- 17 Şubat 2016
- 1.040
- 204
- 123
- 34
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
İştahim kapali yemek yiyesim yok.Şu uç ayda alti kilo verdim.İş yerinde hep fast food yiyorum o da zorla.Nasil kilo alabilirim ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben suan ender saracin bir haftda 5 kg diyetini yapiyorum 3. Gundeyim hic istahim yokk ama zorla yiyorum.Birde emziriyorum ben.Dene ama calisan icin daha zor yemekleri hazirlamakİştahim kapali yemek yiyesim yok.Şu uç ayda alti kilo verdim.İş yerinde hep fast food yiyorum o da zorla.Nasil kilo alabilirim ?
Aşk galibaÖnce bir doktora danışsanız daha mantıklı. Eğer hiçbirşey çıkmazsa acılı ekşili şeyler yemeye çalışın iştah açar ama bir an da iştahsızlık olması ya tıbbi bir sorun ya da aşk tır.
Yiyemiyom ki midem almiyofast food sağlıksız bir şekilde şişirir seni, mantı falan ye, baklava ye, pasta ye, durmadan ye işte![]()
Nasil bir diyet kiBen suan ender saracin bir haftda 5 kg diyetini yapiyorum 3. Gundeyim hic istahim yokk ama zorla yiyorum.Birde emziriyorum ben.Dene ama calisan icin daha zor yemekleri hazirlamak
Yok sanirim psikolojik.biseye uzulunce hemen yemek yemiyorumYemek yemezsen kilo alamazsın. İştahının kapalı olmasının sebebi psikolojik mi yoksa bir sağlık problemin mi var önce bunu anlamak lazım. Bence önce gidip bir kan tahlili yaptır, ağır anemi iştah kapatır mesela. Yok hayır kan değerlerin normal ise o halde diğer sebeplere bakmak lazım. Bu arada sağlıklı beslenerek kilo almaya bak, fastfood tarzı gıdalar sağlıksız kilo aldırır.
Sen yinede kontrollerini yaptır ama 3 aydır doğru düzgün yemek yemeyecek kadar neye üzüldün be canım.Yok sanirim psikolojik.biseye uzulunce hemen yemek yemiyorum