- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 38
- Konu Sahibi uniuniunicorn
Çarşamba günü 72.8 dim bugün sabah tartildim 71.7
iyi mi sizce yoksa yavaş mı veriyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bende 48 den 60 a ciktm hala giyebiliyorum kıyafetlerimi etim sıkı çünküHavalar socak akşamları çık tempolu yürüyüş yap.
Birde saldığını farketmedinde kıyafetlere nasıl sığdın okadar kilo aldıysan ?
Valla bende 48 den 60 a ciktm hala giyebiliyorum kıyafetlerimi etim sıkı çünkü
Ben 48 kiloyken kotlarda 25 bedendim 60 kiloyum 27 28 beden giyyrm üst beden 36 salaş istysam 38Benim de sizin gibi bedenim degismedi42. zaten çok zayıf değildim 4 kilo almisim son zamanlarda 70i görmezdim hiç.ayni pantolon etek giydim
Çok haklisiniz gerçekten diyetisyenler ac birakmayla zayiflanmaz diyolar ama hep o aclik hissin olacak yoksa asla zayiflanmiyo vallahi helede bnm gibi su icipte yarayanlaraAc kalcan canim yemiceksin mide hep ac olucak herseyin tadina bakicaksin ama aclik hissini oldurmeden ben oyle zayiflamistim
Ee değişmiş işte bedeninizBen 48 kiloyken kotlarda 25 bedendim 60 kiloyum 27 28 beden giyyrm üst beden 36 salaş istysam 38
Üst bedenm hiç deismdi pantlndada yüksek belde hala 25 giyiyorm düşük belde 27 28 ayrntya grmedm sadeceEe değişmiş işte bedeniniz
Katılıyorum açlık hissi olmadan kilo verilmiyorÇok haklisiniz gerçekten diyetisyenler ac birakmayla zayiflanmaz diyolar ama hep o aclik hissin olacak yoksa asla zayiflanmiyo vallahi helede bnm gibi su icipte yarayanlara![]()
aklına bir şey yemek geldiğinde su içmeyi dene. belli ki sıkıntıdan böyle olmuş. su belki işe yarar. inşallah hepimiz zayıflar şu kilolardan kurtuluruz.Yaşadığım sorunlardan öyle bunaldim ki kendimi saldıgimin farkında bile değildim.bugün tartildim 73 kilo çıktım.1.60 boy.nasil zayiflicam ya![]()
@Sephoraa Ac kalma olayini bir arastirin isterseniz sonra burda konusalim peygamber efendimiz bile midenin 3 te birini bos birakiniz dior ayrics ben acliktan ol geber demedim hocbir zaman tika basa yeme babinda daima az ama oz acligini hissedecek kadar ye dedim sizin bahsettiginiz hastaliklar jep tokluk hastaligi ....acliktan olen yok susuzluktan olen cok acliktan hastalanan yok tika basa yemek yiyip catlayan cok .... her seyden yiceksin tadina bakicaksin ama asla tok olma ... bu benim iyguladigim formul ve hasta da degilim cok sukur midem bile agrimaz ve 86 lardan 58 lere dustum bu sekilde
aklına bir şey yemek geldiğinde su içmeyi dene. belli ki sıkıntıdan böyle olmuş. su belki işe yarar. inşallah hepimiz zayıflar şu kilolardan kurtuluruz.
Kast ettiğim su içme, hani diyelim bir şey yemek istedin yanında suyun bulunsun ondan bir yudum al. yemek isteğini bastırmak adına yanii.Su iciyorum zaten hava çok sıcak inşallah kurtuluruz
Kast ettiğim su içme, hani diyelim bir şey yemek istedin yanında suyun bulunsun ondan bir yudum al. yemek isteğini bastırmak adına yanii.
Pek tatminkar olamadım sanırım,ama ben deneyerek 1 yılda 13 kilo verdim.Neyse bu yolda başarılar dilerim size.Anladım canım öyle yaparım
Pek tatminkar olamadım sanırım,ama ben deneyerek 1 yılda 13 kilo verdim.Neyse bu yolda başarılar dilerim size.
Dukan yapınYaşadığım sorunlardan öyle bunaldim ki kendimi saldıgimin farkında bile değildim.bugün tartildim 73 kilo çıktım.1.60 boy.nasil zayiflicam ya![]()
Canim tam net su kadar ay diyemeyecegim ama kisin basladim yazin basinda 58 dim yani 3 4 ay dane kadar zamanda düştünüz konuyu takipteyim![]()