- 13 Nisan 2010
- 201
- 6
- 118
- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
beyaz kil ile ilgili bilgisi olan yokmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyaz kil genelde kuru normal ciltler içindir benim cildim yaglı ama ben beyaz kil kullanıyorum yeşil kil cildimi aşırı kurutuyor
kil maskesi yaparken içine 1 çay kaşığı çay ağacı yagı koyuyorum çıkacak olan sivilcelerim hemen sönüyor
bende çay ağacı yağı kullanmak istiyorum bana nasıl yaptığını mesaj olarak atabilirmisin kilin içine katıcam eğer sana işe yaradıysa bende body shoptan almak istiyorum mesajla ayrıntıları anlatırmısın cnm sana zahmet
Hani sivilcelerin geçmişti? Çok aşırı tutarsızsın çok au12.
Her okuduğunu kilin içine karıştırmaktan vazgeçmelisin cilt yapın zaten problemli daha çok sorun yaşayacaksın!![]()
zuhahahahaha ben ztn sivilcelerim geçti dedim bende 1 tane sivilce var oda anlımda belli bile olmuyo ben onu 3 tane büyük sivilce izim için alıcam arkadaşım bilip bilmeden bence her lafa atlama çünkü ben sivilce değil o yağın lekelere çok iyi geldiğini okudum bu forumda 3-4 tane lekem var ztn kil maskesi yapıyorum içine katarım her lafa atlıyon da bide dinlemeyi bilsen
bende yeşil kil deneyeceğim ama suyla mı yapsam acaba maskemi biri burda maden suyuyla yapıyorum demişti ama fikri olan var mı?:26:
Ben kuru kilin üstüne birkaç damla limon damlatıyorum cildim yağlı olduğu için.siyah noktalarıma iyi geliyor,sıkı görünüm sağlıyor ve daha ferah,canlı bir cildimin olmasını sağlıyor.ama sivilcelerime pek fayda göstermedi.
bende denizden çıkarılmış ,yeşil kil var.daha önce ılık su ile macun kıvamına getirip maske yapmıştım.sonra baya bi kullanmadım..bugün tekrar macun kıvamına getirdiğim kili yüzüme ve vücuduma masaj yaparak uyguladım...1-2 dk.içinde iğneler batmaya başladı..hemen kili yıkadım ama duştan sonrada bir kaç dakika iğnelenme oldu vücudumda..görünürde bişi yok...sizce neden böyle olmuş olabilir??yada bu şekilde batma hissi sizdede oldumu?
beyaz kil genelde kuru normal ciltler içindir benim cildim yaglı ama ben beyaz kil kullanıyorum yeşil kil cildimi aşırı kurutuyor
kil maskesi yaparken içine 1 çay kaşığı çay ağacı yagı koyuyorum çıkacak olan sivilcelerim hemen sönüyor