Kıllardan tiksinme

Siteye (internet sitesi) uygulama diyen ikinci yeni üyesiniz. Diğeri hukuk fakültesi öğrencisinin sevgilisi olmakla övünen biriydi.
Uygulaması kullanışlıysa ben de indireyim bari, öneriyor musunuz?
kıldan tiksinmek konusu daha derin sorunlar olduğunu düşündürdü. Ten uyumu yok bence yoksa dokunmadan duramazsınız.

Valla benim eşiminde göğsü felan çok kıllıdır yazın kaçarım kışın mısss gibi oluyor bir defa bile iğrenmedim insan sevdiğinden iğrenir mi hiç eşime bir defasında ağda yapmıştım kendime yaparken benle uğraştı ağdayı yapıştırdım mecbur devamı geldi o gün bugündür sakın alma diyorum çünkü çok tuhaf oluyor olduğu gibi kabullen empati kur alışırsın zamanla yeni evlisin daha

Bi kıllardan Konu açılmadığı kalmıştı. Daha neler görücez bakalım
Bende dusunuyordum bu konuda acmayi. Benim esimde cok killi diger bolgelerinden rahatsiz olmuyorum ama genital bolgesi alsa ayri bi dert almasa ayri bo dert. Killari cok sert. Aldigi zaman iliski esnasında resmen genital bolgeme zımpara yapiyor. Almazsada goruntusu hosuma gitmiyor. Onuda lazer epilasyona gonderecem en son

Bu tabir hoşuma gitti zımpara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…