kiki_coco burun Estetiği Ameliyatı

Bu arada topic'i de baya sabote ettik =)bayanssulusmile

evet sempatiksalakcinni ferruh bey sadece 4hastasının resmini gösterdi.2sini beğendim,1ini çok değişmiş bulmadım,diğerini beğenmedim. bilmiyorum baya kararsızlık ortamı oluştu:)

evet sempatiksalakcinni ferruh bey sadece 4hastasının resmini gösterdi.2sini beğendim,1ini çok değişmiş bulmadım,diğerini beğenmedim. bilmiyorum baya kararsızlık ortamı oluştu:)

ayyy en iyisi oo pitit piti yap

ya ferruh beyde denizinki kadar başarılı bir sonuç görmedim sanırım,sanırım serdar öztürke olucam..

ay o kadar konuştuk ki bu konuyu.. rüyamda bir arkadaşım güya ameliyat oluyordu ama burnunu süper yapmışlar üstelk para da almadılar diyordu haha Ayy en az senin kadar heyecanlandım şu an.. bayanssulusmile

ay o kadar konuştuk ki bu konuyu.. rüyamda bir arkadaşım güya ameliyat oluyordu ama burnunu süper yapmışlar üstelk para da almadılar diyordu haha Ayy en az senin kadar heyecanlandım şu an.. bayanssulusmile

hep benim yüzümdenkaydirigubbakcemile3 çok komikmiş,nerde yaptırmış,biz de oraya gidelimkaydirigubbakcemile3

hep benim yüzümdenkaydirigubbakcemile3 çok komikmiş,nerde yaptırmış,biz de oraya gidelimkaydirigubbakcemile3

Haha bu bahsettiğim arkadaşım 2-3 yıl önce zaten bir ameliyat oldu, kocaeli devlet hastanesinde sanırım. Gürkan keskindi doktorun adı yanılmıyorsam, neredeyse beleşe gelmişti harbi burnu da şu an çok tatlı bir sorun yok. Ama rüyamda 2. ameliyatını oluyordu Ben de hemen 2. ameliyatımı olmaya karar veriyordum hatta benim ameliyatımı yapan doktorumu bu kez eve çağırıyordum evde yapcaktı ameliyatı kiiiiiii uyandım

QUOTE=BBD;15975011]Haha bu bahsettiğim arkadaşım 2-3 yıl önce zaten bir ameliyat oldu, kocaeli devlet hastanesinde sanırım. Gürkan keskindi doktorun adı yanılmıyorsam, neredeyse beleşe gelmişti harbi burnu da şu an çok tatlı bir sorun yok. Ama rüyamda 2. ameliyatını oluyordu Ben de hemen 2. ameliyatımı olmaya karar veriyordum hatta benim ameliyatımı yapan doktorumu bu kez eve çağırıyordum evde yapcaktı ameliyatı kiiiiiii uyandım [/QUOTE]

hahahahaha,vay arkadaş ya bu nasıl işkaydirigubbakcemile3 komedi ya,evde ameliyat iki olana bir bedava kampanyaları falan:):)ben rüya göremedim kafam fazla doluydu:hulya:

ya çok merak ettim ben bu fotografları.herkes okadar güzel yorumlar yapmış ki görmem mümkün müdür acaba

canım harika olmuş gerçekten ...çok beğendim çok doğal duruyor sende çok güzzelsin ama.......ilk ameliyatına ait resimler hakikaten kötü duruyor bende bir deviasyon kurbanı olduğum için seni çok ii anlıyorum cnm

teşekkür ederim cnm, eminim anlıyosundur beni. neyseki kurtuldum sanırım. sen revizyon oldun mu?

canım bende revızyon olmayı dusunuyorum,burnumu hıc begenmedım( ama resımlerını göremıyorum acaba arkadasın olmadıgım ıcın mı göremıyorum yoksa baska bır sebebımı var...sanırım dr.un serdar özturk ben emre ılhan yada barıs cakır dusunuyorum revızyonda daha da basarılı dr.lar gıbı bır ayrım varmıır acaba,özelden de yazamıyorum msj hakkıım henuz sevıyeye ulasmadı(...ama sen musaıtsen bana msj atabılırsın umarım görursun:))

arkadaşlık isteğini kabul ettim cnm, resimleri görebilirsin. bence evet, revizyonda daha başarılı doktorlar var ve revizyon olacak kişi mutlaka o doktorun daha önce yaptığı revizyonları görmüş olmalı. ben serdar öztürk'ü tavsiye ederim sana. çok memnun kaldım. barış çakır'ı bilmiyorum ama emre ilhan'ın da burda başarılı örnekleri var.

kiki_coco ben camila,yani meltem,eski hesabıma ayın7sine kadar yasaka kondu ben de anlamadım:):)ama artık daha dikkatli olucam sanırım doktorları belli bariz kıyasladığım için yasak kondu bana,birdaha yapmam artık:2: haklılar tabi..bu arada ben de serdar öztürke bir aksilik çıkmazsa 8kasımda ameliyat oluyorum deniz,ikinci kez görüşmeye gittik,annemi de götürdüm bu sefer,ayrıntılarıyla anlattı.çağ hastanesinde olucam ameliyatı.sana tekrar arkadaşlık daveti yolladım ben kiki.burnunun yeni halini çok merak ediyorum,gün geçtikçe değişiyordur değilmi?off umarım benimki de başarılı olur

bu arada kızlar kbbciler burun içini daha iyi ameliyat eder derken deviasyonu da mı onlar daha iyi hale getirir?burundaki eğriliği dıştan düzeltmeyi de mi onlar daha iyi yapıyor?yoksa plastik cerrahlar bu konuda dahamı iyi dersiniz:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…