Kilo alma programi ile yarisma

aferin kuzuma :ssz: güzel yemişsin maşallah...kalça göğüs göbek basen bacak olarak geri dönsün inşallah :60:
bu arada turşu hastasıyım, özellikle ermemiş domates...:56:
haaaaa unutmadan ben cezaya yumurta eklemiştim bikere :47: nerde yumurta yedinmi onuda??

ayyyy maviş hiç sorma bende çok severim çiğ köfteyi....ama dürüm arasına değil, böyle marula sarıp yemeyi severim...bol limonlu turşu ile offfff yanaklarımın kenarı ağzımın içinden sulu sulu oldu yemin ederim :56::56::56::56::56::56:

Aminnn göbek kısmı hariç:60: yumurtayı yiyemedim patates salatasıyla yaaa midem bulanır benim:26: ben de turşu çok severim :32:

offfff canımı çektirdin ya:36:

Amin canım:34: ne güzel olur :9: geçen konuşmuşsunuz birinin çabaları işe yaramış falan diye, ne yapmıştı o ya kolay bişeyse deneyelim:1:

evet canım 85 bedeni 92 mi ne yapmış tam net hatırlamıyorum...:53:
benim 85 olsa, pehh göbek atarım :32:
zor bi tarif değil ama biraz sabır istiyormuş, bir ayda bu ölçülere gelmiş...
kesin sonuç alacağımı bilsem yaparım ama okadar uğraşıp da bi işe yaramazsa hayal kırıklığı....
afilli deneyecekti ama önce kilo alayım diyor...bende onu bekliyorum, eğer başlarsanız beraber başlayalım, şaka bi yana beraber yaparsak devam ederiz...tek başına biraz zor...

evet canım 85 bedeni 92 mi ne yapmış tam net hatırlamıyorum...:53:
benim 85 olsa, pehh göbek atarım :32:
zor bi tarif değil ama biraz sabır istiyormuş, bir ayda bu ölçülere gelmiş...
kesin sonuç alacağımı bilsem yaparım ama okadar uğraşıp da bi işe yaramazsa hayal kırıklığı....
afilli deneyecekti ama önce kilo alayım diyor...bende onu bekliyorum, eğer başlarsanız beraber başlayalım, şaka bi yana beraber yaparsak devam ederiz...tek başına biraz zor...

hep beraber başlayalım diyorsanız hemen başlayabiliriz gazelim mavişim, kilo almayı beklemeye gerek yok, şerbetçi otu kremini yapıcaz di mi ve adaçayı içicez :21:

hep beraber başlayalım diyorsanız hemen başlayabiliriz gazelim mavişim, kilo almayı beklemeye gerek yok, şerbetçi otu kremini yapıcaz di mi ve adaçayı içicez :21:

evet canım, elma şekeri miydi neydi üyenin adın hatırlamıyorum...
eğer kabul ederseniz ben varım....
yalnız ben kremin yapılışını okumadım detaylı sen baya incelemişsin, biraz anlat istersen tarif et bize de...
beraber olursak daimi oluruz bence...
tek başına zor...
birde en az bir ay diye kural koyalım ve hırslı olalım vazgeçmeden..
ben varım, siz?????

yalnız ben kremin yapılışını okumadım detaylı sen baya incelemişsin, biraz anlat istersen tarif et bize de...
tek başına zor...
ben varım, siz?????

kremi şöyle yapıyorsun canım şerbetçi otundan şöyle bir yemek kaşığı kadar cezveye koyup onların ıslanacağı kadar da su koyup ocakta kaynatıyorsun su az olduğundan hemen kaynıyor zaten biraz kaynatıyorsun şöyle suya iyice verene kadar özünü
sonra yağsız bir krem alıp içine koyuyoruz şerbetçi otuyla beraber, böyel çok cıvık olmayacak kadar krem yetiyor. buz dolabında bekletmiştim ben ilk yaptığımda ama öyle yapmak mecburi değil galiba bozulmuyor
günde de 2 kez ada çayı içiyoruz

salı günleri tartılırken ölçülerimizi de yazarız canım her hafta kilo ile beraber göğüs ölçüleri
bence de beraber devam edersek daha iyi olur mesela mama saatinde aynı zamanda adaçayımızı alırız
sabah da bir bardak içeriz

tek başına zor...
ben varım, siz?????

ben krem olarak eczaneden excipial hydro alıp kullanıcam

tamam canım ben varım,...kafaya koyarsam azimle yaparım az çok tanıdın beni..
yalnız şu ismini verdiğin krem ne için? göğüs büyütücü bişeymi?
yoksa normal yağsız bir kremmi?

yok canım göğüsle alakası yok, parfümsüz ve hassas ciltlere yönelik bir krem olduğundan bunu seçtim sonuçta hassas bir bölge bir zararı olmasın kozmetik bir krem yerine medikal bir krem olsun dedim. hem fiyatı da uygun 400 ml lik kutusu 5 tl :) ben bunu kışın yüzüme de kullanırımm:21:

kafaya koydun mu yaparsın evet ama kilo gibi bunda da azimle bekleyeceğiz 1 ay sonuç almasak da 1 ay 1 hafta sonra alırız diyerek bekleyeceğiz açıkçası ben 2 aydan önce ciddi bir artış beklemiyorum canım gerçekçi gelmiyor 1 ayda hemen çok çok büyümeler:19:

buzla masaj da var ama ben yapamam ya değdiremem kii :18:

Back
X