kilo aliyorum yardım

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
500
365
18
38
Yaşadığım sorunlardan öyle bunaldim ki kendimi saldıgimin farkında bile değildim.bugün tartildim 73 kilo çıktım.1.60 boy.nasil zayiflicam ya

Oruç en iyi diyet
Ben hiç diyet yapmamıştım ama
15 günde sanırım 3 kilo gitmiştir ( tartılmadım )
Bi de daha rahat hissediyorum midemi
Çok mu zorluyomuşum acaba

Dar gelmeye başlamıştı farkettim tabi 73 kilo olduğumu düşünmemiştim. Çok almisim

Önce bi değerlerinize baktırın
tiroidimiz falan var mı bakılsın
Sonrada planlı yaşayın her sabah duş sonra kalorisi az ama doyurucu bi kahvaltı
Öğlenleri meyve - yoğurt
akşamlarıda lifli gıdalardan bi menü

Sonrada yürüyüş ha yürüyüş yapıcak vakit yoksa apartmanın merdivenlerini 3-4 kez inip çıkın
Bol bol da su tabiki

Tıka basa değil de, yeteri kadar yemelisin. Aç kalmayı asla ama asla önermiyorum. Türlü hastalıklara sebep olur aç kalmak.. Sık ye, ama az az ye. Egzersiz ve yürüyüşü de ekle tamamdır. Telefona egzersiz uygulamaları da yükle. Ben böyle veriyorum.

Yemezsen kan şekerin düşer, ne bulursan saldırırsın ve asla zayıflayamazsın cnm.

Et, süt, meyve -sebze ve karbonhidrat olmak üzere dört besin gurubundan eşit olarak tüketeceksin. Karbonhidrat ı abartma. Makarna, pilav, patates yersen ekmek yememelisin mesela.

Ben asla aç kalamam. Nasıl yapıyorlar şaşıyorum wallahi.

Yemeyince yağ depoladiklarinin farkında değiller bir de.

Ben çok sık yerim mesela. Hemen hemen saat başı yerim bişeyler, sürekli ağzım oynar. Azıcık yerim, sürekli acikirim. Hiç kilo problemim olmadı bu yaşıma kadar.

Yani bence yemek yemek problem değil, sağlıksız yemek problem.

in vino veritas Ac kalma olayini bir arastirin isterseniz sonra burda konusalim peygamber efendimiz bile midenin 3 te birini bos birakiniz dior ayrics ben acliktan ol geber demedim hocbir zaman tika basa yeme babinda daima az ama oz acligini hissedecek kadar ye dedim sizin bahsettiginiz hastaliklar jep tokluk hastaligi ....acliktan olen yok susuzluktan olen cok acliktan hastalanan yok tika basa yemek yiyip catlayan cok .... her seyden yiceksin tadina bakicaksin ama asla tok olma ... bu benim iyguladigim formul ve hasta da degilim cok sukur midem bile agrimaz ve 86 lardan 58 lere dustum bu sekilde

Herşeyden yiyip abartmamak tek çözüm. Birde hareket üstüne. Az az ve sık yemek. Yemek diyince börekler yağlı yiyecekler vs değil. Mesela bir kase yoğurt bir ara öğündür. Akşam yanında bir sebze yemeği az pilav yine yoğurt sizin bir öğününüzdür. Her öğünden önce bir kase yoğurt tüketin hiçbişey yapamazsanız. Az yemek insanın iradesine kuvvet verir. Mideyi doldurmak sürekli bir tokluk hissi vücudu yorar. Yemekten tam doymadan kalkmak lokmalarınızı çok çiğnemek önemlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…