ahh kiki ahh keşke seni görebilseydim,tüh yabenneyaptımki benden tam birkaç dk önce çıkmışsın.okadar kararsızım ki..anlatamam.yani 3bine başka biri mi olsa 5bine serdar bey mi?serdar öztürkün yeteneği tartışılmaz,eğri burunları dümdüz yapıyor özellikle ona dikkat ettim.ama benim asıl sorun kalınlığı ve yayvanlığı.onu toparlayabilirmi bilmiyorumgösterdiği resimler de dikkat ettim de burun eğriliğini süper toparlıyor ama uçları ve kanatlarında biraz daha az başarılı gibi...valla okadar zor bir kararki deniz...seninki gibi olacağını bilsem hiç düşünmem
anlıyorum cnm yalnız benim burnum da geniş ve yayvandı, kanatlar fazla tombuldu, o görüntü hiç kalmadı şimdi. senin kafan karışık cnm anlıyorum düşünmek için zamana ihtiyacın var. keşke biraz bekleseymişim seni :) cnm bi de ben ısrar ediyo olmiyim ben, aklın hangi doktora yatarsa sonuçta bu kararı sen vermelisin. sonra memnun kalmadığın bişey olmasın.
yok yok ısrar et,birileri ısrar etmese karar veremem benşutarafagitti kendimi bilirim,ama serdar bey senden için dediki onun burnu çok ince deriliydi dedi.yani senin ameliyatın oyüzden başarılı olmuştur bence.benimki kalın derili.seninki kadar başarılı bir sonuç vermez.bir de seninkinin bu kadar güzel durma nedeni yüzünün geri kalanının da çok çok güzel olması,benim surat ofsayt:)
kendine haksızlık ettiğin kanısındayım canım =)
yok yok ısrar et,birileri ısrar etmese karar veremem benşutarafagitti kendimi bilirim,ama serdar bey senden için dediki onun burnu çok ince deriliydi dedi.yani senin ameliyatın oyüzden başarılı olmuştur bence.benimki kalın derili.seninki kadar başarılı bir sonuç vermez.bir de seninkinin bu kadar güzel durma nedeni yüzünün geri kalanının da çok çok güzel olması,benim surat ofsayt:)
ben fotoları göremedim :S gizli sanırım albüm
cnm çok teşekkür ederim ama ben de kendine haksızlık ettiğin kanısındayım :) ben de burnum kötüyken kendimi çirkin hissediyodum.
bilmiyorum kiki ya,sitedeki herkesi de sıkboğazediyorum ama biran önce karar vermem gerek,çünkü eğer ferruha karar verirsem kbbcim ameliyat tarihinden 10gün önce arayın demişti ki 8kasımda belirlemiştik ameliyatı..of offf ne zormuş ya ne zormuşş
anlıyorum cnm. karar vermeye hazır değilsen ameliyatı ertele istersen.
anlıyorum cnm. karar vermeye hazır değilsen ameliyatı ertele istersen.
katıldım, çok aceleye getirirsen ve sonuçtan memnun olmazsan pişman olabilrsin. iyice emin ol hangi doktora ameliyat olmak istediğinden, sonra gönül rahatlığıyla gir ameliyatına
ferruh bingülle serdar öztürk arasında kaldım.en azından bu ikisinde karar kıldım.ama ikisinden birini seçemedim..serdar öztürke tam olarak ne istediğimi anlatamadım,yarınsa ferruh beye haber vermem gerekecek olucammı olmıcammı diye,of ya ofserdar beye desem böyle böyle yapabilirmisiniz o da evet böyle böyle yapıcaz deseydi sorun kalmazdı ama o konulara giremedik galiba
neden ki canım ? o kadar görüşmeye gittin aklında ne var ne yok söleseydin.. ya da kk'e yönlendir forumları okusun
o zor birazgerizekaalılığıma yanıyorum.fiyatı söyledikten sonra kesin olmam gözüyle baktığım için konuşmadım sanırım,hıh tamam karar verdim şimdi şeklini konuşalım desem o dediğin olurdu.
ne kadar fiyat verdi canım? hem karar vermemde şekli konusunda söylecekleriniz de önemli diip bağlasaydın konuyu =)
5bin verdi bbd,aslında çok da pahalı değil diyor bazı arkadaşlar
Revizyon fiyatları değişiyormuş, bu açıdan bakınca normal sanırım... Paranın gözü kör olsun emi...
ya serdar bey erkeklerin burnunu daha güzel yapıyor bu arada.bayanlarınkini çok ebğenmedim esasen,nebileyim.yapay bulduklarım oldu.ama ben tarif edersem şöyle olsun böyle olsun diye istediğim gibi yapar sanırım,doğal yapar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?