Kilicdaroglu bir gaf daha yapti, Ahmat Hakan dondu kaldi

nasıl bir başbakan güvenlik sorununa zemin hazırlayıp..güvenlik sorunumuz olacak diyebiliyorabd gibi yer altında insanlar yaşayıp gece sokağa çıkacaklar dedi

Güvenlik sorunu olur tabii. İşkence ile öldürülen Rahmetli Yasin'in failleri bulundu mu? Bulunduysa neden bize haber verilmiyo? Bulunmadıysa neden araştırılmıyor?

Arap baharı diye tef çalıp oynayanlar utansın.

Vatana ihanettir tabi dunyanin her yerinde Mülteciler belli bir alanda tutulur savaş donemi sonundada geri ulkelerine donerler benim can mal sagligimi korumakla yükümlü önce devlet ayrica sen kendi gazine 360 lira maas verip elin suriyelisine 800 lira maas verirsen hain krlimesi bile hafif kalir bugün sehit aileleri bile o maasi almiyor birde sınır ötesi hareket teskeresi geciriyorlar onlar gelsin benim memleketimde cirit atsın bu vatanin evlatlari ölüme gitsin ohhh ne ala ya ben dershanelere para dokeyim elin suriyelisine ek konteyjan acilsin daha neler neler saymakla bitmez rezilligi bu hükümetin

Şu konuyu açan a

Ondan değil bundan korkulur bacım. !

politik dedim size

Toplumu uyutma politikası bunlar başka hiçbirşey değil.
Ah Aziz Nesin Ah sen haklıydın.

Bizim Türk halkının ortak sorunu davulun sesi uzaktan hoş geliyor tabi 'yıllar sonra herkes bizi taktir edecek' falan filan..Bunlara takılmayalım he göz önünde bulundursak ta kim bizi taktir eder Allah aşkına AB ye girmemizi istemeyen, bizi barbar olarak gören,ermeni soykırımı yaptığımızı savunan ülkeler mi? Her neyse..
Ne yapıyorlar? İnsanlık namına iyilik.Peki onlar gelmeden önce orada yaşayan insanların namına bi cevap verin. Bu insanların kurulu düzeni neden bozuldu?Ülke de aç,fakir,şehit ailesi,gazi varken neden bu mültecilere para veriliyor ama ülkemizin vatandaşına para verilmiyor?Çıkar uğruna her şey..Atalarımızın direnerek canla başla kurduğu bu ülkeyi başımıza getirdikleriniz çıkar uğruna harcıyor işte..

Madde 301
(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

5816 sayılı Kanun
Madde 1 – Atatürk'ün hatırasına alenen hakaret eden veya söven kimse bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Bunları yazıyorum, aklınızın bir köşesinde kalsın, bunları internet üzerinden yapmanız cezai yükümlülüğünüzü ortadan kaldırmıyor, aksine burda yazdığınız herşey delil teşkil eder.

Parti başkanları, vekiller vs hakkında umarım daha uygun üsluplar takınırsınız.

Mune abla oraya ilistiriver Ataturk'e hakaret 1 yil(hakimler 1 yil veriyormus )recep tayyibe twitterdan hakaret 5 yil.

Burda bile yaristiriyor adam kendini.Bana edilen hakaret daha fazla ceza olacak diye.Allah iyiligini versin tayyip ya :)

Mune abla bisey soracam. Neden diger konulara bu yazmiyosun, devlet adamlarina agiza alinmayacak soyler sarfedenler var, ben iki cift laf ettim diye mi bunu benim actigim konuya yazdin? Gercekten uzuldum, senin ayrimcilik yapacagini dusunmuyorum ama bu gercekten beni uzdu. Kendi adima soyleyebilirim. Evet bende kendime yakismayan sozler soyledim, ama benden daha agir konusanlar varken, isim vermeden bunu bana yazdigini dusunuyorum. Ben bu siteye uye olali nerdeyse 5 sene olacak, 3 sene KK ya girmedim yine ayrimcilik yapilmasindan dolayi, ve simdi de gitmek istiyorum. Evet cogu kisi ile ayri dusuncelere sahibiz, keske birbirimizi kirmadan konussaydik, gitmeden once tartistigim kisilerden haklarini helal etmelerini istiyorum, ve eger kirdiklarim olduysa ozur de diliyorum, ama dusuncelerim asla degismeyecek. Herkesin de gorusune fikrine saygi duyuyorum. Biri demis ki yine chp yine akasia, neden yine akp yine chess demiyorsunuz. Olabilir chess akp karsiti olabilir konu acabilir ben bisey diyormuyum.

xaysex rabbim sana tez vakitte hayirlisiyla evlatlar nasip etsin.

Bence Suriyelilere daha çok ihanet oldu ha bu alım
Hiçbir hazırlık yok, bir altyapı yok
Al babam al
İnsanlar mağdur

senin tuzun kuru tabi 1 milyon kulağına nasıl geliyor ..kirasını almak istediğinde alamayan ve istediği için tartışma çıkarıp ev sahiplerini öldüren vatandaşlarımız
O olayin ic yuzunu anlatayim.suriyeli kiracidan , kirasini istiyor ev sahibi adam da param yok idare et diyor.ev sahibi de o zaman karını ver diyor.adamin gozu donuyor ev sahibini olduruyor.mesele oyleymis..

O olayin ic yuzunu anlatayim.suriyeli kiracidan , kirasini istiyor ev sahibi adam da param yok idare et diyor.ev sahibi de o zaman karını ver diyor.adamin gozu donuyor ev sahibini olduruyor.mesele oyleymis..
İlginç.
Şunu da belirteyim; Konya'da 200 den fazla Suriyeli cezaevinde. Ama hiçbiri namus cinayetinden girmedi.

farah canım benim..ne bekliyorlardıki..millet sapıtmış yeminle 4 yaşındaki oğluma bir şeyler anlatmaya çabalıyorum..ülkede bazı sapıklar kadın kız çoluk çocuk erkek ,bebek falan bakmıyor..rabbim fırsat vermesin ..bak insanların düştüğü konuma..toplu konut gibi ne bileyim misafirhaneler faalan inşa edilseydi..kadınları kızları imam nikahı vs diyerek veriyorlar..istanbulda babamın evinin yanında bir apartman yapan mütahitte en üst katta..3 çocuk ve karısını boşayıp 18 yaşında Suriyeli kızı gelin aldı adam 60 yaşında bu kızlarada yazık günah..

Pardonda canim annem gaziantepte yasiyor gayet iyi bir sitede ama teyzemler normal bir apartmanda yasiyorlar ve gece ipte camasir bile birakamiyorlar bayramda amcamlarin kapisindan ayakkabim calindi ki daha oncesi olan seyler degil ibrahimli gibi bir semtte yasiyorlar bilen bilir ne kadar elittir o kesim ayrica adim basi dilenci ve suriyeli kadinlarin çoğu fuhuş yapiyor gaziantep gaziantep olali bu kadar rezalet gormemisti ki guneydogunun en gelişmiş şehridir birde dramatize etmeyin ordaymissiniz gibi

İlginç.
Şunu da belirteyim; Konya'da 200 den fazla Suriyeli cezaevinde. Ama hiçbiri namus cinayetinden girmedi.
para pul olmayınca aç kalanın sokakta olanın tehilike arz edeceği kesin Gülay maalesef öyle..inşaatçının 100 liraya yaptığını bunlar 20 liraya yapıyor..maalesef bizim ülkemiz sarıp sarmalayacak pozisyonda değil..çokk zenginlerle devlet işbirliği falan yapsa bimiyorum yapmaz herhalde.

P
a Pardon da ben biseyi dramatize etmedim suriyelileri savunacak birsey de demedim.ben de diyarbakir da yasiyorm burda da oldkca fazla.elbet gozumuze batiyorlar cogu zaman rahatsz da oluyorz ama coguna da (gercekten magdur olanlara )aciyorz Allah kimseyi o durumlara sokmasin.ben olayin ic yuzunu anlattim sadece...

O bakımdan haklısın. Ben imkanlarım ölçüsünde yardım yapıyorum ama nereye kadar yeter.
Zamanında Arap baharı diye zil takıp oynayanlar utansın.

Tabi ki yazik gunah.ne olsa zavalli cocuklara masumlara oluyor.umarm onlar da bir an once ulkelerine evlerine donerler iclernde cok magdurlar da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…