kil maskesi yardım..

manyatikarpuz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
69
0
286
İstanbul
arkadaşlar kullanıpta memnun kaldığınız hazır kil maskesi var mı evde hazırlamak zor geliyor bana
direk uygulayabileceğim iyi birşey istiyorum.
tavsiyelerinizi bekliyorum

ben watsons dan aldım ölü deniz mineralli. dışı yeşil :) memnunum fiyatıda uygun 5 lira :)

bende blackangel ısırganotlu kil maskesi aldım. ısırganotu sivilcelere iyi geliyor. hücre yenilenmesine ve onarılmasına, kırışıklıkları gidermeye yardımcı oluyor. ben hazırlarken su yerine gülsuyu, limon suyu ve azıcık buğday yağı koyuyorum. muhteşem sonuç alıyorum

avondan kullanmıştım yıllarrr öncee beyaz kil maskesi bebek gibi yapıyordu cildi ama ben sonra onu attım çünkü avona güvenmiyorum:19:

Bende innovanın kil maskesni kullandım.Gayet güzeldi.İnce bir yapısı var.evde yaptığım iri taneli oluyordu.

bitkisel kil maskesi kullanın.. aktarlarda satılıyo içinde bikaç yağ da var..diğeri yüzü daha cok kurutuyormuşş.. bilginize.

salyangoz özlü kil maskesi kullanmıstım bir ara ve kesinlikle sivilcelerime iyi gelmişti cildim pürüzsüz olmustu yalnız fazla tutmamak gerekiyor yüzde kuruduktan hemen sonra yıkamak gerekiyor bende kasıntı yapmıstı cünkü...:34:

aktarlarda bulunuyor...

Ben de Doğacı'nın hazır kil maskesini kullandım az önce. Benim gibi tembeller için birebir. Krem kutusunda kapağını açıyorsun ve yüzüne sürüyorsun suyla açma, içine bir şey katma derdi yok. İşin sırrı kil de değil mi zaten ha aktardan toz almışsın ha hazırını. İlk kez kil maskesi yaptım o yüzden başka markalarla kıyaslayamam ama çok iyi geldi kesinlikle. Benim burnum çok parlıyor önce peelingimi sonra sadece sadece t bölgeme kil maskesini uyguladım üstüne toniğimi ve kremimi sürdüm. Çok mat şu anda üstelik pürüzsüz. Benim ay ışığı gibi parlayan burnumla şu ankinin alakası yok. :21: Niye bunca zaman kil maskesi yapmamışım hayret ettim. Burnum ilk kez bu kadar mat umarım bu mutluluk kısa sürmez. Ki eminim kısa sürecek. Ama olsun yine de değer. :14:

kil maskesi hazırlamanın nesi zor ki ...
hazır maskelerde kimyasallar olabilir ..
ben doğalını tercih ediyorum .zeytinyağıyla birazda gül suyuyla yada kayısı yağıyla karıştırıyorum .maden suyuylada karıştırabilirsin .. sür yüzüne valla pırıl pırıl oluyor ...
bide sonrasında tonikle .. mis gibi oluyor cilt .. ben beyaz kil kullanıyorum cildim karma ..çok yağlıysa yeşil kullanıyorlar .. bide cilt hassassa fazla bekletmemek gerekiyor ..

kil maskesi hazırlamanın nesi zor ki ...
hazır maskelerde kimyasallar olabilir ..
ben doğalını tercih ediyorum .zeytinyağıyla birazda gül suyuyla yada kayısı yağıyla karıştırıyorum .maden suyuylada karıştırabilirsin .. sür yüzüne valla pırıl pırıl oluyor ...
bide sonrasında tonikle .. mis gibi oluyor cilt .. ben beyaz kil kullanıyorum cildim karma ..çok yağlıysa yeşil kullanıyorlar .. bide cilt hassassa fazla bekletmemek gerekiyor ..

Yüzümüze sürdüğümüz ne doğal ki bunun doğal olmasına dikkat edelim. Tembellik öyle bir şeydir ki tembel olmayan anlayamaz. O hazır maskeyi alıp yüzüme sürmek bile beni uğraştırıyor. :1:

Bir de ben daha önce kil kullanmadım ve beyaz kil kullandım şimdi. Üstünde tüm cilt tipleri için yazıyordu. Bana iyi geldi yeşili ne kadar fark ediyor daha fazla ne yapabilir bilemedim bu konuda bilginiz varsa ve aydınlatırsanız sevinirim bir dahakini yeşil alırım. Maskeden bir saat sonra burnum yine parlamaya başladı ama kesinlikle kilden sonra yüzümde bir farklılık oldu daha bir beyaz, temiz ve yumuşak.

dermokili çok duydum. Kullanan var mı?

evet canım dermokil kil maskesi kullanıyorum çok da memnunum.. maskeyi uygulamadan önce yüzümü iyice temizliyorum daha ferah oluyor, cildimin nefes aldığını hissediyorum. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. daha önce destek marka kil maskesi kullanıyordum o da fena değil, deneyebilirsin.

evet canım dermokil kil maskesi kullanıyorum çok da memnunum.. maskeyi uygulamadan önce yüzümü iyice temizliyorum daha ferah oluyor, cildimin nefes aldığını hissediyorum. gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. daha önce destek marka kil maskesi kullanıyordum o da fena değil, deneyebilirsin.

çok teşekkür ederim canım en yakın zamanda denemeliyim o zaman :D

benim yoğun sivilcelerim olmasada zamanında çıkan sivilcelerimle çok oynadığımdan yüzümün iki yanı lekelerden görünmüyodu halada öle mevcut lekelerimin üstüne birde yeni sivilcelerim oldu :) lakin önce kil maskesi kullanmaya jeo cray ile başladım ebru şallının reklamlarına çıktığı ürün...başta bi cildimi yumuşattı ama cildim aşırı hassas olmamasına rağmen kaşındırdı bu bende bir soru işareti bıraktı.. Yaklaşık 1 ay kullandım fakat uzun vadede hiç bir faydasını görmedim hatta sürekli kullanmama rağmen nokta nokta oluşan yağ kabarcıklarını ve siyah noktaların daha da çoğaldığını gözlemledim ne de maalesef sorunlu olan lekelerimede iyi gelmedi...geçenlerde Dermokil kil maskesi aldım 1 kere kullandım abartmıyorum yüzüme bir parlama geldi canlandı resmen ne kaşıntı ne bişey artı lekelerimin rengini açtığını farkettim mucize galiba böyle bişey ben şiddetle tavsiye ediyorum yoğun sivilceli ve lekeli ciltleri olanlara.... Omuzlarımda güneş lekelerim var şimdi de onlara uygulamayı düşünüyorum ! fiyatı 30 tl ve eczaneden aldım araştırın alın derim

Back
X