• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kilo alma korkusu

sorununuz tümüyle psikolojik, benzerini yaşamış biri olarak işiniz çok zor.Şuan hayatınızın odak noktası kilo olmuş, bu yüzden sadece yemeyi düşünüyorsunuz aslında canınız çekmese bile psikolojik olarak yiyorsunuz. Mesela sigarayı bırakmaya karar veren birinin aklında hep sigara vardır😊.İmkanınız varsa psikoloğa gidin, gidemiyorsanız başka işlere odaklanın yediğinizin kalorisini ve takibini bırakın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Siz nasıl yasadınız veya aştınız 😊 iyl geldi bu yorum açıkcası 😊 tatile gidicem yakında iyi gelir diye düşünüyorum bi arkadaşımla paylaştım bugun bu sorunu pskolog için yardımcı olucak .neyseki bn durumun farkındayım

Siz nasıl yasadınız veya aştınız 😊 iyl geldi bu yorum açıkcası 😊 tatile gidicem yakında iyi gelir diye düşünüyorum bi arkadaşımla paylaştım bugun bu sorunu pskolog için yardımcı olucak .neyseki bn durumun farkındayım

benimki 4-5 yıl sürdü canım, zamanla kendiliğinden bitti. Hayatım diyet olmuştu, yediklerimi kusuyordum ben. Lise bitince üniversiteye başladım, kusmalarım ozaman azaldı bıkmıştım çünkü her seferde wc mide boşalt vs neyseki tam bulimia olmadım.Ama psikolojik olarak çok rahatsız edici bir durum, benim yaşadıklarım 15 sene evveldi ozamanlar internet böyle yaygın değildi ve biraz bilgi eksikliği vardı, neyseki atlattım bende.

benimki 4-5 yıl sürdü canım, zamanla kendiliğinden bitti. Hayatım diyet olmuştu, yediklerimi kusuyordum ben. Lise bitince üniversiteye başladım, kusmalarım ozaman azaldı bıkmıştım çünkü her seferde wc mide boşalt vs neyseki tam bulimia olmadım.Ama psikolojik olarak çok rahatsız edici bir durum, benim yaşadıklarım 15 sene evveldi ozamanlar internet böyle yaygın değildi ve biraz bilgi eksikliği vardı, neyseki atlattım bende.

Bulimia oluyosun ama senn :26:

Sizin durumunuz sağlıklı beslenme vs durumunu geçmiş sizin psikolojik olarak durumunuz bir Dr tarafından incelenmeli çünkü yiyip tükürmek yada kendine engel olamayıp yiyip sonrada kusmak hiç normal değil bence kilo almamaya çalışmayı anlarım ama sabah akşam birşey yemediği halde sürekli tartılmayı yada uykularını kaçıracak kadar kilo almamalıyım diye kafa yormayı anlayamam yanlış anlamayın benim kardeşimde aynı sizin gibi ona söylediğim tek şey kafayı üşütmüşsün sen Dr gitmelisin diyorum ama oralı değil Allah akıl fikir versin,
Hiç olmasa siz durumun ciddiyetinin farkındasınız inşallah kardeşimde geç olmadan normale döner

Back
X