KILLAR HK

buldum1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
28
14
3
37
Merhaba kızlar merak ettiğim ve aklıma takılan bir konu var ,
Lütfen konuyu başka başka yerlere çekip dallandırıp budaklandırmayalım sorum gayet net açık altından başka şeyler aramayın. Sonra K.İ.Bler havalarda uçuşuyor garibine giden ise hiç yorum yazmasın lütfen .!

Sorum şu ki evlilikte cinsel birliktelik için erkeklerde aşırı kıl sırt göğüs kol kılları sorun yaratır mı ?
Ve ilişki sırasında aşırı terleme sorun yaratır mı ?
Herkes için değişir elbet ama genel olarak bu başlı başına sorun olur mu ?

sen iğrenmiyor isen yaratmaz.
kıllı olsa da olmasa da o olay sırasında terler zaten.
vücut kıllarını kesen bi tıraş makinesi işinizi görür.

Bence bu her kadına göre değişir. Sonuçta sevdiğin bir erkek varsa karşında herşeyi sana güzel gelebilir.

TEŞEKKÜR EDERİM EVLİ DEĞİLİM EVLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM NORMALDE İÇİ HEMEN BULANAN BRİYİM ACABA SORUN OLUR MU DİYE MERAK ETMİŞTİM

bu kişiye bağlı kimi kıllı erkek sever kimi yumurta kıvamında olsun ister

ter konusu ise ilişki sırasında mecburen oluyodur

Tehditle konu açmakta moda oldu yani.
Şunu diyecekler yazmasın yoksa kib'lerim der gibi.
Konunuza gelince bir arkadaşım eşi ciddi anlamda kıllı bir adam olduğu için (yatak komple kılla kaplanıyor demişti) midem almadı dedi. Adamda lazer epilasyona yanaşmadı ve bosandılar.
Terleme konusunda şunu soyleyebilirim terleyen kişi farkındaysa ve kişisel temizligine özen gösteriyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum.

sen iğrenmiyor isen yaratmaz.
kıllı olsa da olmasa da o olay sırasında terler zaten.
vücut kıllarını kesen bi tıraş makinesi işinizi görür.

Haklısınız ,çokta sorun olmaz yani.. Ben ilişki sırasında sapır şapır terden bahsediyorum ama buda sorun olmaz herhalde

yok tehdit değil bazı üyeler insanların cidden merak ettikeri için ya da faydalaı olması için sorduklarını göz ardı edip dalgaya alıyorlar.. Sürü psikolojisi gibi eklendikçe ekleniyor bir kişinin üstüne baskı yapılıyor bahsettğim buydu.
Terleme mevzusu kişi farkındadır ama ilişki sırasında şapı şapır sıcak tenine ter damladığını hissedince insan bi irkilir ondan sordum ben.aşırı terlemeden bahsediyorum

o ne ya,şapır şapır ter damlamaz sanırım ha aşırı terleme sorunu varsa bu tiksinç olabilir

Evli değilim ama ben istemem eşim recep ivedik misali olsun. Beni huylandırır ya, sırtında çoksa gidebilir epilasyona. Gogus de ayni şekilde. Ne biliyim rahatsiz eder insani

bu kişiden kişiye değişir
ben merak ettım evlı olmadığınızı söylediniz acaba kıllı bir erkek adayınız mı var?
mesela benım esım gercekten cok kıllı
yatak kıl , ev heryer kıl, her gun supursem de olmuyor gunde ıkı uc kere supurmem gerekıyor
suan calısıyorum hafta ıcı annemdeyım esım de bazen gelıyor bazen gelmıyor hafta sonu eve bır gıdıyorumkı yerlerde kıllar yumak olmus ucusuyor
banyodan cıktıgında banyo kullanılmaz halde oluyor
ama ben esımı sevıyorum
tıksınmıyorum
baskasını bılemem

siz geçen gün yakışıklı bi damat adayı ile ilgili konu açmıştınız sanırım.annesi gelmişti önce.o beyle mi düşünüyorsunuz evliliği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…