Kilicdaroglu bir gaf daha yapti, Ahmat Hakan dondu kaldi

Iste onlarida alt yapi hazirlamadan nasıl misafir etmeliyizi tartisip kararlastirmadan sinir kapilarini acan devlet büyüklerimiz düşünmek zorunda diyoruz arkadasim böyle hem kendi vatandaslarini hem onlari sefalete suruklediler diyoruz Mune sayin adminim saygida kusur etmedim buyuklerimize inş :)

Tabi ki yazik gunah.ne olsa zavalli cocuklara masumlara oluyor.umarm onlar da bir an once ulkelerine evlerine donerler iclernde cok magdurlar da var
dönmeme hakları varmış şu an biz hiç bir şekilde geri gönderemiyoruzimza atmışız..hükümet imzalamış..şu anda burada kalma hakları bizden fazla..

istenilse misafirhaneler yapılırdı..yapılsaydı..vicdan muhakemesi yapanlar oturdukları yerden vicdan muhakemesi yapıyor git reelde bir şey yap görelim...yapılandırma şart..çocukları yurda koysunlar kadınları kızlrı fabrikaya..falan..böyle sokakta olmaz..

Onu bilmiyordum.esed bir yila savas biter ulkelerine geri donebilirler demisti oysa

uluslararası statüleri gereği türkiye'nin bunları ileride şartlar düzelse dahi geri gönderme hakkı yoktur ve her türlü ihtiyaçları karşılanmak zorundadır.

türkiye, mülteciler hakkında; "ülkesine geri gönderilmesi halinde zulme uğrama riski altında bulunan kişileri geri göndermeme" ilkesine imza koyduğu için, canları isterse dönerler, istemezse dönmezler. ancak, bm mülteciler yüksek komiserliği'nin kararı ile üçüncü bir ülkeye nakilleri mümkün olabiliyor

Savas biterse geri donebilirler

Pakistan bile afganlilar için yaptigi kamplari o kadar guzel kontrol altinda tuttuki kamp disinda yakalanirsan aynen sinir disi ediyorlarmis ayrica 3 ogun yemek ve kamplarda egittikleri insanlarin iş gucunu kullanmayi becerebilmisler ve bizim cok saygideger hukumetimiz sirf dilencileri vs alirken fransa amerika ve ingiltere ogretim uyesi doktor gazeteci gibi üst sinifi toplayip almış gerisi sirf bizde

Yuce Önder Mustafa Kemal Ataturk doneminde Nazi zulmunden kacan multeciler turkiyeye onun imzasiyla alindi ve bugunki istanbul Üniversitesi nin çoğu bolumu bu bilim adamlarinin onderliginde kuruldu bumu biliyormuydunuz ?? Ve bu insanlardan arta kalanlar duzenli takip edildi iş vs sahibi oldu türkçe konusmayi ogrenmeleri icin 2 yil verildi yani diyecegim o ki kriz yonetmek her babayigidin harci degildir

A Akasia o "biri" benim.

Ama haksız mıyım? : ) avatarının hemen yanında chp ve o bilindik başlıklar. : ) dikkatimi çekti ve bi zaman sonra gülünç bi hal aldı.

A Akasia chess arada sülük, kurt paylaştığndan dikkatimi çekmemiş demek ki... Şaka bi yana aynı şey akp için yapılsa tepim aynı olurdu.

A Akasia çünkü dediğim gibi bi zaman sonra komik oluyor.

Neyse... : ) üzdüysem özür dilerim.

Parça parça yazdığm için diğer arkdaşlardanda tabi...

Uzatınca forumdan çıkış yapıyor. : /

dönmeme hakları varmış şu an biz hiç bir şekilde geri gönderemiyoruzimza atmışız..hükümet imzalamış..şu anda burada kalma hakları bizden fazla..

Büyük Ortadağu Projesinin bir aşaması. Onları Batı tarzı yaşam tarzına alıştırma görevi verildi belki de

her zamanki gibi boş konuşmuş... bi defolmadı chp başından... işine gelince o-şu-bu istifa diyor ama.

her zamanki gibi boş konuşmuş... bi defolmadı chp başından... işine gelince o-şu-bu istifa diyor ama.
Aynen bu arada dip not bende Kılıçdaroğlu'nu desteklemiyorum emine ulker tarhan veya muharrem ince gelmeliydi chpnin basina burdan onu destekliyor musum gibi bir sonuç çıksın istemem

Bıraktı arada ne akp'li ne de chp' li değilim. Niyeyse belirtme gereği duydum. : )))

Aynen bu arada dip not bende Kılıçdaroğlu'nu desteklemiyorum emine ulker tarhan veya muharrem ince gelmeliydi chpnin basina burdan onu destekliyor musum gibi bir sonuç çıksın istemem
muharrem ince güzel siyaset yapıyor ama ben artık sürekli eleştiri siyasetinden sıkıldım, eleştiri de olmalı ama yapıcı olmak daha çok önemli... Emine bu konuda daha ılımlı gibi...
kemal gitsin de kim gelirse gelsin ya illAllah ettim.

A Akasia o "biri" benim.

Ama haksız mıyım? : ) avatarının hemen yanında chp ve o bilindik başlıklar. : ) dikkatimi çekti ve bi zaman sonra gülünç bi hal aldı.

evet haksizsin kendi adima konusuyorum
burda ayni kisiler Akp konusu ha bire acarken komik olmuyorda chp hakkinda acilincami komik duruyor
herkese esit söylemis olsaydiniz diyecek birseyim yoktu

Bıraktı değil "bu arada" olacak of!

Mune ben ne ö.m ne de mail atamıyorum hala forumdaki sorunlar da devam ediyor. :/

Akasia,
16 sayfaya ulaşmış konunun en azından ilk 12 sayfasında yapılan yorumları okudunuz mu?
Okumamışsınız ki, neden sorusunu soruyorsunuz, ayrıca siyaset bölümünde hepiniz her siyasi konuyu okuyorsunuz, tek tek gidip hepsine uyarı yapmam, bir tanesine uyarımı yaparım gerisini üyeler kendi düşünsün derim.

Benzer uyarıları zamanında diğer partiler, hükümetle ilgili açılan topiklerde de yaptım ki normalde uyarmak gibi bir zorunluluğum yok, direkt banlama yapmam yeterli, bana topikleri dolaş uyarı yap demiyorlar.

Ayrıca herkes haber kaynağını paylaştığı sürece konu açabilir, şu kişiler şöyle konu açabilir diye bir kural yok.
Böyle diyenler varsa o onların ayıbı.
Rica ediyorum her genel uyarıyı da uyarı olduğunu bilerek değerlendirin, neden benim konum demesin kimse, topik kime ait olursa olsun banlamak yerine önce bir uyarı yapılması yorum yapanlar için avantajdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…