kilo alıyorum:((((

hazos87

gugli gugli gugli go away
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
4.788
377
113
İstanbul
merhabalar....bu ikinci hamileliğim..ilk hamilelikte 24 kilo almıştım..ve eskiye dönmüştüm ilk 6 ay içinde..şimdi yine hamileyim 6+3 ve inanılmaz iştahım var..yiyorum on dakika sonra yine acayip bi şekilde acıkıyorum( 1 haftada resmen 1 kilo aldım..ne yapacağımı şaşardım dayanamıyorum açlığa...bana bir yol gösterin lütfen bu sefer o kadar kilo almak istemiyorum ama gidişhatım hiç iyi değil.bi de karnım resmen büyüdü şiş hissediyorum karnımı gaz mıdır nedir bilmiyorum ama haftada 1 kilo alırsam vay halime ne yapayım benn yaaa

Cnm ye ama saglikli seyleri yemeye calis bol su ic abur cubur yerine meyva yemeye calis ne bilyim plav makarna yerine corba ic sebze yemekleri ye cnn kola yada meyva suyu isterse hazir alma evde kendi meyva suyunu kendin yap ekmeyi kahvaltida tuket ama aksam yemeginde yememeye calis yuruyus yap kendini yormadan tabi bana burdan onu yap bunu yap demesi kolay ama Allah sana sabir ve saglik versin Insallah bebegini de sagikli bir sekilde kucagina alirsin :*)

sağol canım aynen dediğin gibi yapmaya çalişiyorum..ama resmen diyette gibi hissediyorum kendimi açlığım geçmiyor:))))))))))))

Benimde istahim acildiginda meyve felan yiyorum , sut iciyorum.

Cnm yesil elma ye ama koyu yesil eksi olanlarindan tokluk hisi veriyo belki ise yarar

canımmmm seni cok iyi anlıyorum benim ilk hamileliiğim Allah tan 49 50 civarındaydım simdi 62 oldum yedikçe de yiyorum maşallah böyle giderse kapanışı cok fena bi kiloyla yapacam haftalık kilom artıyor gibi cunku keşke bir cozumu olsa nefsimden kısmakta istemiyorum

senin de sonun benim gibi parlak görünüyor=))) ya kolay veriliyor doğum sonrası ama hamilelikte topaç gibi olmak sinirimi bozmuştu=))

Hayir bulantim yok , bas donmesi yok hic biseyyy yokk hersey normall eskisi gibi :))))
ne güzel valla maşallah=))) ilkinde ben çok fenaydım valla kus kus bi hal olmustum..bende şimdi sabahları uyanınca bi kusuyorum sonra bulanmıyor..insallah bulanmaz bu sefer (( ya benim belim kalınlaştı resmen yaaa

ne güzel valla maşallah=))) ilkinde ben çok fenaydım valla kus kus bi hal olmustum..bende şimdi sabahları uyanınca bi kusuyorum sonra bulanmıyor..insallah bulanmaz bu sefer (( ya benim belim kalınlaştı resmen yaaa

Kac aylik oldu seninki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…