kikolu hamile kalan bayanlar kaç kiloda hamile kaldınız?

konunun fikir anası olarak özellikle çok kilolu hamile kalan arkadaşlarımdan boylarının da kaç oldugunu yazmalarını rıca ederım boy kilo denges açısındannnDDsaygılar....
mıllet emır buyuk yerden boy kılo yazmassanız nurun gazabına ugrarsınızzz

Sırf bu yüzden dolayı hamile kalmak istemiyorum, bende kiloluyum 2 yıllık evliyim 1 tane düşük oldu ve kanama bu kanamadan sonra çok kilo aldım eşim bebek istiyor ben çok korkuyorum hem düşer diye hemde daha üstüne kilo alırım diye:((

boyunuz kilonuz nedir acaba??? bu arada benım adım boy pos nura çıkacakkkkkkkkDDDDDDDDd

Boy:1 66 Kilo: 81

o kadarda kilolyu değilsiniz boyunuza göreeee:)))))))))))))) benımmmmmmmmmmmmm gibi piknik tüpüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü olaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnn yok muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bı benmıyım ....... neslim mi tükendiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

cnm bnm dusuk olur dıye korkmanı anlıyorum haklısın ama kılo alırım dıye ertelemenı anlamıyorum bence hata yaparsın...tatsız bı konu ama dusuk yapmanın nedenı neydı?

Boyum 168 62 kilo idim eşimle tanıştıgımda.Kendisi masallah pek bi obur..70 kilo ile nişanlandık. Sonra cok kısa bi sürede 10 kilo verip 60 kilo ile evlendim. Tabi iki katını geri aldım. 78 kilo ile hamile kaldım. şimdi 98 kiloyum. Hala deli gibi yiyorum..Kendimi durduramıyorum.Biraz da battı balık yan gider hesabı.Bakalım dogumda ne kadarı gidecek...

umarım bebeğinizi sağ sağlım kucağınıza alırsınız.. verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederizzzz.....ben bişe sorcam bebişiniz cinsiyeti nedir???????şimdiden allah analı babalı sağlıklı buyutsun...

faydalı bi topic oldu benceeeeeeeeee :)))))hadi hanımlarrrrrrrr varmı arttıran varmııı kilolu hamile kalannnnnnnnnnnnnnnn???????????????

Kızımız olacak insallah.Teşekkür ederim.Allah isteyen herkese nasip etsin insalah

haydeeee yokmuuu kilolu hamile kalannnnnn aranızdaaaaaaaaa kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr..:)

var var burda beeeen Kizlar ben 98 kiloda hamile kaldim. Doguma 105 kilo ile girdim. Rabbime binlerce sükürler olsun dogumum Rahat gecti.

var var burda beeeen Kizlar ben 98 kiloda hamile kaldim. Doguma 105 kilo ile girdim. Rabbime binlerce sükürler olsun dogumum Rahat gecti.

ay tanem nur tanem çok sevındıkkkk.. allah analı babalı buyutsun bebişi.... boyun kaçtı acaba?????????????????:)))))))))))))))))))) yasemınnnn sakın laf atma banaaaaaaaaaa:)))))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…