kiki_coco burun Estetiği Ameliyatı

anlıyorum cnm yalnız benim burnum da geniş ve yayvandı, kanatlar fazla tombuldu, o görüntü hiç kalmadı şimdi. senin kafan karışık cnm anlıyorum düşünmek için zamana ihtiyacın var. keşke biraz bekleseymişim seni :) cnm bi de ben ısrar ediyo olmiyim ben, aklın hangi doktora yatarsa sonuçta bu kararı sen vermelisin. sonra memnun kalmadığın bişey olmasın.

yok yok ısrar et,birileri ısrar etmese karar veremem benşutarafagitti kendimi bilirim,ama serdar bey senden için dediki onun burnu çok ince deriliydi dedi.yani senin ameliyatın oyüzden başarılı olmuştur bence.benimki kalın derili.seninki kadar başarılı bir sonuç vermez.bir de seninkinin bu kadar güzel durma nedeni yüzünün geri kalanının da çok çok güzel olması,benim surat ofsayt:)

Son düzenleyen: Moderatör:

kendine haksızlık ettiğin kanısındayım canım =)

cnm çok teşekkür ederim ama ben de kendine haksızlık ettiğin kanısındayım :) ben de burnum kötüyken kendimi çirkin hissediyodum.

cnm çok teşekkür ederim ama ben de kendine haksızlık ettiğin kanısındayım :) ben de burnum kötüyken kendimi çirkin hissediyodum.

bilmiyorum kiki ya,sitedeki herkesi de sıkboğazediyorum ama biran önce karar vermem gerek,çünkü eğer ferruha karar verirsem kbbcim ameliyat tarihinden 10gün önce arayın demişti ki 8kasımda belirlemiştik ameliyatı..of offf ne zormuş ya ne zormuşş

anlıyorum cnm. karar vermeye hazır değilsen ameliyatı ertele istersen.

dahafazla ertelersem yarıyıl tatiline kalacak,ozamana kadar sabredemeyeceğimi düşündüm.kendimle hiiç bişekilde barışıkdeğilim çünkü..artık fiyatı aştım,fiyat sorun değil..serdar beyin çok iyi yapacağını emin olabilsem tamam derdim

katıldım, çok aceleye getirirsen ve sonuçtan memnun olmazsan pişman olabilrsin. iyice emin ol hangi doktora ameliyat olmak istediğinden, sonra gönül rahatlığıyla gir ameliyatına

katıldım, çok aceleye getirirsen ve sonuçtan memnun olmazsan pişman olabilrsin. iyice emin ol hangi doktora ameliyat olmak istediğinden, sonra gönül rahatlığıyla gir ameliyatına

ferruh bingülle serdar öztürk arasında kaldım.en azından bu ikisinde karar kıldım.ama ikisinden birini seçemedim..serdar öztürke tam olarak ne istediğimi anlatamadım,yarınsa ferruh beye haber vermem gerekecek olucammı olmıcammı diye,of ya of serdar beye desem böyle böyle yapabilirmisiniz o da evet böyle böyle yapıcaz deseydi sorun kalmazdı ama o konulara giremedik galiba

neden ki canım ? o kadar görüşmeye gittin aklında ne var ne yok söleseydin.. ya da kk'e yönlendir forumları okusun

neden ki canım ? o kadar görüşmeye gittin aklında ne var ne yok söleseydin.. ya da kk'e yönlendir forumları okusun

o zor birazgerizekaalılığıma yanıyorum.fiyatı söyledikten sonra kesin olmam gözüyle baktığım için konuşmadım sanırım,hıh tamam karar verdim şimdi şeklini konuşalım desem o dediğin olurdu.

ne kadar fiyat verdi canım? hem karar vermemde şekli konusunda söylecekleriniz de önemli diip bağlasaydın konuyu =)

Revizyon fiyatları değişiyormuş, bu açıdan bakınca normal sanırım... Paranın gözü kör olsun emi...

ya serdar bey erkeklerin burnunu daha güzel yapıyor bu arada.bayanlarınkini çok ebğenmedim esasen,nebileyim.yapay bulduklarım oldu.ama ben tarif edersem şöyle olsun böyle olsun diye istediğim gibi yapar sanırım,doğal yapar sanırım

çok ilginç bir detay gerçekten=) ferruh beyin hastalarının fotoğraflarını gördün mü hiç? ya walla para durumu işin içine girmese emre ilhan diycem ki ilk ameliyatımı ona olsaydım keşke diyorum ..

Bu arada topic'i de baya sabote ettik =)bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…