Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..

ya tabi feto için ne dualar ne methiyeler düzüyorlar benim anlamadığım abd de devam eden bir yaşamı olan adamın niye peşinde koşuyorlar niyetleri belliymiş iyi yerlere kapak atabilmek

Soner yalcinin kayip sicil kitabini okudunuz mu? Orada da soylediginiz o ilk arguman alenen aciklanmis. Chpnin gercekten iktidar olma arzusu yok. Bunun kilicdarogluyla da ilgisi yok. Baykal doneminde de bu boyle.

ben muhalefet ve muhalefet olan halk ile hükümet arasına çin seddi örmeye çalışan bir hükümet istemiyorum,muhalefetin halkın değilde kendi çıkarları için yaptıkları beni ilgilendirmiyor,halk olarak şu anki duruma ele atabileceğimiz şey oy kullanmaktır,gelecek için bun u yapmalıyız..

sadece konuşuyorlar arkadan bunların yaptığı kuru gürültü !

ya tabi feto için ne dualar ne methiyeler düzüyorlar benim anlamadığım abd de devam eden bir yaşamı olan adamın niye peşinde koşuyorlar niyetleri belliymiş iyi yerlere kapak atabilmek
onu çok sevip sayıyorlar inanılmaz bir şey şu an ikiye bölünmüş durumdalar zaten..

onu çok sevip sayıyorlar inanılmaz bir şey şu an ikiye bölünmüş durumdalar zaten..

işte amaç ibadet değil demek ki amaç kapak atmak bi yerlere. Şimdi feto göze battı tabi bölünürler..tutsak mı tutmasak mı diye

Güleni sevmeye bilirsiniz suçluda olabilir ama unutmayınki ismini küçümseyerek söylemek size bize hiçbirşey kazandırmaz dedemiz yaşındadır lütfen hiçbirşeyine olmasa bile yaşına saygı

Kullanıyoruz zaten, ben hepsine basıp geliyorum
Kime oy vereceğim muhalefetini tasvip etmediğim partilere mi? Yoksa politikalarını onaylamadığım iktidar partisine mi?
Ben baştan ne demişim, içime sinmediği, aklıma yatmadığı halde gidip nispet olsun diye x partisine oy vermem.
Aklına yatmıyorsa yapmazsın, bu da benim hayat felsefem, başka türlüsü bana göre değil.

nispet vs için değil mune,iç güvenlik yasası vb... pek çok dayatmaları istemiyorum ,kendi şahsi fikrim ,bunun içinde bir şeyler yapmak gerek yarın çocuğum bana bu kararlar alınırken halk hiç ses çıkarmadımı?diye sorarsa ne cevap vericem..

Güleni sevmeye bilirsiniz suçluda olabilir ama unutmayınki ismini küçümseyerek söylemek size bize hiçbirşey kazandırmaz dedemiz yaşındadır lütfen hiçbirşeyine olmasa bile yaşına saygı

kısaltma yapmıştım ben ... Ne yazık ki benden önce doğması benim suçum değil

Burada suç yada suçlama yok bence saygı saygısızlık var siz bilirsiniz bu üslup kazandırmaz kısmen rahatlama sağlar

kazanılacak bir durum yok zaten. Onun yaşında olan herkese saygısız olduğum da yok. Hayırlı cumalar

chp kesiminin yoğun olduğu yerdeyim kadesa burada asla farklı bir parti kazanamaz,görüyorumkimemur emeklilerinin yarısı oy kullanmıyor bu çok kötü bu şekilde bu baştakiler tepemizden gitmez..
Tepemizden gitmeyeceği gibi Anayasayı tek başına değiştirebilecek çoğunluğu da sağlayacak.
Muhalefet seçmeni her seçim arifesinde aynı söylemlerle gündeme geliyor maalesef.
CHP iktidara mı muhalefet etsin, seçim stratejileri mi geliştirsin, seçmeninin muhalefetiyle mi uğraşsın?
Ben de liderine kayıtsız şartsız itaat eden AKP seçmen kadrosuna gireceğim.
Hem kullandığım oy boşa gitmemiş olur. Hem de RTE'nin Yeni Türkiyesinde söz hakkına sahip olurum.

:)

HDP ye oy verenler aslinda kime oy verdiklerinin farkindalar degil mi?

Mitinglerine de katilacaklar mi acaba?

Katilirken birer APO posteri de kendilerine edinmeyi unutmasinlar.. Yakisir..

Ben hdp ve pkk askı icinde olanlardan Oluşan bir muhitte çalışıyorum. Yaptıkları yazdıkları seyleri görseler gene ds barış ve empati diyebilirler mı acaba?

Ağlayan ana baba dul eş öksüz çocuk kırılmış fidan görmekten iyidir

İşyerimizin de duvarında ve daha pek çok yerde 'bu gençlik aponun fedaisidir, biri kurdistan' Gibi masumca yazılar her gun lastik yakmalar abuk subuk bagrismalar, işyerlerinin pencerelerine tas atmalar, hırsızlıklar, esrar çekmeler her gun polis çevirmeleri o bölgede, her gun otobüs yakmalar kırıp dökmeler...
Bu insanlara ne sempati besliyorum ne de haklı olduklarını düşünüyorum. Devletin ısrarla yapmasına rağmen, ısrarla durak yakıp yıkan otobüs yakan insanlara gösterecek insaniyetim yok benim.

Şu memlekette 2 kişinin suratını görünce tüylerim diken diken oluyor, biri bu rezil katil..

Yıllardır bir canavarı, bir bebek katilini besliyor bu ülke. Beslemekle kalmadı bu katillerin temsilcileri meclise sokuldu..
Hala şehit verirken bu tabloya yazıklar olsun diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…