- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- Konu Sahibi birgaripyazar
Kusura bakmayın konuyu buraya açmak durumunda kaldım. Çünkü açılan hiç bir konuya cevap verilmemiş bu durumla ilgili. İnternette de neredeyse tek bir yorum dahi bulamadım. Benim annemde kılcal damar sorunu var genetik olarak bana da geçmiş. Baldırlarda kalçama doğru olan yerlerde gittikçe fazlalaşan kılcal damarlar var. Doktora gözüktüm. Ultrason çekildim. O kadar masrafa girdim doktor 2 dakka konuşup yolladı. Bir sorun yok estetik açıdan rahatsızsan güzellik merkezleri bunu tedavi ediyor diye gönderdi. Yanındaki sekreter kızlar da aa bizde de var ne olacak ki sanki diyor ama benimki az bir şey değil. Soğuk su tutuyorum bir yere kadar fayda güneşe çıkıyorum hemen artıyor damarlar genişliyor. Ufak tefek omzumda ve sırtımda da çıkmaya başladı.Ve ağrıda yapıyor. Ufak bir yerde oturuyorum 2 tane estetik merkezi var seçeneğim çok değil. Maya estetiğin bir şubesine gitmek istiyorum yaz sonu fakat sonuç alamamaktan korkuyorum. Sorum şu lazer veya başka bir tedavi yöntemiyle damarlardan kurtulan var mı?Maliyetler konusunda bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.