Kılıçdaroğlu’ndan noter onaylı seçim vaadi..

Çoooook mantıklı.

Çok bomba olur.
ama tabi sonuçların ne olacağı malum olduğundan böyle bir sey asla yapılmaz:)

Cok mantikli bisey bence. Hatta 80 yas siniri yuksek 70 falan olmali cunku demans yuksek oranda goruluyor o yaslarda...

13 yıldır iktidarda olan partinin gitmesini isteyenler tam anlamıyla destek verebilecekleri bir parti liderleri
olmadığını beyan ettikleri sürece AKP iktidarı güçlenmeye ve iktidarda kalmaya devam edecek.
Muhalefete muhalefet ederek iktidar olunursa göreceğiz İnşallah.

Çoooook mantıklı.

Çok bomba olur.
ama tabi sonuçların ne olacağı malum olduğundan böyle bir sey asla yapılmaz:)

Cok mantikli bisey bence. Hatta 80 yas siniri yuksek 70 falan olmali cunku demans yuksek oranda goruluyor o yaslarda...

Bence bu parti bağımsız herkesin desteklemesi gereken bir şey. İnsan haklarına, demokrasiye aykırı bir tarafı da yok. Üstelik insanları oy kullanabilmek için bir nebze daha eğitimli olmaya iter belki.

En büyük seçmen kaybını iktidar partisi yaşar ama en azından bir derece daha kalifiye bir kitleye hitap etmiş olur onlar da.

Siyaseti filan geçin de şu üslubunuz bile nasıl bir karaktere sahip olduğunuzu gösteriyor. Siyasetçilerin hepsi aynı gözümde. Muhalefet muhalefet olsaydı ülke bu durumlara gelmezdi zaten.

göz kırpma ifadelerinden gözüm kör oldu. okuyamadım affedin.

O kadar cok göz kırpma ve Gülme işareti var ki aklıma weiss geldi birden. O da kimsenin mesajini alıntılamaz ortaya yazar ama saldırırdı. Bol bol da kinayeli biçimde smiley koyardı.
Kim kilicdaroglunu savunuyor anlamadım ama arkadasın kafayı baya iyi. Kahve içirmek lazım saat asırı :)

valla benimde aklıma geldi weiss ama o değil bence, çünkü o uzun uzun açıklama yapardı, bu arkadaşta açıklama yok
o daha incelikli laf sokardı, bu arkadaş bodozlama
kulakları çınlasın, okuyosa selamlar

neyse ben bu topiğe bi daha uğramıyım, çünkü o cımbız bu gece buraya gelecek

Ayyy anlayış abidesi bak anlamış )) Ayhh Allah ım bu işte anlamış hali) Eer bunun lideride ancak olsa olsa gıllıçdarogli olur))Seçmeninin lideri) Tencere kapak yani)))

arkadaşım sizin yorumları okuyunca siyaseti falan unuttum ben telaşlandım,

her yorumun sonunda göz kırpmışsınız,Allah şifa versin gözünüze ne oldu?

ayrıca tartışmanın bir üslubu vardır bunu bilmeyen insanlar da tartışmamalıdır bence.

Weiss kendini cok guzel ifade ederdi.Boyle avam,boyle dusuk cumlelerle yazmazdi.O lafi dokundururdu gercekten.Bana "pembe" tarzi gibi geldi.Hatirlarsiniz.O da bolca noktalar koyar,gulucuk eksik etmez,ne dedigi anlasilmazdi.O da Kilicdaroglu demezdi mesela.O da cirkinlesince tam cirkinlesirdi.Ama pembenin vizyon bir level daha ustteydi.Hakkini yemeyeyim.Pembiş derdim tartisma esnasinda kizardi Bebisleri buyutup doner aramiza belki.Ikisine de selam olsun.

pembe kim ben kaçırmışım onu?

taraflı değil bu yorumum yazılanları okudum dısardan bi göz olarak. insanların kendilerini ifade ediş şekli eğitim seviyelerini kendilerini ne kadar geliştirdiklerini ya da geliştiremediklerini ortaya koyuyor. bana inanmayan herkes tarafsızca yazılanları okuyabilir. insanları aşağılamaya çalışmalarından bile ucuzluk akan insanlar var

Tarafsız bir göz olarak kimisi mizansen yaklaşmış ki siyasette sıkça baş vurulan bir yoldur özgüvenin verdiği bir yaklaşım mevcut iktidar partisinin taraftarı olmak, her zaman kolaydır asıl zor olan muhalefet olmaktır muhalefete güçlü lider lazım kılıçtaroğlu nun dürüstlüğüne inanıyorum ama icraatte başarılı olacağına inanmıyorum bugün benim gibi düşünen birçok kişi vardır.

weiss güzel yazardı, kendini güzel ifade ederdi çok nadir ağır kelimeler kullanırdı, donanımlıydı, sezarın hakkı sezara.

Sizlerden ricam burada üyeliği olmayan biri hakkında yazıp ona cevap hakkı vermemeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…