Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..

Konu dağılmış,nerelere gelmiş.
Hükümet propagandası yapanların gelip başka liderlere ''yolsuzluk'' falan demesi komik geliyor bana
Ama ben Kılıçdaroğlunu da sevmiyorum,bu ülkeyi doğru yerlere getirebilecek bir lider olduğunuda düşünmüyorum,ne vaat etse boş benim için.

Hanımlar,
sizce polemiğe gerek var mı? Savunmaya veya haksız çıkarmaya gerek var mı?
Siyaset çekişip tartışmaya değmeyecek kadar kötü birşey
O yüzden boşverin, yoktan yere polemiğe girip üstüne birde banlanmaya değmez, daha içi dolu konularda tartışın, bende sizi cımbızlayayım

ha kılıçtaroğlu ha..
sen zaten iktidar olmayacağını bildiğinden sallıyorsun. ama az salladın ya.
10 maaş ikramiye falan deseydin,daha heyecanlı olurdu.

1.sayfadan beri okuyorum konu ne zaman kapanacak diye iyi gidiyor..ama mune gelmiş ..hayır olsun inşallah.sizce daha kaç sayfa gider kapanmadan :)))))))))))))))))))))))))

Kemal Kılıçdaroğlunu bende sevmem , CHP gibi bir partiye uygun bir başkan değil , ayrıca pasif kalıyor .
vaadini de beğenmedim emeklinin bayramdan bayrama paraya ihtiyacı olmuyor çünkü aldıkları maaş ortada , emeklinin her zaman ve iyi bir para almaya ihtiyacı var böyle dese zam yapacağım dese daha iyi bir vaad olurdu.
noter onayı almasını yadırgamadım , kuru laf olmadığını tastiklemek istemiş.

Siyaset pis siyaset kaka eyğ kığ

Siyaset iyiydir medini insanların birbirlerinin düşüncelerine saygı duyarak birbirlerinden birşeyler öğrenmeli neden konuşulmasın ki?

Canım ne oldu yaa Akp sizin troll maaşlarını geciktirdi diyorlardı, yattı herhalde?

zübük filmi aklıma geldi yine, sansürsüz izlemenizi tavsiye ederim

neden sadece emeklilere? sadece emekliler mi oy verecek ?

Siyaset pis siyaset kaka eyğ kığ

Siyaset iyiydir medini insanların birbirlerinin düşüncelerine saygı duyarak birbirlerinden birşeyler öğrenmeli neden konuşulmasın ki?

Sorun tartışamamak ya zaten.
Saygı??? Vallahi sitenin özellikle bu kısmında işin içine partiler girince saygı kapı arkasına saklanıyor
Siz birde seçim dönemi görün, Mayıs ayı full kavga çıkar, sırf bu yüzden cımbızımı parlatmaya gönderdim

sen temmuza kadar siyaset dükkanını kapat Mune abla, gereksiz iş yükü olmasın

sen temmuza kadar siyaset dükkanını kapat Mune abla, gereksiz iş yükü olmasın

Doğru diyorsun chess, bari burası sağlam kalsın, heryerde cımbız şaklatmak epey efor sarfetmeme neden oluyor, birde burda kavga çıkıyor diye topiklerde nöbet tutuyorum
Ardiyeden asma kilidi çıkarayım

Seçimler çok önemli haliyle seçim ve siyaset tartışılmalı yoksa insanlar bilmeyecek milletvekillerini seçiyoruz insanlar öğrenmeli maksadını aşanlar haliyle şutlanmalı

Seçimler çok önemli haliyle seçim ve siyaset tartışılmalı yoksa insanlar bilmeyecek milletvekillerini seçiyoruz insanlar öğrenmeli öğretmeki maksadını aşanlar haliyle şutlanmalı
Affınıza ve samimiyetinize sığınarak bir espri yapacağım, siz siyaset bölümünde yenisiniz galiba
Mayıs ayı gelsin, sizi burda görelim, bakın ne kavgalar çıkacak, burda öğrenmek, öğretmek, doğru ve yanlış kelimeleri manasını yitiriyor

Hep beni konuşturmayın, cımbızzedeler, banlanmaktan kıl payı kurtulanlar, buyrun söz sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…