ARKADAŞIM DOKTORUN HAKLI OLABİLİR seninki kiloya bağlı olabilir gerçekten de, ancak şunu da belirteyim benim arkadaşım herhalde tahminen 170-171 boylarında ve 53 kiloda biridir, yani doğuma 62 kilo ile girdi sen düşün ve PKO'su vardı. Her zaman kilo olmuyor ve belki de önlem almak gerekiyor. Hayır yani sen bu kilonu veremezsen hiçbir zaman seni tedavi etmeyecek mi yani?
aaay arkadaşın ne şanslıymış öyle..zayıfmış oldukça,boyuna göre de..
yinede pko vardı öyle miii? vay beee..
doktorun bana dediğine göre,pko oluşmasının sebebi aldığım fazla kiloymuş..kilo verirsem tedaviye gerek kalmıcak,düzelicekmiş..
bilmiyorum,ben inanamadım aslında..sonuçta bitane düşüğüm var,yani hamile kalabiliyorum en azından + çok kilolu hamile kalanda onca insan var yani..
bilemedim
pufpufumm benım doktorumda bana pkonun sebebı aldıgın kılolar demişdii bide gereksiz yumurtalar
boyuma gore 10 kılo fazlam var tam rejıme gırcekdım hamıle kaldımama bak sen ne güzel hamile kalmışsın maşallah :)
e peki çok mu kilo var üzerinde
inanılmaz derecede bebek istiyorum...
hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı 2 aylıkken...1 sene önce oldu bu,kürtaj olmadım ilaçla düşük devam etti...
ama 1 senedir deniyoruz,olmuyo...
doktorum ise kiloyu sebep gösteriyo...fazlalığı ver olucak diyo...
oysa bu topikte öyle yorumlar,deneyimler var ki sebebin kilo olmasına inanasım gelmiyo...
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var!! kilo gerçekten bi sorun mu yoksa sorun ne?
birde ben İst'danım..bana doktor olarak önerebileceğiniz,tavsiye edeceğiniz biri var mı?farklı doktor denemek istiyorum..çünkü çokkkkk istiyorum çocuk..
boyuma gore 10 kılo fazlam var tam rejıme gırcekdım hamıle kaldım1.63 boy 65 kıloyum ama işallah diyetisyen eşliğinde hamılelıgım boyunca 5 kılo almayı planlıyorum...
kilomu pko yapıyor yoksa pkomu kilo yapıyor kanıtlanmış kesin bir bilgi yok ama
genelde pko olanlarda kilo sorunu var oyüzden zayıflamayı öneriyor doktorlar ama şuda var pko olanlar normalden daha zor zayıflıyorlar
bana ben kızıma gonophene denilen ilaçla ilk ayda hamile kalmıştım
ama bazısı aylarca klomen tedavisi aşılama sonuncunda hamile kalabiliyor
birazda rabbim ne zaman nasip ederse ozaman
işallah yaaa su ıcemıyorumkı mıdem azıma gelıyo zaten hıc dolu gıbı hıssedıyorum tıka basa gazmı var ne :26:diyetisyenede gerek yok aslında dengeli ve düzenli beslenirsen bol su içersen fazla kilo almazsın
hamilelik değilde asıl dikkat edilmesi gereken dönem emzirme
süt bol olsun diye yemeye sarıyor emzirildiği için canı çok fazla tatlı istiyor insanın
dengeli beslenilip bol su içmeli ki emzirme dönemindede kilo alınmasın
ben kızımda 14 kilo aldım
kızım 9 alıkken hamile kaldığım kiloya geri dönmüştüm
ben 103.5 kg ile hamile kaldım 6 kg kadar aldım o da gebelik şekerim teshis edilene kadar özellikle tatlıyı fazla yedim cok da dikkat etmedim yediğime ondan aldım sanırım :) sayfaların tamamını okumadım ama ben cok kilo ile hamile kalan yok galiba
istanbulda hangi yakadasınız bilemiyorum ama göztepedeki medical park hastanesindeki gökmen iyigünü tavsiye edebilirim
benim boyum 1.60 kızıma 68 le hamile kaldım bendede pko var gökmen beye adet olamıyorum ve çocuk istiyorum diye gittim
doğumla çıktım :)
tabiki önce nasip kısmet bende şimdi hamile kaldığım kilodan daha fazlayım
doğumdan sonra zayıflayınca düzenli adet görmeye başlamıştım ama kilo alınca yine kistler geri döndü
2.yi istiyorum biraz kilo verebilsem adetim düzene girse hemen bırakıcam korunmayı
beraber zayıflasak negüzel olur
kilomu pko yapıyor yoksa pkomu kilo yapıyor kanıtlanmış kesin bir bilgi yok ama
genelde pko olanlarda kilo sorunu var oyüzden zayıflamayı öneriyor doktorlar ama şuda var pko olanlar normalden daha zor zayıflıyorlar
bana ben kızıma gonophene denilen ilaçla ilk ayda hamile kalmıştım
ama bazısı aylarca klomen tedavisi aşılama sonuncunda hamile kalabiliyor
birazda rabbim ne zaman nasip ederse ozaman
ben ümraniye'de oturuyorum ve avrupa yakasında da doktor önerilse,kafama yatarsa gitcem hiç problem değilama göztepe yakın bana zaten..bunuda değerlendiririm,sağol..
peki bu ilacı bitek pko olduğun için mi verdi doktor sana?ilacın etkileri falan neler?
çünkü kullanmaya başladığın ilk aydan hamile kalmışsın,ne güzel...
merhaba hanımlar ben 100 kiloyum 22 yaşındayım 1.65 boyundayım çocugum olmadıgı için doktora gittim şuanda klomen kullanıyorum acaba çocugumun olmama sebebi kilom olabilir mi etrafımda çok görüyorum kilolu hamile veya anne ama kafama çok takılıyo bu sebeb olabilirmi kilolu olupta hemen hamile kalan varmı yardımcı olursanız sevinirim ayrıca böyle bi konu açtıgınız iççin teşekkür ederim..:))))
ve yine bu ayda gecikti adetim,2. gün bugün
perşembe günü başka bir doktordan randevu aldım, arkadaşımın önerisi üzerine..
bakalım ne şekilde çıkıcam ordan
canım testlerini yaptırdın mı hormon testlerinin durumu nedir normal değerlerde mi, kilo direkt değil ama kilonun hormon düzensizliği yapabildiği biliniyor
canım ya hormon degerlerim normal bi sıkıntı yok testlerimi yeni yaptırdım bide klomen kullanıyorum normalde adetim saat gibi işler hiç aksamazdı 2 gün çekti acaba klomen kist yapmış olabilirmi çok korkuyorum test yapmaya Allah yardımcım olsun((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?