Kilicdaroglu bir gaf daha yapti, Ahmat Hakan dondu kaldi

senin arada uyarı yapman iyi bence mune,arkadaşlar frene bassın azıcık diye..hakaretten şikayeçi olunursa sonuçta hepimize zarar..uyarsan kabahat uyarmasan kabahat..

Devletten para yardımı alıyorlar aylık, neden dileniyorlar ben anlamıyorum.

Her köşe başında var bunlardan,ellerinde karton var Türkçe yazılmış yardım edin diye yazıyor..

Var, evet. Ama kamyon kamyon silah gönderenlerin sebep oldugu seyler bunlar, adamın son cümlesi önemli...Bir yıl önce ışid denen bir sey yoktu, beslendi adamlar gizli gizli. Çat diye ortaya cıktılar.

Her köşe başında var bunlardan,ellerinde karton var Türkçe yazılmış yardım edin diye yazıyor..
bu gün sağlık ocağına gittim gitmez olaydım..kadında sefil çocuğuda sara hastasıymış..allah herkezin şifasını versin..Suriyeliden beterdi vallahi

O olayin ic yuzunu anlatayim.suriyeli kiracidan , kirasini istiyor ev sahibi adam da param yok idare et diyor.ev sahibi de o zaman karını ver diyor.adamin gozu donuyor ev sahibini olduruyor.mesele oyleymis..
ne dıyosunnn

Neler var değilmi,
hep vardı hep vardı..türkiyenin her yerinde..karı koca yaşlı burada kiradalar adamda koa varmış..1 puan eksik gelmiş nefes ölçümlerinde malulen aylığı bağlanamıyormuş..60 yaşında kadın merdiven falan siliyor..tekrar kocası ölçüme gidecekmiş..hayırlısı artık..

O olayin ic yuzunu anlatayim.suriyeli kiracidan , kirasini istiyor ev sahibi adam da param yok idare et diyor.ev sahibi de o zaman karını ver diyor.adamin gozu donuyor ev sahibini olduruyor.mesele oyleymis..
şahsına değil söylediklerim üstüne alınma da suriyelileri aklamak için kendi vatandasımızı sapık ilan etmek çok sağlıklı bi düşünce olmasa gerek

buarada artık suriyeli mualiflere askeri eğitim veriyoruz bikaç büyük askeri alanda. ciddi eğitimler verilecek. yani göstere göstere terörist yetiştiriyoruz. esad'ı devirmeleri için. neyse artık esadla bu kadar sorunumuz. bu devran böyle sürüp gitmez yani bgn esada yarın bize

Rabbim şifasını versin bir an önce..

Bazı adımları düşünmeden atıyoruz gibi geliyor bana, daha sonra doğuracağı sonuçları hesap etmiyor olabilir miyiz?
Mesela Allah korusun ülkemizde iç ayaklanma çıksa, varolan rejim muhaliflere çocuk kadın demeden saldırsa başka bir ülke ve ülkeler topluluğu Türkiye de yaşananlar insanlık dramıdır ülkenin muhaliflerini bizim askeri kamplarımızda eğitelim deseler ve bu yönde imza atsalar Türkiye karşı çıkınca Suriye'li muhaliflere verilen askeri eğitim karşımıza çıkarılır mı çıkarılmaz mı?

S sia0303 Mahmut Osman açık açık bizim işimiz ışıdle değil demişti.
kardes esad ne büyük dert oldu bizimkilern basına
tabi ki çıkacak bgn veya yrn muhakkak karsımıza çıkacak. Rabb'im bizleri korusun yönetimin hatalarının bedelini heryerde olduğu gibi bizdede masum insanlar ödeyecek. çok korkuyor ve üzülüyorum geleceğimiz için.

kendi vatandaşı, universite mezunları kpss ile bile atanamazken suriyelileri ülkeye almak halka da hakka da hizmet değildir

Türk çocukları sınavlarda ter dökerken, anne ve babalar çocuklarının eğitimleri için binlerce lira harcarken AKP'nin yaptığına bakın: Suriyeli mülteciye sınavsız üniversite!
Bakanlar Kurulu’nun son toplantısından Suriyeli mültecilere görülmemiş kıyak karar çıktı!
‘Özel öğrenci’ statüsünde eğitim alma hakkı verilen Suriyeli öğrenciler ‘asli öğrenci’ olmaya hak kazandı. Böylece artık diploma da alabilecekler.
Suriyeli mültecilere tanınan üniversite hakkının kapsamı genişledi. Bakanlar Kurulu’nun son toplantısında alınan kararla, geçen yıl YÖK’ün genelgesiyle ‘özel öğrenci’ statüsünde ders görme hakkı kazanan ancak diploma alamayan Suriyeli öğrenciler, 2013-2014 döneminden itibaren üniversitelere asli öğrenci olarak kabul edilecek.
BU ÜLKENİN İNSANINA SINAV, MÜLTECİYE RAHAT GEÇİŞ!
Böylelikle yabancı öğrenci kontenjanından üniversitelere yerleştirilecek Suriyeliler diploma da alabilecek. Türkiye’de öğrencilerin bir üniversiteye kabul edilmeleri için gereken LGS ve LYS sınavlarından muaf tutulacak mülteci öğrencilerden sadece, önümüzdeki ay yapılacak Türkçe yeterlilik sınavından gerekli puanı almaları şartı aranacak. Akşam'da yer alan habere göre; Resmi Gazete’de bir kaç gün içinde yayınlanması beklenen düzenlemeden faydalanması beklenen Suriyeli öğrenci sayısının, 2 bin 500 ile 3 bin arasında olduğu belirtiliyor. Suriye’de üniversite eğitimi görürken, okulunu yarım bırakarak Türkiye’ye sığınmak zorunda kalan öğrenciler de ülkelerinde hangi bölümde okuyorlarsa Türkiye’de aynı bölümlere yerleştirilecek. Türkiye’de Suriyeli Mülteciler için kurulan kamplarda da 12’nci sınıfa kadar İlköğretim ve lise eğitimi verilecek.
YÖK DE ÇALIŞMA BAŞLATTI
Bakanlar Kurulu kararıyla ‘yabancı kontenjanı’ kapsamında Türkiye’deki üniversitelere kabul edilecek olan Suriyeli öğrenciler için, Yükseköğretim Kurumu (YÖK) da çalışma başlattı. YÖK’ün özellikle Güneydoğu Bölgesi ile Adana, Hatay, Mersin gibi illerdeki üniversitelerle ‘kontenjan’ konusunda görüşmeler yaptığı belirtildi.

sınavsız geçiş hakkı nedir arkadaşlar bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…