- 14 Eylül 2014
- 49
- 11
- 18
- 33
- Konu Sahibi Cloud_moon
-
tesekkurler boyle gaz verenler oldukca gidecek o kilolaaaaaar :) İnsallahSlm günlüğün hayırlı olsun
Bende geçen yıl 71.5 kg dan
56 kg kadar zayıfladım
2 ayda 59 kiloya kadar düştüm geriye kalan 3 kilo zamanla gitti
Şuan yine diyetteyim 62 kilo ile başladım şuan 59.8 im
Sende başarabilirsin
Güzel kilo vermişsin günlüğüne başarı hikayenle nokta koyarsın inşallah kolay gelsin hepimize
Boyunu ogrenebilir miyim canim cok kilo vermissin kisa zamanda spor yaparak mi verdinSlm günlüğün hayırlı olsun
Bende geçen yıl 71.5 kg dan
56 kg kadar zayıfladım
2 ayda 59 kiloya kadar düştüm geriye kalan 3 kilo zamanla gitti
Şuan yine diyetteyim 62 kilo ile başladım şuan 59.8 im
Sende başarabilirsin
Güzel kilo vermişsin günlüğüne başarı hikayenle nokta koyarsın inşallah kolay gelsin hepimize
164 canım sabah akşam egzersiz yapıyordum bölgeselBoyunu ogrenebilir miyim canim cok kilo vermissin kisa zamanda spor yaparak mi verdin
Benim de çok sıkı yaptığım söylenemez ki hatta diyet değil benimki istediğinden az az sağlıklıdan bol bol tarzı bişeyçok güzel yaaa 5 kilo vermişsin bile.bende bu cuma artık bu gidişe dur demeliyim düşüncesiyle diyetisyene gittim. kilom aynı sen gibi 67.7 çıktı. diyetisyenim yürüyüş ve 1500 kalorilik bir diyet verdi. diyetime tam uyabildiğim söylenemez ama yinede baya dikkat ediyorum, yürüyüşleri aksatmıyorum. 2 gün sonra cuma kontrole gideceğim. bu sürede evde hiç tartılmadım. sonucu merak ediyorumsenin burdaki yazını görünce çok sevindim kilolarımız aynı gün aynı değerde çıkmış, hedefimizde aynı... bence biz bu yarışa beraber devam edebiliriz. yaşasın 38 beden :)
Aa boyumuz aynı inşallah kilomuz da 57 de buluşup aynı olur.164 canım sabah akşam egzersiz yapıyordum bölgesel
Bu arada normalde ben her diyetin ardından aynı kiloma geri dönerdim bi süre sonra hepte 70 i görünce yapardım diyeti
1.5 yıl oldu 62 lerde geziyorum zaman zaman 59 oluyorum bu ara yine saçma sapan besleniyorum kendimi toparlamam lazım
Bu sabah yürüyüş bandında 35dk yürüdüm . Sabah kahvaltım 4 kaşık mısır gevreği üstüne 1 bardak süt. Bugün biraz geç uyandığım için ara öğüne zaman kalmadı.öğle de zeytinyağlı taze fasülye 1,5 dilim çavdar ekmeği 1 bardak ayran memümdü. Ara öğünde kiraz sapı çayı ve 3 diyet bisküvi yiyeceğim. Ama akşam için yemek planı yapmadım daja. Kızlar mantarlı tavuk sote yapsam çok kalorili olurmu ki?Benim de çok sıkı yaptığım söylenemez ki hatta diyet değil benimki istediğinden az az sağlıklıdan bol bol tarzı bişeyAma az da olsa yavaş da olsa artık kilo almayalım 1 kilo da olsa vereyim diyorum bu yolda eşlik etmene çoooook sevinirim canım kendimi şizofren gibi hissetmeye başlamıştım artık Birbirimizi gazlayarak devam edelim İnşallah bir gün biz de başarı hikayeleri bölümüne fotomuzu atacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?