kilo 67.7 hedef 57

Cloud_moon

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
49
11
18
33
Yaklasik bir ay 10 gundur 73.5 kilodan dusus seruvenimi burada devam ettirmek istiyorum. Her istedigim kiyafetin icine girmek benim de hakkim :) Hedef 57.Buna ip atlayarak ve cok sıkı olmayan bir diyetle ulasabilecegime inaniyorum. Bana katilirsaniz birbirimizi motive ederek hedefimize beraber ulasabiliriz :)

Dun yorgunluktan dolayi normalde 2000 atladigim ip atlama sayisini anca 200 yapabildim. Sabah guzelce peynir zeytin domatesle ekmeksiz yaptigim kahvaltiyla birlikte gune enerjik basladim. Bugun spora tam gaz ddevam. Bir de zumba yapmayi deneyecegim. Videolari cok eglenceli yapabilirsem zamanin nasil gectigi bile anlasilmaz :)

Dün akşam 50 dakika zumba dansı yaptım ve deli gibi ter atmama rağmen zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım çok eğlenceli:KK71: ve 6dan sonra birşey yemedim :KK9: Gün içinde de beslenmeme dikkat ederek günü tamamladım. Bu sabah kahvaltıda normal kahvaltılıkların yanında ballı krep yedim malum pazar kahvaltısının yeri ayrı oluyor çok sıkmamak lazım kendimizi :)Kahvaltıdan önce tartıldığımda 67,6 olduğumu gördüm 100 gram vermişim ama çok sevindim:KK71:Henüz bana katılan olmasa da tek başıma motive olmaya çalışıyorum o hedefe ulaşılacak :KK36:

Slm günlüğün hayırlı olsun
Bende geçen yıl 71.5 kg dan
56 kg kadar zayıfladım
2 ayda 59 kiloya kadar düştüm geriye kalan 3 kilo zamanla gitti
Şuan yine diyetteyim 62 kilo ile başladım şuan 59.8 im
Sende başarabilirsin
Güzel kilo vermişsin günlüğüne başarı hikayenle nokta koyarsın inşallah kolay gelsin hepimize

56 kg kadar zayıfladım
Sende başarabilirsin
Güzel kilo vermişsin günlüğüne başarı hikayenle nokta koyarsın inşallah kolay gelsin hepimize
tesekkurler boyle gaz verenler oldukca gidecek o kilolaaaaaar :) İnsallah :D

Bu hafta okul staj yogunlugundan dolayi sık sık giremesem de diyete devam. Aksam gec gelmeme ve yorgunluguma ragmen zumba yapiyorum.

56 kg kadar zayıfladım
Sende başarabilirsin
Boyunu ogrenebilir miyim canim cok kilo vermissin kisa zamanda spor yaparak mi verdin

çok güzel yaaa 5 kilo vermişsin bile.bende bu cuma artık bu gidişe dur demeliyim düşüncesiyle diyetisyene gittim. kilom aynı sen gibi 67.7 çıktı. diyetisyenim yürüyüş ve 1500 kalorilik bir diyet verdi. diyetime tam uyabildiğim söylenemez ama yinede baya dikkat ediyorum, yürüyüşleri aksatmıyorum. 2 gün sonra cuma kontrole gideceğim. bu sürede evde hiç tartılmadım. sonucu merak ediyorum o_O senin burdaki yazını görünce çok sevindim kilolarımız aynı gün aynı değerde çıkmış, hedefimizde aynı... bence biz bu yarışa beraber devam edebiliriz. yaşasın 38 beden:cool: :)

Boyunu ogrenebilir miyim canim cok kilo vermissin kisa zamanda spor yaparak mi verdin
164 canım sabah akşam egzersiz yapıyordum bölgesel
Bu arada normalde ben her diyetin ardından aynı kiloma geri dönerdim bi süre sonra hepte 70 i görünce yapardım diyeti
1.5 yıl oldu 62 lerde geziyorum zaman zaman 59 oluyorum bu ara yine saçma sapan besleniyorum kendimi toparlamam lazım

çok güzel yaaa 5 kilo vermişsin bile.bende bu cuma artık bu gidişe dur demeliyim düşüncesiyle diyetisyene gittim. kilom aynı sen gibi 67.7 çıktı. diyetisyenim yürüyüş ve 1500 kalorilik bir diyet verdi. diyetime tam uyabildiğim söylenemez ama yinede baya dikkat ediyorum, yürüyüşleri aksatmıyorum. 2 gün sonra cuma kontrole gideceğim. bu sürede evde hiç tartılmadım. sonucu merak ediyorum o_O senin burdaki yazını görünce çok sevindim kilolarımız aynı gün aynı değerde çıkmış, hedefimizde aynı... bence biz bu yarışa beraber devam edebiliriz. yaşasın 38 beden:cool: :)
Benim de çok sıkı yaptığım söylenemez ki hatta diyet değil benimki istediğinden az az sağlıklıdan bol bol tarzı bişey :KK53: Ama az da olsa yavaş da olsa artık kilo almayalım 1 kilo da olsa vereyim diyorum bu yolda eşlik etmene çoooook sevinirim canım kendimi şizofren gibi hissetmeye başlamıştım artık :-) Birbirimizi gazlayarak devam edelim İnşallah bir gün biz de başarı hikayeleri bölümüne fotomuzu atacağız :KK73:

164 canım sabah akşam egzersiz yapıyordum bölgesel
Bu arada normalde ben her diyetin ardından aynı kiloma geri dönerdim bi süre sonra hepte 70 i görünce yapardım diyeti
1.5 yıl oldu 62 lerde geziyorum zaman zaman 59 oluyorum bu ara yine saçma sapan besleniyorum kendimi toparlamam lazım
Aa boyumuz aynı inşallah kilomuz da 57 de buluşup aynı olur. :KK24: Amaan ipin ucu kaçmasın tutması zor oluyor :stop:

Benim de çok sıkı yaptığım söylenemez ki hatta diyet değil benimki istediğinden az az sağlıklıdan bol bol tarzı bişey :KK53: Ama az da olsa yavaş da olsa artık kilo almayalım 1 kilo da olsa vereyim diyorum bu yolda eşlik etmene çoooook sevinirim canım kendimi şizofren gibi hissetmeye başlamıştım artık :-) Birbirimizi gazlayarak devam edelim İnşallah bir gün biz de başarı hikayeleri bölümüne fotomuzu atacağız :KK73:
Bu sabah yürüyüş bandında 35dk yürüdüm . Sabah kahvaltım 4 kaşık mısır gevreği üstüne 1 bardak süt. Bugün biraz geç uyandığım için ara öğüne zaman kalmadı.öğle de zeytinyağlı taze fasülye 1,5 dilim çavdar ekmeği 1 bardak ayran memümdü. Ara öğünde kiraz sapı çayı ve 3 diyet bisküvi yiyeceğim. Ama akşam için yemek planı yapmadım daja. Kızlar mantarlı tavuk sote yapsam çok kalorili olurmu ki?

1 hafta diyet+ hergün yarım saat yürüyüş = -800 gram. fena değil galiba. ama bu hafta 1 kilo bekliyordum ben:( son 4-5 aydır kullandığım hormon ilaçlarının olumsuz etkisi mi acaba? 66.9 kg son kilom. umarım bu hafta motivasyonum bozulmaz. bugün yürüyemedim, bant arıza verdi, durdu bi anda. sabah domates salatalık, 1 küçük dilim börek, 4-5 zeytin ve 1 dilim peynirle kahvaltımı yaptım. sonrada birşey yemedim, canım hiç istemedi.:KK61:

haftada 800 gram da cok guzel ben de okul staj yogunlugundan ders calismaktan spor yapamadim iki gundur ama sabah tartildim 67.3 geldim. Bir de herkes zayiflamissin sen dedi moral tavan :) Durmak yok ^^

Sabah kahvaltıda domates peynir salatalık yeşil biber yedim. Bir de yarım açma simitle gül reçeli. Akşama eritmem lazım bu kalorileri :)) Bayeeee neredesin:)

Back
X