- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
muhalefetin yaptığı hatayı çocuk yapmaz:)Karşı komşum ankaradan meclisten,eşime ve bana sohbet esnasında chp nin başa gelme gibi bir derdi yok dedi..
İslam ama nasıl bir islam, akp den arkadaşlar daha önce aynı masada yedikleri arkadaşlarla ters düştüler kendileri bana anlattı,kimi güleni haşa peygamber gibi sayıyor,kimi rte yi,nedir bu bağlanma sevdası insanlarda,insan dinini içinde yaşayamazmı,
biraz önce düşündüm belkide özgürlük çocuklarımıza güzel korkusuz yarınlar sunabilmektir..
Soner yalcinin kayip sicil kitabini okudunuz mu? Orada da soylediginiz o ilk arguman alenen aciklanmis. Chpnin gercekten iktidar olma arzusu yok. Bunun kilicdarogluyla da ilgisi yok. Baykal doneminde de bu boyle.muhalefetin yaptığı hatayı çocuk yapmaz:)Karşı komşum ankaradan meclisten,eşime ve bana sohbet esnasında chp nin başa gelme gibi bir derdi yok dedi..
İslam ama nasıl bir islam, akp den arkadaşlar daha önce aynı masada yedikleri arkadaşlarla ters düştüler kendileri bana anlattı,kimi güleni haşa peygamber gibi sayıyor,kimi rte yi,nedir bu bağlanma sevdası insanlarda,insan dinini içinde yaşayamazmı,
biraz önce düşündüm belkide özgürlük çocuklarımıza güzel korkusuz yarınlar sunabilmektir..
ben muhalefet ve muhalefet olan halk ile hükümet arasına çin seddi örmeye çalışan bir hükümet istemiyorum,muhalefetin halkın değilde kendi çıkarları için yaptıkları beni ilgilendirmiyor,halk olarak şu anki duruma ele atabileceğimiz şey oy kullanmaktır,gelecek için bun u yapmalıyız..O zaman bende sana soruyorum, o yasalar patır kütür çıkarken muhalefet partileri madem yasalara karşı, neden birleşip Topyekün hayır oyu kullanmıyorda protesto etmekle yetiniyor, öğrenmediler mi hala, onlar her seferinde kürsüde protesto konuşmaları yaparken oylama Yapılıyor ve yasa meclisten geçiyor.
Neden hepsi elimde dosya var dosya var diyorda o dosyalar yetkili mercilere gitmiyor? Neden muhalefet taaa ilk Başlarda dokunulmazlığı kaldırtacağız dediği halde bunla ilgili çalışma yapmadı, dünden bahsetmiyorum, 10-12 yıllık maziden bahsediyorum.
Bugün iktidar güçlendiyse bunun bir sorumlusu da muhalefet değil mi?
Aynı hataları tekrarlayıp durdular, insanların siyasetten sıtkı sıyrıldı, sürekli tehditli, parmak sallamalı siyaset yapıyorlar, biri ikisi değil hepsi.
O zaman bende sana soruyorum, o yasalar patır kütür çıkarken muhalefet partileri madem yasalara karşı, neden birleşip Topyekün hayır oyu kullanmıyorda protesto etmekle yetiniyor, öğrenmediler mi hala, onlar her seferinde kürsüde protesto konuşmaları yaparken oylama Yapılıyor ve yasa meclisten geçiyor.
Neden hepsi elimde dosya var dosya var diyorda o dosyalar yetkili mercilere gitmiyor? Neden muhalefet taaa ilk Başlarda dokunulmazlığı kaldırtacağız dediği halde bunla ilgili çalışma yapmadı, dünden bahsetmiyorum, 10-12 yıllık maziden bahsediyorum.
Bugün iktidar güçlendiyse bunun bir sorumlusu da muhalefet değil mi?
Aynı hataları tekrarlayıp durdular, insanların siyasetten sıtkı sıyrıldı, sürekli tehditli, parmak sallamalı siyaset yapıyorlar, biri ikisi değil hepsi.
onu çok sevip sayıyorlar inanılmaz bir şey şu an ikiye bölünmüş durumdalar zaten..ya tabi feto için ne dualar ne methiyeler düzüyorlar benim anlamadığım abd de devam eden bir yaşamı olan adamın niye peşinde koşuyorlar niyetleri belliymiş iyi yerlere kapak atabilmek
onu çok sevip sayıyorlar inanılmaz bir şey şu an ikiye bölünmüş durumdalar zaten..
Güleni sevmeye bilirsiniz suçluda olabilir ama unutmayınki ismini küçümseyerek söylemek size bize hiçbirşey kazandırmaz dedemiz yaşındadır lütfen hiçbirşeyine olmasa bile yaşına saygıya tabi feto için ne dualar ne methiyeler düzüyorlar benim anlamadığım abd de devam eden bir yaşamı olan adamın niye peşinde koşuyorlar niyetleri belliymiş iyi yerlere kapak atabilmek
Kullanıyoruz zaten, ben hepsine basıp geliyorumben muhalefet ve muhalefet olan halk ile hükümet arasına çin seddi örmeye çalışan bir hükümet istemiyorum,muhalefetin halkın değilde kendi çıkarları için yaptıkları beni ilgilendirmiyor,halk olarak şu anki duruma ele atabileceğimiz şey oy kullanmaktır,gelecek için bun u yapmalıyız..
nispet vs için değil mune,iç güvenlik yasası vb... pek çok dayatmaları istemiyorum ,kendi şahsi fikrim ,bunun içinde bir şeyler yapmak gerek yarın çocuğum bana bu kararlar alınırken halk hiç ses çıkarmadımı?diye sorarsa ne cevap vericem..Kullanıyoruz zaten, ben hepsine basıp geliyorum
Kime oy vereceğim muhalefetini tasvip etmediğim partilere mi? Yoksa politikalarını onaylamadığım iktidar partisine mi?
Ben baştan ne demişim, içime sinmediği, aklıma yatmadığı halde gidip nispet olsun diye x partisine oy vermem.
Aklına yatmıyorsa yapmazsın, bu da benim hayat felsefem, başka türlüsü bana göre değil.
Güleni sevmeye bilirsiniz suçluda olabilir ama unutmayınki ismini küçümseyerek söylemek size bize hiçbirşey kazandırmaz dedemiz yaşındadır lütfen hiçbirşeyine olmasa bile yaşına saygı
kısaltma yapmıştım ben ... Ne yazık ki benden önce doğması benim suçum değil
Sizede hayırlı cumalarkazanılacak bir durum yok zaten. Onun yaşında olan herkese saygısız olduğum da yok. Hayırlı cumalar
Tepemizden gitmeyeceği gibi Anayasayı tek başına değiştirebilecek çoğunluğu da sağlayacak.chp kesiminin yoğun olduğu yerdeyim kadesa burada asla farklı bir parti kazanamaz,görüyorumkimemur emeklilerinin yarısı oy kullanmıyor bu çok kötü bu şekilde bu baştakiler tepemizden gitmez..
:)Tepemizden gitmeyeceği gibi Anayasayı tek başına değiştirebilecek çoğunluğu da sağlayacak.
Muhalefet seçmeni her seçim arifesinde aynı söylemlerle gündeme geliyor maalesef.
CHP iktidara mı muhalefet etsin, seçim stratejileri mi geliştirsin, seçmeninin muhalefetiyle mi uğraşsın?
Ben de liderine kayıtsız şartsız itaat eden AKP seçmen kadrosuna gireceğim.
Hem kullandığım oy boşa gitmemiş olur. Hem de RTE'nin Yeni Türkiyesinde söz hakkına sahip olurum.
Ben hdp ve pkk askı icinde olanlardan Oluşan bir muhitte çalışıyorum. Yaptıkları yazdıkları seyleri görseler gene ds barış ve empati diyebilirler mı acaba?HDP ye oy verenler aslinda kime oy verdiklerinin farkindalar degil mi?
Mitinglerine de katilacaklar mi acaba?
Katilirken birer APO posteri de kendilerine edinmeyi unutmasinlar.. Yakisir..
Ağlayan ana baba dul eş öksüz çocuk kırılmış fidan görmekten iyidirHDP ye oy verenler aslinda kime oy verdiklerinin farkindalar degil mi?
HDP ye oy verenler aslinda kime oy verdiklerinin farkindalar degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?