Ben o ve onun gibi anaların ellerinden öperim ama tek suçlu apo olsa hadi değil işte bir çok suçlu varbir tanıdığım var,oğlu şehit,terörist başını ekranlarda gördükçe veryansın ediyor.kriz geçiriyor.onu muhatap alanlara da demediğini bırakmıyor.yazık değil mi o analara.devlet şehit ailelerini kaale bile almıyor,pardon senede bir şehitler gününde yemek veriyor
canım ailem karadenizli,babam araştırmış Türkmenmişiz,bunun olmasına olanak yok çekik gözlerimiz falan yok yani,dayımda babama kızdığında bunlar rum soyu der:)benim için bu ülkenin vatandaşı olmam önemli,ben osmanlıca eğtimede karşıydım burada çünki devlet okullarındaki çocukların türkçe ve ingilizcesi bile içler acısı,Türkiyede doğdum türk vatandaşıyım diyorum,bunda ne sakınca var,ülkeyi bölmek isteyenler insanların hasas yönleriyle saldırtıyorlar,tıpkı dininde siyasete alet edilmesi gibi,islam devleti müslüman çoğunluk vs:))Doğru AKP seçmeninin klasik sözü
Tamam tamam çalıyorlar çalmasına ama çalışıyorlar helal olsun buda söxün bittiği yerdir
nasıl yetmiyor ya 4 buçuk katirilyona saray yapmaya bütçe yetiyor,emekliye asgari ücretliye gelince yetmiyor..
yani onca kişiye de bu absürd olmayacak,yapılamayacak bir şey gibi geliyor ya ona da ayrı şaşırıyorum.nasıl yetmiyor ya 4 buçuk katirilyona saray yapmaya bütçe yetiyor,emekliye asgari ücretliye gelince yetmiyor..
"Kürt sorunu" ne onu anlamıyorum ben zaten,sorun olan nedir yani?Onlar da bütün ırklar gibi bu ülkede yaşıyor "rahatça",dillerini konuşabiliyorlar,isimlerini Kürtçe koyabiliyorlar(yeni de değil,rahat 30 senesi var)...Eee daha ne?Bence Kürt sorunu filan yok,direk pkk sorunu var çünkü benim şimdiye kadar tanıdığım 2 çeşit kürt var.Birincisi etliye sütlüye karışmadan normal bir vatandaş olarak kendi halinde yaşayan,ikincisi de Pkk destekçisi olup ayrı bir kürt devletinin hayalini kuran...Artık devlet imralıyla mı görüşüyor,apoylamı görüşüyor kimle görüşüyor bilmiyorum ama böyle devam ederse güneydoğuya pasaportla gireceksiniz onu biliyorum.
Benim için problem değil mesela,ben zaten Ankara'dan öteye geçmeyi düşünmüyorum hayatım boyunca.Ayrı devlet mi istiyorlar,pekala...Ama bir şartla,hepsi oraya yerleşecek tek bir kürt kalmayacak bizim tarafta...Mümkün mü bu?Değil tabi.Bütün halklar iç içe geçmiş akraba olmuş bu ülkede,nasıl ayıracaksın?Zaten buradaki bütün Türk-Kürt tartışmalarında bunu anlatmaya çalışıyorum.Bu kadar iç içe geçmişken nasıl ayrı tutabiliyorlar kendilerini?Hainlikten başka birşey değil bu benim gözümde.Güneydoğuya girelim pasaportla tamam. Ama onların hepsi çifte vatandaş olup buraya rahatça giricek. Zaten pasaport olsa bile gidemiyosun bugün. Oralarda yaşayan memurların yaşadıkları dudak uçuklatıyor. Tc nin çok büyük ayıbı eksiği ya. Oraları topraktan saymamak. Öğretmen polis göndermekle bitmiyor iş. Hizmet götürecekti insan muamelesi yapacaktı o insanlara. Hayvan gibi davrandılar.sonuç bu.
Ben doğu da görevli memurum , küçük bir ilçede yaşıyoruz , doğuya hizmet geliyor canım , mesela kapalı spor salonu yapılmış , sinema yapılmış ve daha bir çok şey , ama maalesef ne acı ki hepsi şu an harabe , neden ,çünkü yakıp yıkıyorlar..Güneydoğuya girelim pasaportla tamam. Ama onların hepsi çifte vatandaş olup buraya rahatça giricek. Zaten pasaport olsa bile gidemiyosun bugün. Oralarda yaşayan memurların yaşadıkları dudak uçuklatıyor. Tc nin çok büyük ayıbı eksiği ya. Oraları topraktan saymamak. Öğretmen polis göndermekle bitmiyor iş. Hizmet götürecekti insan muamelesi yapacaktı o insanlara. Hayvan gibi davrandılar.sonuç bu.
Ben doğu da görevli memurum , küçük bir ilçede yaşıyoruz , doğuya hizmet geliyor canım , mesela kapalı spor salonu yapılmış , sinema yapılmış ve daha bir çok şey , ama maalesef ne acı ki hepsi şu an harabe , neden ,çünkü yakıp yıkıyorlar..
Okulları bile yakıyorlar ki yapılan diğer şeyleri nasıl yakıp yıkmasınlar , maalesef böyle bir durum var. Çünkü pkk ve yandaşları buranın geri kalmasını istiyor , halkı cahil bırakıp istediklerini yaptırmak istiyor , inan bana kaç inşaat kabası yapılmadan yarı da bırakılıyor , inşaati yapan işçileri kaçırıyorlar tehtit ediyorlar . Polis asker felan burda inşaat nöbeti tutuyor ciddiyim , zarar verilmesin diye
Bende sadece bugünden veya bir kaç yıl öncesinden bahsetmiyorum 90 lı yıllarda veya daha öncesinde olan şeylerden de bahsediyorum , zaten bu taraflara gel anlatırlar işte 90 lı yıllarda şura da şu var dı yıkıldı harabe oldu diye , ha zamanında kötü yapılan hor görülen uygulamalar olmuş kesinlikle olmuş, o da var yani.Şimdiden bahsetmiyorum ki. Şimdi tabi yıkar. 50 yıldır ne gidiyo allah aşkına. 2 sene önce yapılmş göstermelik spor salonuyla olur mu hiç o işler. İşler çığrından çıkmadan yapacaklardı. Şu anki tepkileri sonuna kadar haklı buluyorum.
bu akşam 600 gr ciyer aldım 15 tl..bunun kahvaltısı bir sürü şeyi var 3 kişilk aile günde 50 tl yemek parası harcıyorsa ayda 1500 tl eder..bu rakama göre asgari ücretli ve emekli maaşla geçinenler ne yiyip içiyorlar çok merak ediyorum..Yok hayır ben dayanamıyorum daha fazla yazacağım.Nasıl bu kadar kör olunuyor aklım almıyor.Bunların Hepsi bir vagon gibi alakalı.
Çaldı ama hizmet etti arkadaş.
He anacım he hizmet etti ne yaptı ? Her seçim öncesinde olduğu gibi kömür dağıttı kimin kömürünü Soma Maden'de Ölen 301 işçinin çıkardığı kömürü.Ama bu işin Fıtratın'da Var dedi bilir kişi..
Bir diğerine geçelim bu daha elim olmasa da tamamen trajik bir olay.Yine bir seçim öncesi hediyeleşme kampanyasından bahsediyorum hediye değil de daha acımasız olmak istemiyorum.Doğunun yanılmıyorsam erzurum taraflarında bir köye beyaz eşya yardımı yapılıyor.Eee bunun nesi mi var ? Evin elektriği yok.! Fazlaca acımasızca değil mi.
Ama yol yaptı yeaa yaptı yaptı yapmaz mı ? Çöken yolları gözlerimizle gördük.
Hava alanı yaptı kardeşim he sana yaptı 800 lira askeri ücretinle sen gidersin o hava alanına da uçağa binersin.Ama adamın yaptığı hava alanına alkış tutarsın.
Barış Getirecek Terör Bitecek. Putin içinde Müslüman Oldu diyorlar.
Dindarlar onlar dinine bağlılar görmedin mi hiç namaz kılıyor televizyondan gördük. İbadetlerin gizli olanı makbüldür.Allah ile arasında olanı kuluna gösterip dindarım yalanını atanı değil.
Paraları sıfırla , Babacım , Bakara Makara , Polisimiz destan yazdı , Barışı Getireceğiz , Polise yetkiyi ben verdim , Kadınmıdır kızmıdır , Kadın ve erkek eşit değildir , Madımak Zaman aşımına uğradı
Bütün bunlar benim ütopyam değil.Şizofrende değilim en ufak bir belirtim de yok..O zaman bunların gerçekliği bu kadar açıkken inanmıyorsanız işte o zaman ben korkarım..Ya içtiğinize ya da yediğinizden şüphelenirim.Kesinlikle bir problem var.
bu akşam 600 gr ciyer aldım 15 tl..bunun kahvaltısı bir sürü şeyi var 3 kişilk aile günde 50 tl yemek parası harcıyorsa ayda 1500 tl eder..bu rakama göre asgari ücretli ve emekli maaşla geçinenler ne yiyip içiyorlar çok merak ediyorum..
halka vaad edilen işçi emekli vs nin maddi şartlarının düzeleceği olmalı..ee bunu yapmak zor tabii..allah allah bismillah tövbe tövbe
Ben size 90 lar değilde 2000ler desem Ahmetkaya desem.Bende sadece bugünden veya bir kaç yıl öncesinden bahsetmiyorum 90 lı yıllarda veya daha öncesinde olan şeylerden de bahsediyorum , zaten bu taraflara gel anlatırlar işte 90 lı yıllarda şura da şu var dı yıkıldı harabe oldu diye , ha zamanında kötü yapılan hor görülen uygulamalar olmuş kesinlikle olmuş, o da var yani.
cumhurbaşkanımızın özel ahçısı varmış ama 4 bin tl lik kol saati..hanımının sadece eşarbı 500 tl mişNe ciğeri ne eti. Soğan ekmek ne güne duruyor. Maksat karınları doysun değil mi? Yemesinler peynir,zeytin canım 'lükse' kaçmasınlar.
biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar demişler,kıyamet falan kopmadı bizde,önlemler çok sıkılaştı ondamı acep,belkide toplum olarak hipnoz edildikNe ciğeri ne eti. Soğan ekmek ne güne duruyor. Maksat karınları doysun değil mi? Yemesinler peynir,zeytin canım 'lükse' kaçmasınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?