bende öyle yapmaya çalışıyorum offf yine şişeceğim davul gibiiiiBenimde istahim acildiginda meyve felan yiyorum , sut iciyorum.
evet bu ara elmaya dadandım zaten ama açlığımı geçiriyor mu=))) tabi ki hayır =)))Cnm yesil elma ye ama koyu yesil eksi olanlarindan tokluk hisi veriyo belki ise yarar
evet bu ara elmaya dadandım zaten ama açlığımı geçiriyor mu=))) tabi ki hayır =)))
canımmmm seni cok iyi anlıyorum benim ilk hamileliiğim Allah tan 49 50 civarındaydım simdi 62 oldummerhabalar....bu ikinci hamileliğim..ilk hamilelikte 24 kilo almıştım..ve eskiye dönmüştüm ilk 6 ay içinde..şimdi yine hamileyim 6+3 ve inanılmaz iştahım var..yiyorum on dakika sonra yine acayip bi şekilde acıkıyorum( 1 haftada resmen 1 kilo aldım..ne yapacağımı şaşardım dayanamıyorum açlığa...bana bir yol gösterin lütfen bu sefer o kadar kilo almak istemiyorum ama gidişhatım hiç iyi değil.bi de karnım resmen büyüdü şiş hissediyorum karnımı gaz mıdır nedir bilmiyorum ama haftada 1 kilo alırsam vay halime ne yapayım benn yaaa
bulantın mı var canım??Benim ilk.hamileligim veee hicc istahim yok yemekle aramiz sifir :))))
senin de sonun benim gibi parlak görünüyor=))) ya kolay veriliyor doğum sonrası ama hamilelikte topaç gibi olmak sinirimi bozmuştu=))canımmmm seni cok iyi anlıyorum benim ilk hamileliiğim Allah tan 49 50 civarındaydım simdi 62 oldumyedikçe de yiyorum maşallah böyle giderse kapanışı cok fena bi kiloyla yapacam haftalık kilom artıyor gibi cunku keşke bir cozumu olsa nefsimden kısmakta istemiyorum
Canim bu gidisleee sonumm cokkk toparlak biri beni durdursunsenin de sonun benim gibi parlak görünüyor=))) ya kolay veriliyor doğum sonrası ama hamilelikte topaç gibi olmak sinirimi bozmuştu=))
bulantın mı var canım??
ne güzel valla maşallah=))) ilkinde ben çok fenaydım valla kus kus bi hal olmustum..bende şimdi sabahları uyanınca bi kusuyorum sonra bulanmıyor..insallah bulanmaz bu seferHayir bulantim yok , bas donmesi yok hic biseyyy yokk hersey normall eskisi gibi :))))
ne güzel valla maşallah=))) ilkinde ben çok fenaydım valla kus kus bi hal olmustum..bende şimdi sabahları uyanınca bi kusuyorum sonra bulanmıyor..insallah bulanmaz bu sefer(( ya benim belim kalınlaştı resmen yaaa
7+1=))) daha çok küçüğüzzz=)Kac aylik oldu seninki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?