Kilo alma programi ile yarisma

buraya döndüğüme çok sevindim biliyomusun afilli, inan iki gündür giremiyorum ve iki gündür öğün harici tek lokma yemedim...insanın biryere bağlı olması ve kendini mecbur hissetmesi gerekiyormuş..bunu anladım...
şu an bu ballı sütü içip mamayı muzu yediysem buraya izahat vermenin ykümlülüğünden inan...
burası bana kilo aldırırsa aldırır, yoksa bu kadar istikrarlı olamam ki...sizin sayenizde ancak alıcak gibiyim..inşallah...

Ne polemiği canım bu bana sebep olan?

Ne polemiği canım bu bana sebep olan?

bir derdim var bölümünde biri konu açmış, facebookta herkes yediğini içtiğini neden paylaşır anlamıyorum vs diye...bencede çok doğru ben yediği kebapları baklavaları etleri köfteleri bak ben bunları yiyorum der gibi paylaşanları yanlış buluyorum, ama en çok da gittiği restoranları cafeleri ben burdayım şurdayım diye yer bildirimi yapanlara da sinir oluyorum...bunun için bende o konuya yorum yazmıştım... başka bir üye de benim yorumu alıntılayıp, çok saçma düşündüğümü işte orası sosyal bi site vs diye epeyce döktürmüş benim yazıma... bende herkesin fikrinde özgür olduğunu ve sinir oluyorsam da bunun kimseyi ilgilendirmediğini vs anlattım bu kişiye, o da tekrar benim yazımı alıntılayıp terbiyesiz yazmış....
bende hakettiği şekilde bir cevap yazacaktım ama ben görene kadar konu zaten polemiğe dönüştüğü için kapatılmış ve zaten birçok kişi ban yedi o konuda...
tamamen masumca yazdığım bir yoruma, sırf işgüzar kişilerin tahrik etmesiyle boşu boşuna banlanmış oldum...
neyse zaten o da terbiyesiz dediği için yedi banı...zaten kötü içerik bildirimi yapmıştım...
kurunun yanında yaş da yandı anlayacağın...
polemikle alakam olmadan polemiğin içine dahil oldum...

bir derdim var bölümünde biri konu açmış, facebookta herkes yediğini içtiğini neden paylaşır anlamıyorum vs diye...bencede çok doğru ben yediği kebapları baklavaları etleri köfteleri bak ben bunları yiyorum der gibi paylaşanları yanlış buluyorum, ama en çok da gittiği restoranları cafeleri ben burdayım şurdayım diye yer bildirimi yapanlara da sinir oluyorum...bunun için bende o konuya yorum yazmıştım... başka bir üye de benim yorumu alıntılayıp, çok saçma düşündüğümü işte orası sosyal bi site vs diye epeyce döktürmüş benim yazıma... bende herkesin fikrinde özgür olduğunu ve sinir oluyorsam da bunun kimseyi ilgilendirmediğini vs anlattım bu kişiye, o da tekrar benim yazımı alıntılayıp terbiyesiz yazmış....
bende hakettiği şekilde bir cevap yazacaktım ama ben görene kadar konu zaten polemiğe dönüştüğü için kapatılmış ve zaten birçok kişi ban yedi o konuda...
tamamen masumca yazdığım bir yoruma, sırf işgüzar kişilerin tahrik etmesiyle boşu boşuna banlanmış oldum...
neyse zaten o da terbiyesiz dediği için yedi banı...zaten kötü içerik bildirimi yapmıştım...
kurunun yanında yaş da yandı anlayacağın...
polemikle alakam olmadan polemiğin içine dahil oldum...

Ne ayıp...Insanların birbirine saygısı ne kadar azaldı aman boşver canım 2 gününe yazık olmuş o kadar ama bak yine de almışsın kilo maşallah :nazar:

Ne ayıp...Insanların birbirine saygısı ne kadar azaldı aman boşver canım 2 gününe yazık olmuş o kadar ama bak yine de almışsın kilo maşallah :nazar:

valla afillim be hala kilo aldım mı almadım mı diye düşünüyorum :ssz:
baskülden dolayımı yoksa yemekten hemen sonra oluncamı, bilemedim ki? aldım mı gerçekten ya :53:
hiç inanasım gelmiyor....
birde son iki gündür pek bişey yemedim ki !!!!!
nasıl aldım ki...önceki yediklerimden dolayımı acaba

valla afillim be hala kilo aldım mı almadım mı diye düşünüyorum :ssz:
baskülden dolayımı yoksa yemekten hemen sonra oluncamı, bilemedim ki? aldım mı gerçekten ya :53:
hiç inanasım gelmiyor....
birde son iki gündür pek bişey yemedim ki !!!!!
nasıl aldım ki...önceki yediklerimden dolayımı acaba

Ben de ilk başta inanamıyordum ama şimdi vücudumda hissediyorum farkı:) ilk kilolarda hiç fark yoktu sanki sadece kocaman şişmiş karın:1:

evet canım istanbul kocaeli :1:

komilininkini ben de tatilde kullanmıştım alıp ucuz diye ama güzeldi ben de ona mı dönsem elidor elseve almıyorum artık malum hayvan deneyleri :14:

şu an bende doanınki var ama pek memnun kalmadım aslında fena değil ama içine bemiks kırdım bitane leeeşşş gibi kokuyor resmen :9:

dene canim komiliyi o zaman, ama nar li hobby i de tavsiye ederim ;)

Kizlar 54 kilo olmusum kizim dis cikartiyor yiyemdim bu aralar cezami kimden alicam

Herkes kilolarini yazsin, aksama bakicaz artik kim kime ceza vericek ;)

merhaba kızlar, ben geldim...geçmiş yorumlara şöyle bi baktım da hiç adım geçmemiş, hiç merak eden olmamış meğer ne çabuk unuttunuz beni :43:
ufak bir polemikle aldığım BAN cezasından sonra dönebildim artık :1:
kilo konusunda neler yaptınız anlatın bakayım, siz unutmuşsunuz beni ama ben unutmadım sizleri, pelin maviş doğa afilli ve aklıma gelmeyenler kilolar ne alemde bakalım?
ben henüz tartılmadım, kaç kilo aldım (!) bilemiyorum...yada alamadım :43:
eğer herkes tartıldıysa bende çıkıp geleyim şu görmek istemediğim baskülüme :26:

canim ben seni burda banli bi sekilde konu okurken seni yakaladim, sonra gittim profiline girdim neden ban yedigini arastirdim

:113:
Buldum da :17: Kizlarin konustuguna da dikkat etmemisim ondan konusmamis olabilirim ;) Ama merak edip baktim sana yani ;)

tekrar hosgeldın o zaman gazelcim:)) kızlar ben tartıldımm ve baskülüm 56 kiloyu gosterıyooooooooooo :))))))))

Tebrik ederiz canim masallahin var ;)

hiç beğenmedim kilomu 47.8 :19:

bakalim nute aferin gorusucez....

takılıyorum affillim, teşekkür ederim :16:
özledim sizleri vallahi, inan iki gündür banlıyım, iki gündür kilo almayla alakalı hiçbişey yapmadım..ne sütlü tozumu içtim ne gevrek yedim, ne pekmez ne başka bişey...sadece klasik yediğim yemek...:43:
ve şunu anladım ki gerçekten bir yere bağlı olmadan kilo almaya çabalayamıyor insan, illaki istişare edecek tartışacak anlatacak yediğini içtiğini bahsedecek..ve topik gerçekten amacına ulaşıyor...topiği açana teşekkür borçlu gibi hissettim kendimi..demekki burası olmasa ben hiç kilo almayla uğraşamayacam :26:
bi tartılayım bakayım kaçtayım :37:

Ben de rica etmeyi sana borc bileyim o zaman :) Hep birlite istedigimiz kiloya gelicez insallahh ;)

Hadi çık çık çık çık meraklandım:37:
Ben sadece 200 gram almışım :14: bir kaç gün iştahsızlık yasamıştım ondan herhalde :43:

Istahsizliklarina gore cok normal Afilli cim almissin vermemissin bi de o yonden bak ;)
53,5 :64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
inşallah baskülün azizliği değildir, ay inşallah yaaa....
biraz sonra bidaha çıkayım bakayım aynımı olacak...
ama yeni yemek yedim kızlar ondanmı acaba????
kısır yapmıştım, koca bi tabak yedim...yemekten dolayımı yoksa??
keşke yemekten önce tartılsaydım...
eee napıcaz şimdi, bunu mu sayıcaz, yoksa aç karna mı tartılacam :26:
Ya bi de birakicaktin az kalsin..... Tebrikler Gazelcim ;) :119:

ben 1 kilo zayıfladım 40 oldum:26:

Melissa cim simdi de sen mi ban yedin :(
Neden bu kilo vermeler hem de bir bi kilo.....

Pelin gelmedi ya inşallah bir sorun yoktur...:44:

yoktur inşallah, kötüye yormayalım..
uyuyup kalmıştır yine o :1:
cici bebemi yaptım :37:

Evet kizlar uyuyakaldim o ses i izlerken :(

Hem de tartilmadan aksam yemegimin ustune uyumusum koltukta :(

Sabah da malum wc ye girdim simdi tartildigim sanirim gecen hafta tartildigimla esit bir sonuc olmayacak... O yuzden aksam mi tartilsam diyorum:17::26:

Sabah da malum wc ye girdim simdi tartildigim sanirim gecen hafta tartildigimla esit bir sonuc olmayacak... O yuzden aksam mi tartilsam diyorum:17::26:

ya canım ben de nöbetten geldim tartıldım ama aynen senin gibi wc ye falan gittim ve regl oldum, yemek yiyecek halde de değilim birkaç lokma yedim çay içtim vee 200 gram vermiş görünüyorum bunların hepsi birleşince :84: ben de akşam tartılayım diyorum pek sağlıklı bi tartılma olmadı bu çünkü geçen hafta ile aynı şartlarda tartıya çıkmadım :43: normalde gün boyu yemiş şekilde ve akşam tartılıyoruz malum :26: acayip moralim bozuldu :14:

ya canım ben de nöbetten geldim tartıldım ama aynen senin gibi wc ye falan gittim ve regl oldum, yemek yiyecek halde de değilim birkaç lokma yedim çay içtim vee 200 gram vermiş görünüyorum bunların hepsi birleşince :84: ben de akşam tartılayım diyorum pek sağlıklı bi tartılma olmadı bu çünkü geçen hafta ile aynı şartlarda tartıya çıkmadım :43: normalde gün boyu yemiş şekilde ve akşam tartılıyoruz malum :26: acayip moralim bozuldu :14:

canim ben korkumdan cikmadim tartiya aksami bekleyelim istersen :26:

yine de bu kiloyu esas alacaksanız buyrun alın cezamı istiyorum razıyım :26:

saç konusunda da muhabbet etmişsiniz okudum biraz üstünkörü, benim de saçlarım bayağı uzun, kalçama kadar geliyor ve size tavsiyem saçınızda boya yoksa boyamak gibi birşeye kalkışmayın çünkü çevremde saçları gür ve güzel olan kim varsa boyadan bir süre sonra çok pişman oldu. saçınız sağlıklı kalsın süpürge gibi olmasın istiyorsanız saçınıza mümkün olduğunca az ısı ile şekillendirme yapın. uzamıyorsa da ucundan 1 cm bile olsa düzenli olarak mutlaka aldırın ;) banyoda yıkarken de saç diplerinize parmaklarınızın etli kısmıyla her yerine güzelce masaj yapın daha çabuk uzadığını ve daha canlı olduğunu göreceksiniz ;) beni tanımayanlar bile saçına ne bakım yapıyorsun diye sorar o yüzden anlatmak istedim bunları belki bi faydası olur diye:1:

yine de bu kiloyu esas alacaksanız buyrun alın cezamı istiyorum razıyım :26:

saç konusunda da muhabbet etmişsiniz okudum biraz üstünkörü, benim de saçlarım bayağı uzun, kalçama kadar geliyor ve size tavsiyem saçınızda boya yoksa boyamak gibi birşeye kalkışmayın çünkü çevremde saçları gür ve güzel olan kim varsa boyadan bir süre sonra çok pişman oldu. saçınız sağlıklı kalsın süpürge gibi olmasın istiyorsanız saçınıza mümkün olduğunca az ısı ile şekillendirme yapın. uzamıyorsa da ucundan 1 cm bile olsa düzenli olarak mutlaka aldırın ;) banyoda yıkarken de saç diplerinize parmaklarınızın etli kısmıyla her yerine güzelce masaj yapın daha çabuk uzadığını ve daha canlı olduğunu göreceksiniz ;) beni tanımayanlar bile saçına ne bakım yapıyorsun diye sorar o yüzden anlatmak istedim bunları belki bi faydası olur diye:1:

yok canim aksamki kilolarimizi esas alicaz ;)

tamam canim zaten su an dusunmuyorum beyazlarim ilk ciktiginda insallah :) tavsiyeler icin de cok sagol :)

yok canim aksamki kilolarimizi esas alicaz ;)

tamam canim zaten su an dusunmuyorum beyazlarim ilk ciktiginda insallah :) tavsiyeler icin de cok sagol :)

rica ederim canım :)

tamam akşam bakarız o zaman, kilo alamadığımı zaten tahmin ediyordum da verdiğimi de düşünmüyorum o -200 gram regl in azizliği sanırım biraz da :ssz:

dene canim komiliyi o zaman, ama nar li hobby i de tavsiye ederim ;)

Herkes kilolarini yazsin, aksama bakicaz artik kim kime ceza vericek ;)

canim ben seni burda banli bi sekilde konu okurken seni yakaladim, sonra gittim profiline girdim neden ban yedigini arastirdim

:113:
Buldum da :17: Kizlarin konustuguna da dikkat etmemisim ondan konusmamis olabilirim ;) Ama merak edip baktim sana yani ;)

Tebrik ederiz canim masallahin var ;)

bakalim nute aferin gorusucez....

Ben de rica etmeyi sana borc bileyim o zaman :) Hep birlite istedigimiz kiloya gelicez insallahh ;)

Istahsizliklarina gore cok normal Afilli cim almissin vermemissin bi de o yonden bak ;)

Ya bi de birakicaktin az kalsin..... Tebrikler Gazelcim ;) :119:

Melissa cim simdi de sen mi ban yedin :(
Neden bu kilo vermeler hem de bir bi kilo.....

teşekkürler pelincim...:16:
umutsuz vakalardan biriydim ama sizn desteğinizle alabildim o kiloyu...senelerdir hep 52 den yukarı çıkamamanın verdiği hüsran hep umutsuz bırakıyordu beni ama şimdi 53,5 'i görmek beni çok sevindirdi...
üstelik son iki günüdr pek bişeyde yiyip içmemiştim...demekki önceki yediklerimin sonucu bu....
şükürler olsun, bırakmak yok aynen devam 60 a kadar çabalayacam inşallah...

moralin bozulmasın maviş, son iki haftadır bendeki morali hatırla ve hiç bozulmasın moralin...
bende 1 gr bile alamamanın verdiği hüsranla zar zor yedim içtim, sırf sizlerin desteğiyle...
ama bak sonucunu aldım şükürler olsun....53,5 olmuşum...:34:
inan yıllardır o rakamı görememiştim tartıda... sadece hamileyken 59 a çıktım doğumda hepsi gitti yine 52 ye düşmüştüm...hamileliği saymayalım zaten hepsi karnımdaki kiloymuş, su, plasenta bebek derken 6 kiloymuş hepi topu...
ben 52 olarak yaşayacam hep böyle diyordum ama bdün gece umudum geri geldi....
vazgeçmek yok....darısı başınıza inşallah..

teşekkürler pelincim...:16:
umutsuz vakalardan biriydim ama sizn desteğinizle alabildim o kiloyu...senelerdir hep 52 den yukarı çıkamamanın verdiği hüsran hep umutsuz bırakıyordu beni ama şimdi 53,5 'i görmek beni çok sevindirdi...
üstelik son iki günüdr pek bişeyde yiyip içmemiştim...demekki önceki yediklerimin sonucu bu....
şükürler olsun, bırakmak yok aynen devam 60 a kadar çabalayacam inşallah...

moralin bozulmasın maviş, son iki haftadır bendeki morali hatırla ve hiç bozulmasın moralin...
bende 1 gr bile alamamanın verdiği hüsranla zar zor yedim içtim, sırf sizlerin desteğiyle...
ama bak sonucunu aldım şükürler olsun....53,5 olmuşum...:34:
inan yıllardır o rakamı görememiştim tartıda... sadece hamileyken 59 a çıktım doğumda hepsi gitti yine 52 ye düşmüştüm...hamileliği saymayalım zaten hepsi karnımdaki kiloymuş, su, plasenta bebek derken 6 kiloymuş hepi topu...
ben 52 olarak yaşayacam hep böyle diyordum ama bdün gece umudum geri geldi....
vazgeçmek yok....darısı başınıza inşallah..

maşallah çok sevindim gerçekten, darısı başıma inşallah gazelcim yaa ben de 41 i hiç göremedim bi görsem devamı gelecekmiş gibi hissediyorum 40,5 kgdan yukarı çıkamadım bu yaşıma kadar...ilk hedefim 45 i geçebilmek

maşallah çok sevindim gerçekten, darısı başıma inşallah gazelcim yaa ben de 41 i hiç göremedim bi görsem devamı gelecekmiş gibi hissediyorum 40,5 kgdan yukarı çıkamadım bu yaşıma kadar...ilk hedefim 45 i geçebilmek

olacak inşalah canım olacak, sabır ve istikrar gerektiriyormuş, düşün bak ben 27 yaşındayım ve kendimi bildim bileli 52 den gr yukarı çıkamadım, bu nasıl bir duygu anlarsın beni....üstelik evlisin annesin çocuğun var, düşünebiliyomusun çevrenin bakış açısını...
bu çocuğu nasıl doğurdun diye geçilen dalgalar, hiç anne tipi varmı şunda diyen patavatsızlar...
kadın dediğin etli butlu olur diyen vicdanı eksik kişiler...vs vs vs..hepsi psikolojimi bozdu artık...ama 1 k,lodan fazla almışım şimdi demekki bende kilo alabiliyorum dedim kendime, eşime kaç kez gösterdim dün :1:
sağolsun o hiç sorun etmedi hatta kilolu kadınlardan nefret eder zayıf sever...hatta bana kızıyor uğraşma böyle iyisin ben kilolu sevmem diyor ama ben sevmiyorum kendimin kilosunu, 60 hedefim ama nasip bakalım....inşallah çabuk sıkılmam..

kızlar selamlar dün giremedim yine bir ara aklımdaydı işe güce dalınca tamamen unutmuşum
eşimin yanında da girmek istemedim
ama akşam yatarken tartıldım 46 buçuk olmuşum
gözlerime inanamadım uzun zamandan sonra kilo almak süper bir duygu
bana nasıl moral verdi anlatamam
bu arada ne yaptım bol bol makarna yedim
çikolata abur cubur gırla gitti ama bunların hepsini düzenli yaptım
yani sabah işte yağlı böreklerden ve açmalardan alıyorum
öğlen özellikle pilav makarna yemeğe çalışıyorum 2. yemeğin yanında
akşam eve gidince 1 avuç fındık 2 3 ceviz yiyorum
yemeği geç yiyoruz 8 gibi onda da mutlaka doyurucu ve faydalı olan şeyleri yapmaya çalışıyorum
yemekten sonra çayın yanına çikolatalı kekler yedim sonra fındık fıstık cips yine yedim
en son meyve yedim ve yattım bir hafta bu düzeni bozmadım yarım kilo almışım:D

kızlar selamlar dün giremedim yine bir ara aklımdaydı işe güce dalınca tamamen unutmuşum
eşimin yanında da girmek istemedim
ama akşam yatarken tartıldım 46 buçuk olmuşum
gözlerime inanamadım uzun zamandan sonra kilo almak süper bir duygu
bana nasıl moral verdi anlatamam
bu arada ne yaptım bol bol makarna yedim
çikolata abur cubur gırla gitti ama bunların hepsini düzenli yaptım
yani sabah işte yağlı böreklerden ve açmalardan alıyorum
öğlen özellikle pilav makarna yemeğe çalışıyorum 2. yemeğin yanında
akşam eve gidince 1 avuç fındık 2 3 ceviz yiyorum
yemeği geç yiyoruz 8 gibi onda da mutlaka doyurucu ve faydalı olan şeyleri yapmaya çalışıyorum
yemekten sonra çayın yanına çikolatalı kekler yedim sonra fındık fıstık cips yine yedim
en son meyve yedim ve yattım bir hafta bu düzeni bozmadım yarım kilo almışım:D

maşallah canım :46::46: :nazar: tebrik ederim...bende çok seviçliyim bir kilo kadar almışım :52:
şükürler olsun bana da çok moral oldu...

kızlar bugün yediklerim,

sabah yine simit ve meyve suyu

öğlen ise daha yeni yiyeceğim arada 2 küçük paket hoşbeşlerden yedim

şimdi makarna yapıp yiyeceğim şöyle domatesli tereyağlı ooohhh :56:

doktor ise şöyle söyledi;
istersen verdiğim vitamine devam etme o daha çok iştah açar diye verdim hem de vitamin desteği istersen kendi vitaminine devam et reçetelendirmeme gerek yok, zafiyet sınırında olanlara genelde "ensure toz" içmesini öneririm ama sana önermeme gerekyok çünkü çünkü zayıf değilsin ama illa istersen 1 hafta kullanıp 1 hafta kullanmayarak kilo alımını hızlandırabilirsin içeriğinde zararlı bir şey yok, gün içerisinde hiçbir şey yemeyenler yiyemeyenler için gıda takviyesidir mesela sen yemek yeyip bir bardak da bundan içersen sanki 2 günlük yemek yemiş gibi olursun içinde günlük ihtiyacın olan yağ karbonhidrat protein ve aynı zamanda vitamin mineraller de var bütçem sarsılmaz diyorsan al kullan dedi

7 günlük kullanımı olan toz, internette 19 tl diyor ama eczaneye de soracağım yarın belki alırım ama emin değilim kızlar

Back
X