kilo aliyorum yardım

Ac kalcan canim yemiceksin mide hep ac olucak herseyin tadina bakicaksin ama aclik hissini oldurmeden ben oyle zayiflamistim
Çok haklisiniz gerçekten diyetisyenler ac birakmayla zayiflanmaz diyolar ama hep o aclik hissin olacak yoksa asla zayiflanmiyo vallahi helede bnm gibi su icipte yarayanlara:(

Bol su iç diyet -spor kendini aç bırakma az az sık sık ye bi de mümkünse 6 dan sonra yememeye çalış yok yapamam dersen tok tutan şey ye mesela salatalık tok tutar yoğurt aynı şekilde zaten yoğurdun göbek yağlarını erittiği kanıtlanmış bi gerçek

Yaşadığım sorunlardan öyle bunaldim ki kendimi saldıgimin farkında bile değildim.bugün tartildim 73 kilo çıktım.1.60 boy.nasil zayiflicam ya:KK43:
aklına bir şey yemek geldiğinde su içmeyi dene. belli ki sıkıntıdan böyle olmuş. su belki işe yarar. inşallah hepimiz zayıflar şu kilolardan kurtuluruz.

@Sephoraa Ac kalma olayini bir arastirin isterseniz sonra burda konusalim peygamber efendimiz bile midenin 3 te birini bos birakiniz dior ayrics ben acliktan ol geber demedim hocbir zaman tika basa yeme babinda daima az ama oz acligini hissedecek kadar ye dedim sizin bahsettiginiz hastaliklar jep tokluk hastaligi ....acliktan olen yok susuzluktan olen cok acliktan hastalanan yok tika basa yemek yiyip catlayan cok .... her seyden yiceksin tadina bakicaksin ama asla tok olma ... bu benim iyguladigim formul ve hasta da degilim cok sukur midem bile agrimaz ve 86 lardan 58 lere dustum bu sekilde

ne kadar zamanda düştünüz konuyu takipteyim :KK16:

Arkadaşlar geçen çarşamba konu açmistim bugün 70i görgüm 3 kiloya yakın verdim hurma yoğurt ve yürüyüş l e veriyorum aç ya kalmadan

Back
X