kiki_coco burun Estetiği Ameliyatı

ya meltem çok sevindim cnm ya kesinlikle doğru bir karar verdin :) eminim sen de çok mutlu olucaksın :) burnumda masaja başladığımdan beri şekil ortaya çıkmaya başladı, ama masajdan dolayı yer yer şişiyor, sonra iniyor fln. serdar bey de böyle olacağını söylemişti. ama resimlerde çok beğeniyorum burnumu :) bazı tanıdıklarımızla görüştüm burnumu çok beğendiler çok doğal dediler. nazar değmesin diye boncuklu kolye takıyorum :) inan senin için çok sevindim gözün kapalı güvenebilirsin serdar beye. bu arada serdar bey kbbcinin yapamadığı şekilde nefes yolumu açtı. eskiden sesim kötüydü nefes alamazdım şimdi burnumun içi bomboş ve çok rahatım. deviasyonu aldı ve şişen konkayı radyoaktif ışınla yok etti.

meltemcim senin için hemen şimdi 3 tane resim çekip koydum..taze taze :)

çok teşekkür ederim deniz,çok güzel olmuşu gerçekten yaa..birkere sahibi güzel zaten:) işte pazartesi bi aksilik çıkmazsa olacağım,babama bağlı biraz da...gerçekten darısı benim başıma

kızlar ya heyecandan ikide birde buraya girmekten kendimi alıkoyamıyorum,pazartesi günü ameliyat olacağım yüzde doksan beş,ve kikinin resimlerine baktıkça içim rahatlıyor,rahat rahat foto çektireceğim zamanların hayalini kuruyorum..of ya çok sabırsızım,perşembe günü çok önemli bir vizem var mesela sırf heyecandan çalışamıyorum.iki satır okuyorum ameliyat aklıma geliyor:) kızlaaaaar

hastanede bir gün kalıcam.ilkg ün çok ağrı olurmuki..bu arada serdar hoca genel anestezi yapıyordu değilmi kiki

hastanede bir gün kalıcam.ilkg ün çok ağrı olurmuki..bu arada serdar hoca genel anestezi yapıyordu değilmi kiki

heyecanın çok normal cnm güzel bi heyecan bu :)) fotoraf çektireceğin zamanların hayali, başka değişiklikler yapma planları vs... :) evt cnm genel anestezi yapıyor ve ağrı olmuyor, en azından benim hiç ağrım olmadı, sadece anestezinin verdiği halsizlik vardı.

senin de kemiğini kırdılar değilmi?ve ağrı olmadı..ne güzel.benim ilk ameliyatım sonrası çok ağrılıydı ya,zaten lokalle olmuştum resmen işkenceydi ve sanırım çok morarma şişme de olmuyor,ne güzel.of ya umarım doğal olur.kiki sen serdar beyin başka hastalarını da görme fırsatı bulmuştun demi yüzyüze?doğal duruyordu demi burunları

evet cnm kemik kırıldı bende de. hemen buz koydukları için pek morluk da olmadı. ilk ameliyatımdan çok daha rahat oldu. ve evet çok fazla hastayı yakından görmedim ama gördüğüm 3-4 hastanın burnu çok hoştu.

deniz ya seni görmek isterim,ameliyattan sonra falan umarım muayeneye geldiğimde karşılaşırız

deniz ya hakkını napsam ödeyemem:)darısı başıma ,bi aksilik olmazsa,şansım yaver giderse serdar beyin en iyi şekilde yapacağına inanıyorum zaten

deniz ya hakkını napsam ödeyemem:)darısı başıma ,bi aksilik olmazsa,şansım yaver giderse serdar beyin en iyi şekilde yapacağına inanıyorum zaten

cnm ya ne demek, seni çok iyi anlıyorum ben. eminim bi aksilik olmicak merak etme. hem senin burnun benimkinden daha kolay görünüyodu. serdar bey olabilecek en güzel sonucu verir sana :) ben de seni görmek isterim, bi gün ayarlayalım bunu. sana özelden msn'imi atıcam cnm.

arkadaşlar atelim geçtiğimiz cumartesi çıktı. burnumu çok beğendim bu kadar düzelmesine inanamıyorum. resimleri koydum :) yorumlarınız bekliyorum.

Çok geçmiş olsun..Neticeden mutlu olman çok güzel.. Beni de ekler misin?? Resimlerini görmek isterim. İki kez ameliyat geçirdim ama malesef benim de eğriliğim düzelmedi gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…