Kilo alamiyorum?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.040
204
123
34
İştahim kapali yemek yiyesim yok.Şu uç ayda alti kilo verdim.İş yerinde hep fast food yiyorum o da zorla.Nasil kilo alabilirim ?

Önce bir doktora danışsanız daha mantıklı. Eğer hiçbirşey çıkmazsa acılı ekşili şeyler yemeye çalışın iştah açar ama bir an da iştahsızlık olması ya tıbbi bir sorun ya da aşk tır.

Yemek yemezsen kilo alamazsın. İştahının kapalı olmasının sebebi psikolojik mi yoksa bir sağlık problemin mi var önce bunu anlamak lazım. Bence önce gidip bir kan tahlili yaptır, ağır anemi iştah kapatır mesela. Yok hayır kan değerlerin normal ise o halde diğer sebeplere bakmak lazım. Bu arada sağlıklı beslenerek kilo almaya bak, fastfood tarzı gıdalar sağlıksız kilo aldırır.

İştahim kapali yemek yiyesim yok.Şu uç ayda alti kilo verdim.İş yerinde hep fast food yiyorum o da zorla.Nasil kilo alabilirim ?
Ben suan ender saracin bir haftda 5 kg diyetini yapiyorum 3. Gundeyim hic istahim yokk ama zorla yiyorum.Birde emziriyorum ben.Dene ama calisan icin daha zor yemekleri hazirlamak

Ne kadar lazımdı diyesim geldi fazla kilonun sağlık sorunu olduğu gibi bu durumda bi sağlık sorunu herşeyden önce bi doktora görünseniz

Yemek yemezsen kilo alamazsın. İştahının kapalı olmasının sebebi psikolojik mi yoksa bir sağlık problemin mi var önce bunu anlamak lazım. Bence önce gidip bir kan tahlili yaptır, ağır anemi iştah kapatır mesela. Yok hayır kan değerlerin normal ise o halde diğer sebeplere bakmak lazım. Bu arada sağlıklı beslenerek kilo almaya bak, fastfood tarzı gıdalar sağlıksız kilo aldırır.
Yok sanirim psikolojik.biseye uzulunce hemen yemek yemiyorum

Back
X