kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

Diyeti bir türlü yazamadım üşengeçlikten :)
Şimdi yazıyorum:

Kahvaltı: 1 ölçü peynir
1 bardak süt
4-5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
2 dilim ekmek
Haşlanmış yumurta (haftada 2-3 kez)

Ara: 1 meyve yada ayran ya da 10-15 krik krak

Öğle: Çorba
Ana yemek
Salata/meyve/yoğurt
2 dilim ekmek

Ara: 1 meyve
salata

Akşam: 2 kepçe çorba
6-7 yemek kaşığı yemek
kaymaksız yoğurt
Bol yağsız salata
1 dilim ekmek
Pilav (4-5 kaşık) yenirse çorba bir kepçeye düşürülecek

Ara:1-2 meyve

günde 2 litre su içilecek

Çok teşekkür ederim arkadaşım.

Çok farklı birşeyler yokmus aslında son derece yeterli bir beslenme progrmaı ama tabi hamile olunca oburluk hakkımızmıs gibi geliyor :)

Aynen öle

Tamam aç bırakmıyor yeterli bir beslenme ama insan hamileyken her canım çekeni yemek istiyor

merhabalar, ben kilolu hamile kalmış ve doğum yapmış biri olarak sizinle durumumu paylaşmak istedim. 77 kilo ile hamile kaldım ve 18 kilo alarak 95 kilo ile doğuma girdim. şuan 22 günlük bi oğluşum var ve 86 kiloya dustum. süt için şu aralar biraz abarttım ama bu kadarına sukur. hamileliğimde doğumumda kötu bı etkısını gormedım acıkcası, normal doğum yaptım. yani çok kasıp stres yapmayın, rabbim yardımcı oluyor.

Aynen öle

Tamam aç bırakmıyor yeterli bir beslenme ama insan hamileyken her canım çekeni yemek istiyor

ne olacak bu can çekmeleri bilmiyortum. Valla kendi adıma sölim zaten bu kilolarda olammın nedeni çok acıkmam ya da hiç doymamam değil, herşeyi canımın çekip gözümün doymaması :26:

İnşallah dediğin gibi olur canım valla ben korkudan 4 kilo aldım ama şeker çıktığından daha fazla 1 gr alıcam diye ödüm kopuyor :18: Allah bağışlasın oğlun kaç kg doğdu

Tebrik ederim canım ne güzel bebişini kucağına almışssın darısı bizim de başımıza inşallah, tabi öncesinde hamile kalmak gerekli :)

İnşallah dediğin gibi olur canım valla ben korkudan 4 kilo aldım ama şeker çıktığından daha fazla 1 gr alıcam diye ödüm kopuyor :18: Allah bağışlasın oğlun kaç kg doğdu

sağol canım bendede şeker cıktı testte ama ben normal yıne ne canım ıstıyosa yedım, evde olcumde 130 dan fazla cıkmadı. bebeğim de 3,450 gr doğdu ödemı şişliğide yoktu normalde sekerde şişerya çocuk. hamdolsun bi zararını görmedik

Valla maşallah

İnşallah bende senin gibi şanslı olurum Bende de şişlik fazla yok şimdilik normal seyrediyor şeker çocuğun fazla büyümesinden endişe ediyorum sadece

inanılmaz derecede bebek istiyorum...
hamile kalmıştım ama düşükle sonuçlandı 2 aylıkken...1 sene önce oldu bu,kürtaj olmadım ilaçla düşük devam etti...
ama 1 senedir deniyoruz,olmuyo...
doktorum ise kiloyu sebep gösteriyo...fazlalığı ver olucak diyo...
oysa bu topikte öyle yorumlar,deneyimler var ki sebebin kilo olmasına inanasım gelmiyo...

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var!! kilo gerçekten bi sorun mu yoksa sorun ne?
birde ben İst'danım..bana doktor olarak önerebileceğiniz,tavsiye edeceğiniz biri var mı?farklı doktor denemek istiyorum..çünkü çokkkkk istiyorum çocuk..

doktorlara kalsa herşeyin sebebi kilo ama o kadar da olumsuz düşünmemek lazım. BU arada kaç kilosun?

boyum 1,63
ilk hamileliğimde 73 falandım ama şu an 82'yim canım..

ben de 167-168 civarındayım ve kilomda 84-85 arası gidip geliyor. Bilemiyorum ben de bu ay denemelere başıcam kısmetse. Umarım kilo ile alakalı değildir. Ama bunun dışında bir sorun var ise ona da bakmak lazım. Atıyorum indülin direnci, PKO, Tiroid vs. gibi.

Yani son dönemde 2 arkadaşım hamilelik yaşadı ve sağlıkla kucaklarına aldı. Biri 160 boyunda 87 kilo diğeri 170 boyunda 102 kilo ile hamile kaldı ve sorun olmadı. Ama tabi bünyeye göre değişebilir umarım biz o kötü bünyelerden değilizdir.

pko'da kiloya bağlı oluşuyomuş zaten..doktora göre o da mevcut bende
aaaay bilemedimmmm..çok gıcık bi durum

pko'da kiloya bağlı oluşuyomuş zaten..doktora göre o da mevcut bende
aaaay bilemedimmmm..çok gıcık bi durum

canım ben 5 yıllık evliyim evlenirken 60 kiloydum 4 sene evliliğin sonunda 112 kg'ya çıktım neyseki şimdi 84 lerdeyim. Ama ben de PKO 112 kilodayken bile olmadı, en azından ben bilmiyorum. PKO tanısı konulmasının sebepleri neler. Yani mesela ulstrasonda görülebilecek bişey mi

evet cnm doktor öyle demişti..yumurtalıkların düzensiz çalışması,tembel olması türkçe manada..
kiloya bağlı dedi ama..adet düzensizliğinide bu yaparmış..

evet cnm doktor öyle demişti..yumurtalıkların düzensiz çalışması,tembel olması türkçe manada..
kiloya bağlı dedi ama..adet düzensizliğinide bu yaparmış..

anladım canım, benim arkadaşımda da PCO tanısı vardı tedavi gördü 9. ayda da hamile kaldı çok şükür şimdi oğlu 10 aylık çok tatlı bir bebek. Sen de tedavine başladın mı?

anladım canım, benim arkadaşımda da PCO tanısı vardı tedavi gördü 9. ayda da hamile kaldı çok şükür şimdi oğlu 10 aylık çok tatlı bir bebek. Sen de tedavine başladın mı?

nasıl bi tedavi gördü peki arkadaşın?

yaaaav sorun orda işte,doktor bana diyoki sen kilo ver hepsi kalkcak ortadan diyo..ben daha hiçbi ilaç,hiçbi tedavi uygulamadım valla..gerek yok diyo..bana ilk geldiğinde kilon normal sayılırdı hiçbi sorunun yoktu bu şekilde diyo devamlı

sevinsem mi,üzülsem mi bilemiyorum.. bişey değil öyle böyle derken 1 sene oldu tekrar bebek için uğraşalı..

işte o yüzden zaten başka doktorlar denemeye karar verdim bende..

ARKADAŞIM DOKTORUN HAKLI OLABİLİR seninki kiloya bağlı olabilir gerçekten de, ancak şunu da belirteyim benim arkadaşım herhalde tahminen 170-171 boylarında ve 53 kiloda biridir, yani doğuma 62 kilo ile girdi sen düşün ve PKO'su vardı. Her zaman kilo olmuyor ve belki de önlem almak gerekiyor. Hayır yani sen bu kilonu veremezsen hiçbir zaman seni tedavi etmeyecek mi yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…