kılcal damarlar :(

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
Kusura bakmayın konuyu buraya açmak durumunda kaldım. Çünkü açılan hiç bir konuya cevap verilmemiş bu durumla ilgili. İnternette de neredeyse tek bir yorum dahi bulamadım. Benim annemde kılcal damar sorunu var genetik olarak bana da geçmiş. Baldırlarda kalçama doğru olan yerlerde gittikçe fazlalaşan kılcal damarlar var. Doktora gözüktüm. Ultrason çekildim. O kadar masrafa girdim doktor 2 dakka konuşup yolladı. Bir sorun yok estetik açıdan rahatsızsan güzellik merkezleri bunu tedavi ediyor diye gönderdi. Yanındaki sekreter kızlar da aa bizde de var ne olacak ki sanki diyor ama benimki az bir şey değil. Soğuk su tutuyorum bir yere kadar fayda güneşe çıkıyorum hemen artıyor damarlar genişliyor. Ufak tefek omzumda ve sırtımda da çıkmaya başladı.Ve ağrıda yapıyor. Ufak bir yerde oturuyorum 2 tane estetik merkezi var seçeneğim çok değil. Maya estetiğin bir şubesine gitmek istiyorum yaz sonu fakat sonuç alamamaktan korkuyorum. Sorum şu lazer veya başka bir tedavi yöntemiyle damarlardan kurtulan var mı?Maliyetler konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Burda da mı yok kimse :)
Ben yüzümdekiler için gitmiştim lazere çok da memnun kaldım bundan 5 sene önce seansı 300 tl idi ama kesin sonuç. İst avrupa yakasındaysan marmara forum garden ofiste elit güzellik merkezi var canım doktor yapıyor uygulamayı bir ara derim

benimde çok kılcal damarım var. at kestanesi yağı kullanınca baya bir azaldı. her gün bıkmadan kullanırsam büyük bir ihtimal kalmaz. ama sürekli kullanamadım... küçük bir yerine test edip alerji yapmazsa deneyebilirsiniz.

Ben yüzümdekiler için gitmiştim lazere çok da memnun kaldım bundan 5 sene önce seansı 300 tl idi ama kesin sonuç. İst avrupa yakasındaysan marmara forum garden ofiste elit güzellik merkezi var canım doktor yapıyor uygulamayı bir ara derim
Sonra tekrar ediyor diyorlar oldu mu peki sizde?

benimde çok kılcal damarım var. at kestanesi yağı kullanınca baya bir azaldı. her gün bıkmadan kullanırsam büyük bir ihtimal kalmaz. ama sürekli kullanamadım... küçük bir yerine test edip alerji yapmazsa deneyebilirsiniz.
Hadi ya ilk kez duydum bunu deneyeyim.Sen hangi bölgede kullanıyorsun?

X