Kılcal damar çatlağı.(kızlar yardım acil fazla zamanım yok !! :( )

trakyakizcesii

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2013
1
0
16
İzmir
hepinize merhaba öncelikle.. Benim gözümün altında 6 7 ay önce beyaz bir nokta çıkmıştı yağ bezesi gibi bende sıkayım dedim ve kırmızı oldu. 6 7 ay geçmesine rağmen hala orda duruyor cildiyeye gittim bugün kılcal damar çatlaması olmuş. Cuma gel lazer atışı yapalım dedi ama geçmeyedebilir dedi ( yaptıran varmı ?? yorum okudum burada yüzü yananlar falan varmış korktum ama geçmesinide istiyorum çünkü gerçekten rahatsız ediyo beni cuma günü gitsemmi?

Eklentiler

• $Fotoğraf2186.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 205
Son düzenleme:
Evet yüzü yananlar falan oluyor çok iyi güvenilir bir yerde yaptırmalısın ayrıca yakma işlemi değilde lazerle yazparsa daha iyi olur

Herkese merhaba...
Bende de çok sayıda kılcal damar benleri oluşuyor,eskiden çaresi yok sanıp üzülür dururdum.
Tesadüfen bir gün kaşırken kılcal damar benini kanattım, sonra baktım kabuk bağladı ,yara birkaç gün sonra geçtiğinde ben ortadan yok olmuştu.
Şimdi artık kılcal damar beni oluştuğunda hemen sivilce sıkar gibi eziyorum,biraz kanadığı da oluyor ama duruyor.Sonra yara kendi başına geçip gidiyor,benden eser kalmıyor.Belki ilk zamanlar hafif bir karartı kalıyor sonra o da geçip gidiyor.
Yüzünüz için değilse bile,dışardan görünmeyen, elbise altında kalan bölümdeki kılcal damar benleri için deneyip görebilirsiniz.
Bunu farkedeli 2-3 ay oluyor,hala inanamıyorum, çünkü 15 yıldır anlımdaki koca kırmızı benle gezdim durdum,gördükçe sinir oldum,meğer bukadar basit geçiveriyormuş.
Ah bir de ince damarlara çare bulsam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…