Kilo alma programi ile yarisma

Lokumum birincimiz sen oldun ya, sirrini paylas bakayim:12::124::124::124::124::119::119::119::119::118::118:
en birinci ben :66::66::66::66:
vallahi bi sır filan yok :31:hepiniz biliyosunuz yeme şeklimi :31:
geçen haftalarda yoğunluğa alışamamıştım ondan zayıflamıştım şimdi alıştım ara öğün yemeye başladım bide 5 gündür yatmadan cicibebe yiyorum :31:
yemekten sonra sütlü tatlı yedim az öncede patlamış mısır yedim 11 gibide cicibebe yicem :6:
benden kimse ceza istemicek mi yani :5:
aylar sonra birinci olunca heveslenmiştim :31:

Evet dedim kizlara gelmeyin biz burda Nute ile romantik romantik takilacaguz:9:
aşk olsun gidim bari ben :63:

geçen haftalarda yoğunluğa alışamamıştım ondan zayıflamıştım şimdi alıştım ara öğün yemeye başladım bide 5 gündür yatmadan cicibebe yiyorum :31:
yemekten sonra sütlü tatlı yedim az öncede patlamış mısır yedim 11 gibide cicibebe yicem :6:

Cici bebe, her tasin altinda cicibebe:63::63::63::63::63::63:
Ben ceza istiyorum senden, circirovski nedeniyle bir gunde verdigim 1 kilodan dolayi:31:
Yok Lokumum saka yaptim ben devamini okumadin mi ask olsun:6:

Cici bebe, her tasin altinda cicibebe:63::63::63::63::63::63:
Ben ceza istiyorum senden, circirovski nedeniyle bir gunde verdigim 1 kilodan dolayi:31:
Yok Lokumum saka yaptim ben devamini okumadin mi ask olsun:6:

canım en az 15 taneden yapıyorum hiçte öyle fazla gelmiyor aslında :31:sütünü çok koyarsan hafif olur. bide muzlu çok ağır sade alın :6:
sana çok güzel bir ceza vericem bana has olucak :16::21:namım yürücek :37:

ne bilim romantik filan benide alın aranıza severim romantizm :23:

canım en az 15 taneden yapıyorum hiçte öyle fazla gelmiyor aslında :31:sütünü çok koyarsan hafif olur. bide muzlu çok ağır sade alın :6:
sana çok güzel bir ceza vericem bana has olucak :16::21:namım yürücek :37:

ne bilim romantik filan benide alın aranıza severim romantizm :23:

Canim ben de yedigimde senin gibi yapiyorum, annem yasakladi ama bana bu aralar sutu cicibebeyi bagirsaklarin duzene girmeden yok dedi:20:
Dedigin gibi cicibebe cok etkili, ben de hasta olmasaydim rekor bende olacakti 48 olmustum bir hafta dolmadan:31:
Gitti zaten herkes, seninle takilalim bebegim :21::21:

Cezam guzel bisi olsun ama, cunku kac gundur haslamali seyler yiyiyorum, midem kuculmus mudur nedir canim istemedikce bisiler yiyemiyorum
:6:
Sen tibet amcanin hareketlerine basladin mi bakayim ondan haber ver????

Canim ben de yedigimde senin gibi yapiyorum, annem yasakladi ama bana bu aralar sutu cicibebeyi bagirsaklarin duzene girmeden yok dedi:20:
Dedigin gibi cicibebe cok etkili, ben de hasta olmasaydim rekor bende olacakti 48 olmustum bir hafta dolmadan:31:
Gitti zaten herkes, seninle takilalim bebegim :21::21:

Cezam guzel bisi olsun ama, cunku kac gundur haslamali seyler yiyiyorum, midem kuculmus mudur nedir canim istemedikce bisiler yiyemiyorum
:6:
Sen tibet amcanin hareketlerine basladin mi bakayim ondan haber ver????

canım bikaç gün sonra başla cicibebeye çünkü süt yağlı zaten düzene girmemiştir bağırsakların. bide eti cicibebe aldım ben üstünde yumurta ve süt eklenmiştir yazıyodu :21:hero babyde güzeldi aslında ikiside alınabilir :54:
sağlık olsun bebitom haftaya sen kazanırsın inşallah :12:
ivet üç gündür yapıyorum tibeti haftasonu dersim sabah biliyosun o yüzden başlayamamıştım pazartesi başladım :6:ikinci hareket zorluyor bacaklarım uzun olduğu için ama yapıyorum yinede :10:
kek sever misin pelinitom :16:

canım bikaç gün sonra başla cicibebeye çünkü süt yağlı zaten düzene girmemiştir bağırsakların. bide eti cicibebe aldım ben üstünde yumurta ve süt eklenmiştir yazıyodu :21:hero babyde güzeldi aslında ikiside alınabilir :54:
sağlık olsun bebitom haftaya sen kazanırsın inşallah :12:
ivet üç gündür yapıyorum tibeti haftasonu dersim sabah biliyosun o yüzden başlayamamıştım pazartesi başladım :6:ikinci hareket zorluyor bacaklarım uzun olduğu için ama yapıyorum yinede :10:
kek sever misin pelinitom :16:

Tamam ikinci annecim bir kac gun sonra baslarim:12:
Canim ben de bi eti cicibebe bir hero aliyordum guya degisiklik yapiyorum kendi capimda:10:
Evet canim beni de 2. hareket zorlamisti, ayni seyi dusundum bacaklarimiz uzun tasiyamiyoruz:23::9:

Severim kek, yaninda her turlu icecekle de guzel gider:16:
Aylardir icmedigim kolanin acisini cikariyorum, ama son bardagimi iciyorum malesef bitti:5: Yaninda daaaaa kunefe yiyiyorum:56:

Tamam ikinci annecim bir kac gun sonra baslarim:12:
Canim ben de bi eti cicibebe bir hero aliyordum guya degisiklik yapiyorum kendi capimda:10:
Evet canim beni de 2. hareket zorlamisti, ayni seyi dusundum bacaklarimiz uzun tasiyamiyoruz:23::9:

Severim kek, yaninda her turlu icecekle de guzel gider:16:
Aylardir icmedigim kolanin acisini cikariyorum, ama son bardagimi iciyorum malesef bitti:5: Yaninda daaaaa kunefe yiyiyorum:56:
aferin söz dinle bakim :6:
3te sabitlicem ama ben hareketleri :9:
o zamaaaaan sana cezam şu linkteki tarifi yapıcaksın bir güzel yiceksin akşam yemeğinden sonra :54:istersen araöğünlerede koyabilirsin :6:
ben denedim çok güzel oluyor :21:
Lokumlu Kek Tarifi | Mutfak Sırları - Yemek Tarifleri

kuş lokumlu olsun ama :23:

aferin söz dinle bakim :6:
3te sabitlicem ama ben hareketleri :9:
o zamaaaaan sana cezam şu linkteki tarifi yapıcaksın bir güzel yiceksin akşam yemeğinden sonra :54:istersen araöğünlerede koyabilirsin :6:
ben denedim çok güzel oluyor :21:

Linki hemen sik kullanilanlarima ekledim:23: Sali gunune kadar yaparim ben bunu:54:
Kiz ne 3'u zaten baslangic 3 :9::9::9: Bari 9-11 falan diyeydin:9::9:

diğer malzemeler evde vardır lokumuda markete filan gittiğinde bi avuç alsan yeter canımın içi :54:
umarım beğenirsin tadını :16:
ya ama zorluyor beni 3 :63::63::63: sporcu muyum ben :63::63::63:

Timamdir anlastik o zaman:54:
Sporcu degiliz tabiki de ama spordan daha iyi bisi oldugu kesin bu hareketlerin:21: Ben 9 ya da 11'e kadar gelip sabitleyecegim kanisindayim acicik kendimi dayanma gucumu taniyorsam
:9:

tebrikler lokumum al bu da birincilik kupan olsun :65:

bu olay bana bahane oldu haydi kızlar halayaaaaaaaaaaaaaa :64::64::64::64::64::64::64::66::66::66::66::66::66::66:
:60:

bende devreleri yakıyorum çoğu zaman boşver mavişim birbirimizi anlarız biz :118::66::64:
benimde yarın son vizem var ama derse devam durmak yok temmuza kadar full ders :6:
bu akşam tatil verdim kendime :8:

sen hangi bölüm okuyorsun canım:12:

ahhhh şu dersler yok mu yaşlandım yeminle:9:

ben de gün boyu gezdim tozdum ama yarın sabah ders var çalışmadan gidersem vay halime:1: hoca fena kızacak ama çalışıyorum çalışıyorum bitmiyor bıraktım ben de yoksa kafayı hepten yiycem karıştırmaya başladım:35:

Back
X