Kilo Alırsam Ayrıntılı Anlatıcam

samyelii

papatya
Kayıtlı Üye
25 Mart 2009
64
0
96
Konya
Özel bi dahiliye doktoruna gittim ve bir sürü tahlil yapıldı p.tesi sonuçlarını alıcam. Doktor dediki eğer tahlil sonuclarından normal olmayan bişey çıkmazsa size beslenme diyeti hazırlayacağız dedi. Bende dedimki ben zaten yiyemiyorum yazdığınız listeyi düzenli bir şekilde uygulayamam. O da dedi ki zaten beslenme listesinde yemek yok, özel bi çay varmış ve günde iki defa içeceğim meyvesuyu tarzında bi içeçek... Bu dediklerimizi kullandıktan sonra biz istemesekte siz hep yiyeceksin sürekli aç olmaya hazırmısınız dedi:dance: Çok sevindim:) Bakalım p.tesi alıcaz. Etkisini görürsem mutlaka bilgilendiricem sizi:1hug:

gecen kışın 44 kiloydum 1.73 boy.. 3 ay içinde 15 kilo aldim (hiç kilo alamayan ben).. nasil mi ? normal öğünlerimi yiyip ekstradan öğleden sonra yarım ekmek arası Chokella.. bide gece yatmadan yarım ekmek arası Chokella.. benim midem kaldirmaz diyosaniz XXX şurup içerek deneyin.. mesela yemeden 1-2 saat once 2 kaşık prakten.. sonra 1-2 saat sonrasında ekmek arası chokella.. kilo almazsaniz dövün beni tekme tokat. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
samyeli buraya ugramamıssın sonucları almıssındır herhalde bıze gelısmelerı bıldırırsen sevınırız.

Eveeett sonuçları aldım hiç birşey çıkmadı doktor zayıflığımın genetik (ırsi) olduğunu söyledi.. Bana 3 ay kullanmam gereken bir meyve suyu yazdı. Şimdi hergün yatmadan önce bir tane içiyorum. Kilo almaya başladımm ilk önce annem farketti sonra iş arkadaşlarımda kilo aldığımı söyledihihoyyyt Ama bu meyvesuyu kilo birden aldırmıyor yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum ama aldığım kilo 750 gr gibi bişeydir. Zaten bence önemli olanda bu sağlıklı bir şekilde kilo almak... Doktor bu meyvesuyunu 1 yıl kullanmam gerektiğini söyledi...a.s

Şu meyve suyu nasıl bişey? İsmi ne? Herkes burda o şurup adını verdi bir sürü b vitamin adı verildi, vs vs..Bence sen de yaz

o şurubu kullandım ben bi süre ama uyutuyo o çok fazla bide neymiş bu meyve suyu yazın arkadaşlar adını ben doktora gittiğimde bu yıl zayıflık moda deyip geri yolluyolar beni daraldım artık çok zayıfsın sen lafından

ilk 2 gundur genelde uyuma etkisi ama tabi bünyeden bünyeye degisiyo.. ama sen şu cikolata ekmek olayını bi düşün derim :)

Yalnız bu oyle ucuz bişey değil tanesi yaklaşık 5 lira :)) reçeteyle alınması daha uygun

ay Allahım keşke bende zayıf olsam da alamasam keşke yesem yesem doymasam, yediklerim kilo yapmasa doyasıya ekler yesem, tutku yesem, bol şekerli çay içsem,oyy oyyyyyyyyyyyyy. kızlar kusura bakmayın kimi zayıflık istiyo kimi kilo almak :) Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)) ya kesşke benden size kilo gönderebilsem bende hafiflerim hem :)))

merhaba hanımlar hepinizin sıkıntısı gibi benimde tek derdim kilo almak doktorada gittim herşey normal metobolizman hızlı çalışıyor kiloda önemli deyip kibarca fırçalandım 3 kiloya yakın pekmez içtim ama kansızlık sorununuz yoksa fazlasını vücut atıyormuş ama sizin yazılarınızı okuduktan sonra tanıdığım bir doktora danışarak b vitamini ve uyku yaptığını söylediniz şurubu kullandım ama bende tam tersi uyku falan yapmadı ama 10 gün kadar oldu ve 1 kilo almışım zaten 2.günden itibaren devamlı açmışsınız gibi mideniz kazınıyor eşim bile iştahımın bu kadar açılmasına hayretle bakıyor artık kendi bedenime uygun kıyafetler bulacagım yaşasın

Kızlar XXX 9 kilo almış biriyim kilo alamamak kabus gibi bilirim ben buraya onun için kayıt oldum nette gezinirken bu sayfayı gördüm ve prakteni duyup başladım çok da faydasını gördüm
ben pantolonumun altına 4 eşortman giyen biriydim XXX ve harnup pekmezi başka bişi değil

Kızlar meyvesuyunun ismi XXX :))

samyeli bu yazdığın meyve suyu aslında multivitamin vücudu desteklemek amacıyla kullanılıyormuş bu gün sordum bende ama kilo almak için degilde genelde sporculara uzun süre tedavi gören hastalara takviye amacıyla verildiğini söylediler hani zararlımı tabiki degil vitamin sonuçta da yanlız çok pahalı arkadaşım

Adını neden sır gibi gizliyorsun bu gizem nedir anlıyamadım, met ettiğin meyva suyunu yazda herkes öğrensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…