilk yapıldığında çok kötü değildi, zamanla iyice kötü olmuştu, malesef oluyo böyle.
Canım benim güzel yorumun için tşk. Bende sadece burun ucu düşünüyorum. Pazartesi arayıp Serdar beyden randevu alcam...Birde bir hemşire Eren Taştan diye bir doktor adını verdi ama ne forumda ne de internette ismine rastladım. Ankara hastanesindeymiş. Revizyonda o da çok iyiymiş. Revizyon olunca insan her isme bir umutla atlıyor. Bakalım cnm. Yorumların ve önerilerin için çok teşekkür ederim.
Rica ederim cnm iyi şanslar sana. Herhangi bir sorun olduğunda yine sormaktan çekinme :)
Cnm bu hafta serdar bey çok doluymuş. Pazartesiye randevu aldım. Heyecan yaptım biraz. Umarım cesaretimi toplayabilirim. Desteğin için çok tşk.
mrb canım geçmiş olsun resimlerini ben de görebilir miyim
burnum 44 günlük oldu. eskisine göre çok çok güzel şu an. hayatla barışmış durumdayım :) 1-2 ufak pürüz var ama o kadar mutluyumki canımı sıkmıyorlar. 2 tane yeni resim ekledim. burnumda bir sorun çıkmasından o kadar korkuyorumki, ama doktoruma güveniyorum. gerekirse bazı yerlere yağ enjekte edebileceğini söyledi. derim çok ince olduğu için kemikteki kıkırdaktaki en ufak farklılık görülebiliyor. ama genel anlamda maşallah diyorum :)
canım bende revızyon olmayı dusunuyorum,burnumu hıc begenmedım( ama resımlerını göremıyorum acaba arkadasın olmadıgım ıcın mı göremıyorum yoksa baska bır sebebımı var...sanırım dr.un serdar özturk ben emre ılhan yada barıs cakır dusunuyorum revızyonda daha da basarılı dr.lar gıbı bır ayrım varmıır acaba,özelden de yazamıyorum msj hakkıım henuz sevıyeye ulasmadı (...ama sen musaıtsen bana msj atabılırsın umarım görursun:))
canım benim derim de cok ince kıkırdak eklenmeli diyolar cok korkuyom. bana anltr mısn nsl belli olıyo
cnm kemikte 1 milimetrik bi girinti var gibi solda , ışıkta da sanki hafif bi iz görünüyo sol tarafta. bi de derimin kemiğime yapışmasından korkuyo doktor, o yüzden sürekli masaj yap diyo, çünkü çizgi oluşabilirmiş. ama gerçek bi sorun yok cnm o yüzden sen benim dediğime bakıp korkma. genel anlamda bi sorunum yok.
kiki benide eklerimsin ark teklifi yolladım fotolarını cok merak edıyorm bende revzyon ameliyatı olcam önümzdeki ay serdar beyle görüşmeye gidicem senn memnunıyetını gördkten sonra karar verdim.revizyon derken ben daha önce burun ucuma bsyker yaptrdm 2 ay önce ama hic memnun diilim suan tüm burnuma yaplmasını istıyorum benm cok düzgn ama iiri bir burnum var kalın derilide olablr acaba serdar bey bunu inceltebilr mi??ben 2 aydr evden cıkmıyorum cunku burnum eskısnden cok daha kötü=(
serdar bey benim burun derimi de ince hale getirecekti,ben gittim körü körüne bir ameliyatı seçtim.oysa serdar bey baya düzeltecekti.dinlemedim ona yanıyorum
camila sana burdan da yazıyorum..seni çok çok iyi anlıyorum aynını bende yaptım ve param o kadardı baska doktora yaptıramadım.serdar özturkun ücreti cokmuş ben kendisyle ilk defa görüşcem acaba banadmı 5bın tl der eger o kadar ücret isterse mumkün degil veremem.canım sen görüşmeye gittn sanrım bana biraz bilgi verirmisinz KK VE SEN benimki revizyon mu olur yanı bana 3 ay dolunca terkrr amelyat olablcegımı sölemişti doktorum cünkü benim kemiğime dokunulmadı.lütfen yardımcı olun kızlarrrr=(
serdar bey benim burun derimi de ince hale getirecekti,ben gittim körü körüne bir ameliyatı seçtim.oysa serdar bey baya düzeltecekti.dinlemedim ona yanıyorum
Demet benimde pazartesi günü serdar beyle görüşmem var. Benimde revizyon olacak. Bence önce görüş. Fiyat yapılacak işleme göre değişiyormuş. Hem zaten üç ay geçmiş üstünden hemen yapmazlar diye biliyorum ben. Bence revizyon olunca daha bir titizlenmek lazım. Ucuz diye gidip içine sinmeyen bir doktora ameliyat olma sakın. İyice araştır. Bütün alternatifleri iyice değerlendir. Paniğe kapılıp aceleye getirme. Beklemek pişman olmaktan iyidir. ve unutma herşeyin bir çaresi var.
Camila forumda yazdıklarını gördüm. Çok ama çok üzüldüm. Neden bu kadar pişmansın? O kadar mı kötü oldu? Acaba daha burnun oturmadığı için sana öyle geliyor olabilir mi?
neden bu doktorlar işlerini iyi yapmıyorlar etrafta bu kadar cok 2. 3. ameliyatı olacak insan var anlamıyorum halimize bakın! canm pazartesi görüştükten sonra beni de bilgilendirir misin? bu arada ön görüşme için ücret isteyen doktorlar var serdar beyde istıyor mu acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?