Kilo alma programi ile yarisma

ben bu topikte çok eğleniyorum yazılanları okudukça hele birde yemek paylaşımları görünce ohoo hemen şevke geliyorum hele pelinciğimi çok çok seviyorum :)) hepinizi seviyorum ama pelin ayrıı <3 ama pelinkuş topiği biraz yalnız bıraktın gözümden kaçmıyor sanma eskiden ne güzel resimler paylaşırdın yediklerini yazardın nerelerdesin küserim ama :((

biz de seni seviyoruz ama sık sık gir buraya o zaman ve emin ol kendimden çok senin kilo almanı istiyorum sevdim seni çünkü çok içten buluyorum yazdıklarını da ve çok hassas ve duygusal biri gibi geldin bana yanılıyor muyum :29:

ben güzeel bir kahvaltı ettim biraz geç oldu 11 de bitti ama olsun :)) arada şeker yedim şimdide mutfağa koşup öğlen için bişeyler hazırlayacağım benimde sorunum kahvaltıyla yiyorum yemesinede tatlı birşey yiyemiyorum kahvaltıda mümkün değill :S bende üstüne yiyorum 1 saat sonra falan :D

olsun daha gün uzun :1: ben de aynen yaaa kahvaltıda tatlı şeyler mümkün değil yiyemiyorum:26: kahvaltıda ballar reçeller ezmeler yiyen insanlara imreniyorum valla :53:

biz de seni seviyoruz ama sık sık gir buraya o zaman ve emin ol kendimden çok senin kilo almanı istiyorum sevdim seni çünkü çok içten buluyorum yazdıklarını da ve çok hassas ve duygusal biri gibi geldin bana yanılıyor muyum :29:

canım benim bende öyle inan çok ısındım sana aynen yengeç burcuyum aşırı duygusalım :) vallahi beni tanıyanlardan daha iyi anlattın gerçekten :D çok teşekkür ederim bende biran önce toparlanmak istiyorum

kahvaltıda ne yedin ve şimdi ne hazırlıyorsun içerikten bahset biraz da bizi de gaza getir yiyesimiz gelsin :9:

kahvaltı klasik şeyler ekmek,kaşar peyniri,tulum peynir,süzme yoğurt yeşil zeytin,salatalık,çay vs..
şimdide karides tava (çok severim) ıspanak yemeği,patates salatası ve cola hüpletmekteyim pek hamaratım ama bu hastalık beni böyle yaptı :))

kahvaltı klasik şeyler ekmek,kaşar peyniri,tulum peynir,süzme yoğurt yeşil zeytin,salatalık,çay vs..
şimdide karides tava (çok severim) ıspanak yemeği,patates salatası ve cola hüpletmekteyim pek hamaratım ama bu hastalık beni böyle yaptı :))

menü süpermiş canım yarasınnn lop lop et olsun inşallahhhh :1:

ben bu topikte çok eğleniyorum yazılanları okudukça hele birde yemek paylaşımları görünce ohoo hemen şevke geliyorum hele pelinciğimi çok çok seviyorum :)) hepinizi seviyorum ama pelin ayrıı <3 ama pelinkuş topiği biraz yalnız bıraktın gözümden kaçmıyor sanma eskiden ne güzel resimler paylaşırdın yediklerini yazardın nerelerdesin küserim ama :((

ben de seni cok seviyorum canim benim :16:

senin iyiye gittigini gormek, yemek yiyip kilo alman beni senden daha cok sevindiriyor buna emin olabilirsin canim ;)

evet haklisin topikte pek paylasim yapmadm, cunkum annem geldi yemeklere saldiriyorum direk :) bi de bi kac gundur misafir geliyor ya da biz gidiyoruz insanlarin yaninda cekemiyorum foto :)

sabah da kahvaltinin yarisinda geldi aklima foto cekmek, ama regl oldum agrim coktu kalkip cekmeye usendim :9:

pelincim senin dediğini yaptım yarım bardak süt içtim üzerine, hafif bulantım var yine de yakmış tabi biraz:5: kahvaltı yapamadım o yüzden bulantım vardı :5: ama şimdi öğle yemeğimi yedim dün konuştuğumuz bol soslu makarnayı yaptım yanına bol zeytinyağlı bir salata ve ayran :56: ve asla makarna ile ekmek yiyemem ama ince bir dilim de olsa kendimi zorlayıp yedim :56: şimdi patlayacak gibi hissediyorum yaaa bir lokma dahi ye desen yiyemem yani :1:

canim sabah kahvaltiyi ihmal etmemen gerek... Istersen eczaneye git sabahlari ac karnina icilen iki tane ilac var isimleri cok belli toplum icinde cok bilinen ki sen de iyi biliyorsundur, onlardan birini al kalkar kalkmaz ic midedeki asitlesmeyi duzenliyor proton pompasi inhibitorunu iceriyor ilaclar cunku ;)

ictikten yarim saat 45 dk sonra falan da kahvaltini sorunsuz yersin ;)

ohhh afiyet bal seker olsun :) iyi soyledin ben de kalkip makarna yapayim bari:)
olsun daha gün uzun :1: ben de aynen yaaa kahvaltıda tatlı şeyler mümkün değil yiyemiyorum:26: kahvaltıda ballar reçeller ezmeler yiyen insanlara imreniyorum valla :53:

ben recel kesin yerim, varsa nutella :) yemedimse de kalkinca pekmezimi icerim ;)

pelincim nerelerdesin ne yaptın bugün :3:

Ben de sabah kalktim kahvalti da yarimdan fazla ekmekle, sutasin suzme beyaz peynirini, zahter ile yag, recel goturdum :):)

canim sabah kahvaltiyi ihmal etmemen gerek... Istersen eczaneye git sabahlari ac karnina icilen iki tane ilac var isimleri cok belli toplum icinde cok bilinen ki sen de iyi biliyorsundur, onlardan birini al kalkar kalkmaz ic midedeki asitlesmeyi duzenliyor proton pompasi inhibitorunu iceriyor ilaclar cunku ;)

ictikten yarim saat 45 dk sonra falan da kahvaltini sorunsuz yersin ;)

ohhh afiyet bal seker olsun :) iyi soyledin ben de kalkip makarna yapayim bari:)

ben recel kesin yerim, varsa nutella :) yemedimse de kalkinca pekmezimi icerim ;)

Ben de sabah kalktim kahvalti da yarimdan fazla ekmekle, sutasin suzme beyaz peynirini, zahter ile yag, recel goturdum :):)

sana da afiyet olsun canım sen de güzel yemişsin maşallah :34: haklısın artık ilaç kullanmamın zamanı geldi biliyorum o ilaçları evet daha önce de kullanmıştım...

Pelincim annen hoş gelmiş o zaman :D anne yemekleri daha başka bende senin 1 kilo almana çooooook sevindim gerçekten bu arada geçmiş olsun. geçsin gitsin hatta... biran önce :D :D kahvaltında süpermişş. söylediğin ilaçları ben biliyorum 2 tane birden kullanıyorum hatta 3 olduğuda oluyor napiyim kullanmak zorundayım :S yoksa yemeği almaz bu minnak mide :)

Pelincim annen hoş gelmiş o zaman :D anne yemekleri daha başka bende senin 1 kilo almana çooooook sevindim gerçekten bu arada geçmiş olsun. geçsin gitsin hatta... biran önce :D :D kahvaltında süpermişş. söylediğin ilaçları ben biliyorum 2 tane birden kullanıyorum hatta 3 olduğuda oluyor napiyim kullanmak zorundayım :S yoksa yemeği almaz bu minnak mide :)

Tesekkur ederim canim :) Insallah aldigim 1 kilonun icine adet odemi de dahil degildir :5:

Benimki biraz uzun suruyor malesef :( gecen ay 13 gun falan geldi... Insallah bi ay bir haftaya duserim diye dua ediyorum :14:

Canim sabah yemekten 45 dk once falan icince o gunum rahat geciyordu benim de cok sukur gecti gitti o gunlerim :)

Insallah bir an once senin de gecicek :)

eeee yedin mi o saydigin ogle yemegini??

Ben ocaga makarna koydum, corba isiticam bi de icli kofte :):)

Tesekkur ederim canim :) Insallah aldigim 1 kilonun icine adet odemi de dahil degildir :5:

Benimki biraz uzun suruyor malesef :( gecen ay 13 gun falan geldi... Insallah bi ay bir haftaya duserim diye dua ediyorum :14:

Canim sabah yemekten 45 dk once falan icince o gunum rahat geciyordu benim de cok sukur gecti gitti o gunlerim :)

Insallah bir an once senin de gecicek :)

eeee yedin mi o saydigin ogle yemegini??

Ben ocaga makarna koydum, corba isiticam bi de icli kofte :):)

oh geçtiğine sevindim o günlerinin zor oluyor çünkü :S benimde geçecek inşallah :)
Yemezmiyim hiiç anında mideye indirdim :D ama karnım ağrıyor o ayrı mesele de ben takmamaya çalışıyorum canım :) ohhh sanada afiyet olsun yarasın inşallah arada birşeyler yiyebildin mi yoksa direk öğle yemeğine geçiş mi yapiyim dedin ?

oh geçtiğine sevindim o günlerinin zor oluyor çünkü :S benimde geçecek inşallah :)
Yemezmiyim hiiç anında mideye indirdim :D ama karnım ağrıyor o ayrı mesele de ben takmamaya çalışıyorum canım :) ohhh sanada afiyet olsun yarasın inşallah arada birşeyler yiyebildin mi yoksa direk öğle yemeğine geçiş mi yapiyim dedin ?

Tabi canim ben midemden rahatsizken zayiflamaya baslamistim, tabii insani stres de cok tetikliyor malesef...

Dusunme canim karninin agrisini, hadi git bi elma al eline iyi gelir ;)

Canim ben arada 3-5 lokum attim agzima, simdi de makarnanin altini kapadim dinlensin diye bekkliyorum ;) ( ben makarnayi pilav gibi yapiyorum da :)

Tabi canim ben midemden rahatsizken zayiflamaya baslamistim, tabii insani stres de cok tetikliyor malesef...

Dusunme canim karninin agrisini, hadi git bi elma al eline iyi gelir ;)

Canim ben arada 3-5 lokum attim agzima, simdi de makarnanin altini kapadim dinlensin diye bekkliyorum ;) ( ben makarnayi pilav gibi yapiyorum da :)

aynen bende suyunu çektirerek pişiriyorum bütün vitamini içinde kalıyor o zaman :) sanki daha lezzetli oluyor öyle :d evet elma iyi fikir hem mideyi boşaltır ;) tamam canım afiyetler olsunn sana

nasıl kilo aldıgımı sormussunuz duzenlı bıseyler yapmamıstım bı kac ay ıcınde ancak oldu bu degısım o da uzun boylu oldugum ıcın kılo aldıgım cok cok belli olmuyo. bı de dun doktora gıttım hormon tahlili yaptırdım duzenlı yaptırıyorum normalde bı ılac vermıstı doktor hıpotıroid tanısı koymustu ben de duzenlı ılac kulanmadıgım ıcın bıırakmıstım. tekrar dun gıdıp yaptırdım tahlıllerımı sonuc pek ıc acıcı olmadı doktor aynı ılacı tekrar yazdı ve ömür boyu kullanmam gerektigini soyledi bu ilacı.. ustelık ılac da kilo verdırıyormus ben zaten en cok ılk basta kılo verdıgı ıcın kullanmamıstım ilacı ama doktor cıddı sekilde uyardı artık.. kullanmazsam hamile bile kalamayabilecegımı daha bı cok olumsuzluk olabılecegını soyledı ben de artık mecburen kullanmaya basladım.. bakalım kılomda ne kadar azalma olcak ya da nasıl etkıleyecek beni :(((

nasıl kilo aldıgımı sormussunuz duzenlı bıseyler yapmamıstım bı kac ay ıcınde ancak oldu bu degısım o da uzun boylu oldugum ıcın kılo aldıgım cok cok belli olmuyo. bı de dun doktora gıttım hormon tahlili yaptırdım duzenlı yaptırıyorum normalde bı ılac vermıstı doktor hıpotıroid tanısı koymustu ben de duzenlı ılac kulanmadıgım ıcın bıırakmıstım. tekrar dun gıdıp yaptırdım tahlıllerımı sonuc pek ıc acıcı olmadı doktor aynı ılacı tekrar yazdı ve ömür boyu kullanmam gerektigini soyledi bu ilacı.. ustelık ılac da kilo verdırıyormus ben zaten en cok ılk basta kılo verdıgı ıcın kullanmamıstım ilacı ama doktor cıddı sekilde uyardı artık.. kullanmazsam hamile bile kalamayabilecegımı daha bı cok olumsuzluk olabılecegını soyledı ben de artık mecburen kullanmaya basladım.. bakalım kılomda ne kadar azalma olcak ya da nasıl etkıleyecek beni :(((

canim oncelikle sunu belirtiyim tiroid hormonunu vucudun orkestra sefi gibi dusun, o iyi calismazsa hersey kotu gitmeye baslar.. doktorun dedigi gibi dusuk riski acayip fazla tiroid hastalarinda.. ve daha nice etkiler..

o ilaci sakin ama sakin kafana gore icmemezlik yapma..

ayrica o kilo verme olayi eger hastalik ileri derecede ise (vucut zaten su topluyor) o kisilere kilo verdiriyor aslinda odemleri gidiyor...

sen o ilaci duzenli kullanmaya basladiginda metabolizman duzene girecek o zaman nasil kilo almaya basliyorsun sen gor ;)

yani merak etme hic de uzulme sana kilo verdirmez;)

kızlar sanırım kilo almak için kendimizi komple değiştirmeliyiz neden diye soracak olursanız iştahımızı etkileyen birçok etken varda ondan :)

bu iki gündür kahvaltı yapıyorum ve öğünleri kaçırmamaya çalışıyorum eh biraz da keyfim yerinde olunca yemek yiyesim geliyor
ha birde spora başladım dinlendirici müzik eşliğinde çok iyi geliyor bana çekmecem de artık abur cubur eksik etmeyeceğim sanırım ve kilolarım artacak inşallah :))

bu uğurda savaş verenlere bol şans diliyorum :)
peynirli çubuk krakeri de fena değil haniiii iş yerinde tüketmek
yemek istiyorum yemekkkkkkk :52: :56:

Back
X