Yeni resimler ekledim kızlarr
kiki_coco ben camila,yani meltem,eski hesabıma ayın7sine kadar yasaka kondu ben de anlamadım:):)ama artık daha dikkatli olucam sanırım doktorları belli bariz kıyasladığım için yasak kondu bana,birdaha yapmam artık:2: haklılar tabi..bu arada ben de serdar öztürke bir aksilik çıkmazsa 8kasımda ameliyat oluyorum deniz,ikinci kez görüşmeye gittik,annemi de götürdüm bu sefer,ayrıntılarıyla anlattı.çağ hastanesinde olucam ameliyatı.sana tekrar arkadaşlık daveti yolladım ben kiki.burnunun yeni halini çok merak ediyorum,gün geçtikçe değişiyordur değilmi?off umarım benimki de başarılı olur
ay bende merak ettim valla çok:26:
meltemcim senin için hemen şimdi 3 tane resim çekip koydum..taze taze :)
çok teşekkür ederim deniz,çok güzel olmuşu gerçekten yaa..birkere sahibi güzel zaten:) işte pazartesi bi aksilik çıkmazsa olacağım,babama bağlı biraz da...gerçekten darısı benim başıma
hastanede bir gün kalıcam.ilkg ün çok ağrı olurmuki..bu arada serdar hoca genel anestezi yapıyordu değilmi kiki
heyecanın çok normal cnm güzel bi heyecan bu :)) fotoraf çektireceğin zamanların hayali, başka değişiklikler yapma planları vs... :) evt cnm genel anestezi yapıyor ve ağrı olmuyor, en azından benim hiç ağrım olmadı, sadece anestezinin verdiği halsizlik vardı.
senin de kemiğini kırdılar değilmi?ve ağrı olmadı..ne güzel.benim ilk ameliyatım sonrası çok ağrılıydı ya,zaten lokalle olmuştum resmen işkenceydive sanırım çok morarma şişme de olmuyor,ne güzel.of ya umarım doğal olur.kiki sen serdar beyin başka hastalarını da görme fırsatı bulmuştun demi yüzyüze?doğal duruyordu demi burunları
öncelikle geçmiş olsun ama fotoları göremiyorum
teşekkürler, kabul ettim görebilirsin
deniz ya hakkını napsam ödeyemem:)darısı başıma ,bi aksilik olmazsa,şansım yaver giderse serdar beyin en iyi şekilde yapacağına inanıyorum zaten
arkadaşlar atelim geçtiğimiz cumartesi çıktı. burnumu çok beğendim bu kadar düzelmesine inanamıyorum. resimleri koydum :) yorumlarınız bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?