Kıl oldum!

tam sallamıyorum artık tamam diyorum
sonra bir adım atıyor cidden anlaşılmazlar demi
ilgi göstermiyorum ki zaten anlam veremediğim için hep bir adım gerideyim kendi kendime delleniyorum sadece
Evet tam aklından atıyorsun, yokluğunu umursamıyorsun o anda kendini hatırlatıyor dimi. Aynı benim durumum. Tamam diyip bırakıyorsun hop ben burdayım imajı veriyor sonra da neden yazmıyor diyorsun. Hepsi aynı valla

en iyisi kendi haline bırakmak bunları
şöyle bir aşktan deli divane olacak kıvama gelsinler sonra uğraşmak lazım
yok gelmiyor mu zaten
yol ver gitsin
evet en güzeli bu galiba

benım basımdada var bundan bıtane.. kavgalıyız yazmıyoruz bırbrımıze. ama watsupdan bakısıoruz : ))) o bana ben ona .. yaptıgı iletilerde cabası .. sankı ben bişi yaptım ben bırlıkte olamayız dedım de sucu bana atmaya calısıyor halbukı kapım ona herzaman acık.. bıraz burnu surtsun.. ilgılenmedıgımde kralice benım ama ustune dustugum anda kacıyor.. anlamadım vallaha

hepsi aynı yaaaa işte
ne ilginç

yaw şaka gibi bir çocuk
bir değil iki değil kaç olduuuu

naber? diyor
iyiyim sen nasılsın? diyorum
sonra cevap yok
Sinir olunmicak gibi degil ki zaten...birak o sana yazsin..sende bikac gün sonra cvp ver hemen verme.bakalim tepkisi ozaman ne olucak =)

bir arkadaşımın sevgilisi vardı 3 yıl çıktılar. ancak 3. yılın sonunda dışarı çıktığında elini tutmayı başarmıştı oda 10 dk
telefonda aşkım demeyi bile zar zor öğretmişti
hele ilk yıllarında konuşamayıp gözlerine bakamıyordu mesaj bile atamıyordu
arkadaşım da dalga geçiyor daha yeni yeni öğreniyor ablası diye :) sizinki de öyle bir şey olabilir mi acep ?

Benim eşimde mesaj yazma özürlü ..Nasıl sinir olurdum anlatamam..ben mesaj atıyorum cevap yok!! Neymiş beyefendi sevmiyormus msj olayını. .bi gün arama dakikaları bitmişti bana beni bi ara diye msj atmıştı. O mesajı yıllarca sakladım.

olabilir yaaa
bugün başladık mesajlaşmaya açıkçası dün akşam duydu mu ne olduysa
akşamdan beri bugün de dahil adam gibi mesajlaşıyoruz ahahaha

Tipik kaçan erkek modeli.
Konuyu sen ilerletmeye çalışma, bırak o çabalasın.
ben zaten tek bir kere ilk mesaj attım
ne arıyorum ne mesaj atıyorum hiç daha kılımı kıpırdatmadm
ama bekledim diye değil
içimden gelmiyor henüz öyle..

ben zaten tek bir kere ilk mesaj attım
ne arıyorum en mesaj atıyorum hiç daha kılımı kıpırdatmadm
ama bekledim diye değil
içimden gelmiyor henüz öyle..

Mesajları kısa kesiyorsa sen de aynısını yap, konuyu uzatmıyorsa sen de uğraşma.
Sana kaç adımsa, sen de ona o kadar adımla yaklaş.
Bir erkeğe fazlasını vermemek lazım, aklında bulunsun. (;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…