- 27 Şubat 2013
- 6.230
- 15.029
- 498
Evet tam aklından atıyorsun, yokluğunu umursamıyorsun o anda kendini hatırlatıyor dimi. Aynı benim durumum. Tamam diyip bırakıyorsun hop ben burdayım imajı veriyor sonra da neden yazmıyor diyorsun. Hepsi aynı vallatam sallamıyorum artık tamam diyorum
sonra bir adım atıyor cidden anlaşılmazlar demi
ilgi göstermiyorum ki zaten anlam veremediğim için hep bir adım gerideyim kendi kendime delleniyorum sadece
Dimi asıl kilit soru hoşlanıyorsan neden yazmıyorsun? Veya hoşlanmıyorsan neden yazıyorsun? Bir öyle bir böyle bunun anlamı nedir acaba çok merak ediyorum.Açık açık konuş yani bence insan birini sevio hoşlanıosa ne dıe yazmaz ? arıomu peki ?
hepsi aynı yaaaa iştebenım basımdada var bundan bıtane.. kavgalıyız yazmıyoruz bırbrımıze. ama watsupdan bakısıoruz : ))) o bana ben ona .. yaptıgı iletilerde cabası .. sankı ben bişi yaptım ben bırlıkte olamayız dedım de sucu bana atmaya calısıyor halbukı kapım ona herzaman acık.. bıraz burnu surtsun.. ilgılenmedıgımde kralice benım ama ustune dustugum anda kacıyor.. anlamadım vallaha
Aynen oyle tatlimkendisine yonaylanmisyasıl sinirleniyorlar ama :))
hakikaten garipler
bence kendini ağardan satıyo :)yaw şaka gibi bir çocuk
bir değil iki değil kaç olduuuu
naber? diyor
iyiyim sen nasılsın? diyorum
sonra cevap yok
Sinir olunmicak gibi degil ki zaten...birak o sana yazsin..sende bikac gün sonra cvp ver hemen verme.bakalim tepkisi ozaman ne olucak =)yaw şaka gibi bir çocuk
bir değil iki değil kaç olduuuu
naber? diyor
iyiyim sen nasılsın? diyorum
sonra cevap yok
bir arkadaşımın sevgilisi vardı 3 yıl çıktılar. ancak 3. yılın sonunda dışarı çıktığında elini tutmayı başarmıştı oda 10 dkGeçenlerde konu açmıştım birisiyle görüşmeye başladım diye.. İşte neyse hoşlanıyorum filan ama sorun sadece buluşmadan buluşmaya aramasıydı.Şimdi ilerleme katetti bir adım
Artık sağolsun arada bir mesaj atıyor ama cevap yazıyorum bir daha cevap yok.Ay deli olcam ya...
Gıcık mıdır nedir..
Kıl oldum ...
olabilir yaaabir arkadaşımın sevgilisi vardı 3 yıl çıktılar. ancak 3. yılın sonunda dışarı çıktığında elini tutmayı başarmıştı oda 10 dk
telefonda aşkım demeyi bile zar zor öğretmişti
hele ilk yıllarında konuşamayıp gözlerine bakamıyordu mesaj bile atamıyordu
arkadaşım da dalga geçiyor daha yeni yeni öğreniyor ablası diye :) sizinki de öyle bir şey olabilir mi acep ?
olabilir yaaa
bugün başladık mesajlaşmaya açıkçası dün akşam duydu mu ne olduysa
akşamdan beri bugün de dahil adam gibi mesajlaşıyoruz ahahaha
ben zaten tek bir kere ilk mesaj attımTipik kaçan erkek modeli.
Konuyu sen ilerletmeye çalışma, bırak o çabalasın.
yavaş yavaş alışıyordur o zaman, adım adım ilerliyordurolabilir yaaa
bugün başladık mesajlaşmaya açıkçası dün akşam duydu mu ne olduysa
akşamdan beri bugün de dahil adam gibi mesajlaşıyoruz ahahaha
ben zaten tek bir kere ilk mesaj attım
ne arıyorum en mesaj atıyorum hiç daha kılımı kıpırdatmadm
ama bekledim diye değil
içimden gelmiyor henüz öyle..
evet galiba çok mu aceleciyim neyavaş yavaş alışıyordur o zaman, adım adım ilerliyordur
tamamMesajları kısa kesiyorsa sen de aynısını yap, konuyu uzatmıyorsa sen de uğraşma.
Sana kaç adımsa, sen de ona o kadar adımla yaklaş.
Bir erkeğe fazlasını vermemek lazım, aklında bulunsun. (;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?