Bu arada topic'i de baya sabote ettik =)bayanssulusmile
evet sempatiksalakcinni ferruh bey sadece 4hastasının resmini gösterdi.2sini beğendim,1ini çok değişmiş bulmadım,diğerini beğenmedim. bilmiyorum baya kararsızlık ortamı oluştu:)
ayyy en iyisi oo pitit piti yap
ya ferruh beyde denizinki kadar başarılı bir sonuç görmedim sanırım,sanırım serdar öztürke olucam..
ay o kadar konuştuk ki bu konuyu.. rüyamda bir arkadaşım güya ameliyat oluyordu ama burnunu süper yapmışlar üstelk para da almadılar diyordu hahaAyy en az senin kadar heyecanlandım şu an.. bayanssulusmile
hep benim yüzümdenkaydirigubbakcemile3 çok komikmiş,nerde yaptırmış,biz de oraya gidelimkaydirigubbakcemile3
evet albüm gizli ama ekleyeni kabul ediyorum, seni de ekliyorum.
tşkler cnm harika olmuşşş burnun yüzüne gözüne tam oturmuşşş
ya çok merak ettim ben bu fotografları.herkes okadar güzel yorumlar yapmış ki görmem mümkün müdür acaba
canım benide eklermisin resimlerini çok merak ettim :)
canım harika olmuş gerçekten ...çok beğendim çok doğal duruyor sende çok güzzelsin ama.......ilk ameliyatına ait resimler hakikaten kötü duruyor bende bir deviasyon kurbanı olduğum için seni çok ii anlıyorum cnm
canım bende revızyon olmayı dusunuyorum,burnumu hıc begenmedımçok teşekkür ederim cnm. birinci aya kadar gözüne batan bi sıkıntı olmadıysa zaten sonra da yaşayacağını sanmıyorum. içini ferah tut. ben de hala korkuyorum orasında burasında bişey çıkar mı diye, elimde değil :)
canım bende revızyon olmayı dusunuyorum,burnumu hıc begenmedım( ama resımlerını göremıyorum acaba arkadasın olmadıgım ıcın mı göremıyorum yoksa baska bır sebebımı var...sanırım dr.un serdar özturk ben emre ılhan yada barıs cakır dusunuyorum revızyonda daha da basarılı dr.lar gıbı bır ayrım varmıır acaba,özelden de yazamıyorum msj hakkıım henuz sevıyeye ulasmadı (...ama sen musaıtsen bana msj atabılırsın umarım görursun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?