samyeli buraya ugramamıssın sonucları almıssındır herhalde bıze gelısmelerı bıldırırsen sevınırız.
Eveeett sonuçları aldım hiç birşey çıkmadı doktor zayıflığımın genetik (ırsi) olduğunu söyledi.. Bana 3 ay kullanmam gereken bir meyve suyu yazdı. Şimdi hergün yatmadan önce bir tane içiyorum. Kilo almaya başladımm ilk önce annem farketti sonra iş arkadaşlarımda kilo aldığımı söyledihihoyyyt Ama bu meyvesuyu kilo birden aldırmıyor yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama aldığım kilo 750 gr gibi bişeydir. Zaten bence önemli olanda bu sağlıklı bir şekilde kilo almak... Doktor bu meyvesuyunu 1 yıl kullanmam gerektiğini söyledi...a.s
o şurubu kullandım ben bi süre ama uyutuyo o çok fazla bide neymiş bu meyve suyu yazın arkadaşlar adını ben doktora gittiğimde bu yıl zayıflık moda deyip geri yolluyolar beni daraldım artık çok zayıfsın sen lafından
Kızlar meyvesuyunun ismi XXX :))
Kızlar meyvesuyunun ismi XXX :))
Eveeett sonuçları aldım hiç birşey çıkmadı doktor zayıflığımın genetik (ırsi) olduğunu söyledi.. Bana 3 ay kullanmam gereken bir meyve suyu yazdı. Şimdi hergün yatmadan önce bir tane içiyorum. Kilo almaya başladımm ilk önce annem farketti sonra iş arkadaşlarımda kilo aldığımı söyledihihoyyyt Ama bu meyvesuyu kilo birden aldırmıyor yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama aldığım kilo 750 gr gibi bişeydir. Zaten bence önemli olanda bu sağlıklı bir şekilde kilo almak... Doktor bu meyvesuyunu 1 yıl kullanmam gerektiğini söyledi...a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?