yaaa öyle mi gerçektenDogru tabi. Millet bu devirde iyi duzgun biri buldu mu hemen kapiyor, kimse demiyor ki ayy şuna ayarlayalim. Nerde pis adam varsa onu ayarlamaya calisiyorlar..
hehezaten yeri orası. :)
aynen rağbet artar şimdi ahahahaKiz hadi yine iyisin, konun BDV'ye taşındı
yaaa öyle mi gerçekten
ay ne bileyim ya en iyisi boşvereyim zaten içime sinmemişti son zamanlarda bunun haricinde de...
bundan sonra daha bir buluşma ayarlatmam işim var derim geçerim o zaman evet
Takma kiz kafana benim odun da yazmyyefenim
Aynen, kendin bul canim. Milleti boşver sen
..
kaç yıl oldu pekiiiTakma kiz kafana benim odun da yazmyy
yok zaten o beni bulmuş da arkadaşları olunca övdüler durdular bizimkiler de
ama tırt çıktı işte
ben kendim bulsam da kendimi belli edemiyorum ki çok utangacımbir de erkeğin sevmesi sevdirmesi daha cazip geliyor
Birbucuk yil oldu canimkaç yıl oldu pekiii
hep böyle mi??
kendisine yazılmayınca nasıl sinirleniyorlar ama :))Birbucuk yil oldu canim
Arkadaslariyla su an mesela onlarn yanindan ayrilincaya kadar bir kere arar aramaz ben de buna kil oluyorum ama erkeklerin arkadas ortami daha farkli tabi..
Ben de boyle kabullendim napim
Mesela ben Her sabah o uyanana kadar guzel guzel gunaydin mesajlari yazarim bi gun
yazmadim kiyamet koptu.. sagi solu belli olmuyor bu erkek milletinin kafasina nasil esiyorsa oyle davraniyolar
geciktir cevabi sen de, ya da cevaplamaGeçenlerde konu açmıştım birisiyle görüşmeye başladım diye.. İşte neyse hoşlanıyorum filan ama sorun sadece buluşmadan buluşmaya aramasıydı.Şimdi ilerleme katetti bir adım
Artık sağolsun arada bir mesaj atıyor ama cevap yazıyorum bir daha cevap yok.Ay deli olcam ya...
Gıcık mıdır nedir..
Kıl oldum ...
ay evet ya demi cinslik işteSanırım ilgilenmio seninle buluşmadan buluşmaya aramak nedirBayramdan bayrama arasın oldu olacak :)
tam sallamıyorum artık tamam diyorumBenim de bir derdim var buna benzer, yazma ilgi gösterme o zaman akılları başlarına geliyor. Ama senin istekli olduğunu görünce geri adım atıyorlar. Çok gıcık bunlar..
ahahahaBırak gitsin dönerse senindir
Açık açık konuş yani bence insan birini sevio hoşlanıosa ne dıe yazmaz ? arıomu peki ?ay evet ya demi cinslik işte
öyleydi ama hep valla tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?