Kilo alma programi ile yarisma

selam kızçeler :3: insan girmeyince özlüyo çok arada bakıyordum ama yazmıyordum topiğimiz tam gaz ilerliyo maşallah :nazar:

kilo alamadım gibime geliyo mamayı da bi kere yedim daha :17:

sizler naptınız bu arada :8:

selam kızçeler :3: insan girmeyince özlüyo çok arada bakıyordum ama yazmıyordum topiğimiz tam gaz ilerliyo maşallah :nazar:

kilo alamadım gibime geliyo mamayı da bi kere yedim daha :17:

sizler naptınız bu arada :8:

Valla biraktigin gibiyiz, yiyip iciyoruz surekli:9::9:
senin sinavlar nasil gidiyor Nute?

kanamayı arttırmıyor da canım ilk günlerde yoğunluğu artıyor çünkü adet sökülmesine yardımcı oluyor
zaten rahimde bebeğe hazırlanan duvarın kan yoğunluğu kalınlığı belli kanama artışı olacağını sanmıyorum ama ben kullanmaya başladığımdan beri 6 7 günden 5 6 güne indi hatta bazen 5 günde tamamen bitiyor ama ilk günler çook yoğun geliyor sökülmeyi hızlandırdığından daha çok geliyor ama toplam miktarda artış olmuyor dönem kısaldı yani benim kendimde gözlemlediğim bu şekilde canım illaki kişiden kişiye farklı etkileri vardır sen yine de artma fazlalaşma görüyorsan doktoruna bir sor istersen en sağlıklısı :)
bende aslında onu sormak istemiştim :17: daha önce ilk günler kan zor gelirdi, sanırım o dediğin sökülmeyi artırdı :31:
günü azalsa işime yarar yani 1 hafta sürüyor benim normalde bakalım ne kadar sürecek :21:şimdide kaynatıp hemen içim bi bardak daha etkili olsun :2:
yarın zaten doktora gidicem reglin 3.günü test yapılıyormuş sanırım ona denk getirecem afillim. ultrason falan filan baksın doktor bugüne kadar kadın doğuma hiç gitmedim heycanlıyım :9:

ayyy ciddimisin yaa bende keşke görsem o günleri. göğüslerimde yüzümde kollarımda bacaklarımda popomda heryerde kiloya ihtiyacım var benim :))

hoşbuldum canım 44.5 kiloyum boyum 1,67 hedefim 50 şimdilik:ssz: olurmu dersin :31:
neden olmasınnnn :23:
ben 47 ile başladım kilo alma işine şuan 55im :)
benim hedefim 60tı ama 65e yükseldi gibi bi 60 olayım bakcaz duruma göre :ssz:

Sagol Afilli, o senin gozlerinin guzelliginden kaynakli :23:

Yok canim formasyon dusunmek istemedim hic, kpss olaylari falan karsiyim:1:

Ama ozel dersleri seviyorum, universite ikiden beri surekli en az 2 ogrencim oluyor, hosuma gidiyor ogretmek :)
beni tek bırak zaten :41: bu topikte tek kpss'ci benim :5:
alıvereydin ya bi formasyon :22:

pelincim maşallahın var..allah öğrencini artırsın...kaç lira ödüyorlar..
bu işte baya para varsa, aklımda bulunsun...:1:
gazelden indirimli kampanyalı özel ders...imam hatip ve ilahiyat öğrencilerine promosyonlarım mevcuttur :60. haha haaa

aaaa aşk olsun gazelcim bu nası konuşma..niye sadece imam hatiplilere promosyon var? ayrımcılık yapmayalım her bölüm her insan değerli kıymetli :34::54:

bende aslında onu sormak istemiştim :17: daha önce ilk günler kan zor gelirdi, sanırım o dediğin sökülmeyi artırdı :31:
günü azalsa işime yarar yani 1 hafta sürüyor benim normalde bakalım ne kadar sürecek :21:şimdide kaynatıp hemen içim bi bardak daha etkili olsun :2:
yarın zaten doktora gidicem reglin 3.günü test yapılıyormuş sanırım ona denk getirecem afillim. ultrason falan filan baksın doktor bugüne kadar kadın doğuma hiç gitmedim heycanlıyım :9:

bebekim bol su ic, idrar torban doluyken git ;) sonunda gidiyorsun kadin doguma:21:

beni tek bırak zaten :41: bu topikte tek kpss'ci benim :5:
alıvereydin ya bi formasyon :22:

merak etme birakmicam yine de giricem, hatta guray kendine set aldi, beraber baslicaz guya calismaya:17:
ama ogretmenlik icin degil baska seyler icin giricem:21:

bebekim bol su ic, idrar torban doluyken git ;) sonunda gidiyorsun kadin doguma:21:

merak etme birakmicam yine de giricem, hatta guray kendine set aldi, beraber baslicaz guya calismaya:17:
ama ogretmenlik icin degil baska seyler icin giricem:21:

bu ot faydalıymış cidden regl ağrısına pelinitom biliyorum senin fobin var ama denemeye değer :12:
mide bulantısına çözüm değil ama maalesef :19:
iveeeet orama burama bakmaz inşallah :27: göbüşüme bakcam ultrasondan :52:
gitmeden yarım litre içim su orda beklerken altıma yapmam inş :9:
memurluk için değil mi tarih coğrafya ve vatandaşlık bunlara ağırlık ver türkçe mat geo yaparsın zaten canım benim :54:

bu ot faydalıymış cidden regl ağrısına pelinitom biliyorum senin fobin var ama denemeye değer :12:
mide bulantısına çözüm değil ama maalesef :19:
iveeeet orama burama bakmaz inşallah :27: göbüşüme bakcam ultrasondan :52:
gitmeden yarım litre içim su orda beklerken altıma yapmam inş :9:
memurluk için değil mi tarih coğrafya ve vatandaşlık bunlara ağırlık ver türkçe mat geo yaparsın zaten canım benim :54:

ivit o fobimi biraz zor yenerim ben:19::19:
yok yavricim, biz kiz oldugmuz icin sadece kasiktan ultrason:27: istersen cok icme, once kan alirlar sanirim, orda beklerken bi de etme altina :D:D:Devet evet meeeemurluk icin... dedigin gibi onlara agirlik vermem gerek ama cok korkuyorum :18:

ivit o fobimi biraz zor yenerim ben:19::19:
yok yavricim, biz kiz oldugmuz icin sadece kasiktan ultrason:27: istersen cok icme, once kan alirlar sanirim, orda beklerken bi de etme altina :D:D:Devet evet meeeemurluk icin... dedigin gibi onlara agirlik vermem gerek ama cok korkuyorum :18:

canım ama ağrı cidden azaldı yani bence burnu kapatıp fondip yap dene bi kere tekila shotı gibi :52: bi kerecik dene kıyamam 10 gün ağrı çekiyosun sende :14:
tutabilirim inş :27: ama kan alınırken bayılırsam bütün sistemler kendini serbest bırakıyor boşaltım dahil :53::53: riskli gibi :27: yedek bi pantolon alim ben yanıma nolur ne olmaz :52:

ilk çalışmaya başlarken öyle oluyor bende daha atlatamadım korkumu ama başka çare yok maalesef çalışıp yenecez o korkuyu :21:
bide sen ne ara 2500 mesaj yazdın ne bu çene :22:

canım ama ağrı cidden azaldı yani bence burnu kapatıp fondip yap dene bi kere tekila shotı gibi :52: bi kerecik dene kıyamam 10 gün ağrı çekiyosun sende :14:
tutabilirim inş :27: ama kan alınırken bayılırsam bütün sistemler kendini serbest bırakıyor boşaltım dahil :53::53: riskli gibi :27: yedek bi pantolon alim ben yanıma nolur ne olmaz :52:

ilk çalışmaya başlarken öyle oluyor bende daha atlatamadım korkumu ama başka çare yok maalesef çalışıp yenecez o korkuyu :21:
bide sen ne ara 2500 mesaj yazdın ne bu çene :22:

haklisin ama midemi bulandiran en ufak seye hemen oguruyorum :25: bu aralar ogurtulerim gecmisken denemekten korkuyorum:27:
canim regliyken hic girmedim ultrasona, kan testi yaptirdim da... belki ultrasonu sana da sonra yaparlar.. bilmiyorum gerci oyle bir sart var mi da :26:

insallah ben de tez zamanda yenerim bebekim :27:

bilmem ki o nerden cikti sen nerden biliyon :D:D:D Ama elimden geldigince topikte her yazdiginiza cevap veriyorum belki ondandir
:12:

haklisin ama midemi bulandiran en ufak seye hemen oguruyorum :25: bu aralar ogurtulerim gecmisken denemekten korkuyorum:27:
canim regliyken hic girmedim ultrasona, kan testi yaptirdim da... belki ultrasonu sana da sonra yaparlar.. bilmiyorum gerci oyle bir sart var mi da :26:

insallah ben de tez zamanda yenerim bebekim :27:

bilmem ki o nerden cikti sen nerden biliyon :D:D:D Ama elimden geldigince topikte her yazdiginiza cevap veriyorum belki ondandir
:12:

sen bilirsin o zaman ama aklında bulunsun bence 10 gün o çileyi çekmektense.. denemekten bişicik olmaz :54:
ya sonra yapmasınlar asıl ultrason için heycanlıyım ben :9::9:
yazıyor işte senin mesajlarının sağ üst tarafında konumuzda o kadar mesaj yoktur :D:D:D bahaneye bak bahaneye :9::21:

sen bilirsin o zaman ama aklında bulunsun bence 10 gün o çileyi çekmektense.. denemekten bişicik olmaz :54:
ya sonra yapmasınlar asıl ultrason için heycanlıyım ben :9::9:
yazıyor işte senin mesajlarının sağ üst tarafında konumuzda o kadar mesaj yoktur :D:D:D bahaneye bak bahaneye :9::21:

haklisin ama o ogurtuler yemek yememi de engelledigi icin cekeyim bir sure daha belki 50 li kilolarda denerim :54:
canim valla sen diyorsun bayilirim dayanamazsam altima kacirirsam diye:9::9:

haklisin bizim konumuzda yoktur ama, diger konuda da aktiftim cok biliyorsun zaten simdi baktim 1400 kusuru kilo almak isteyenlere yazilmis, digerleri ortaya karisik :9::9:

haklisin ama o ogurtuler yemek yememi de engelledigi icin cekeyim bir sure daha belki 50 li kilolarda denerim :54:
canim valla sen diyorsun bayilirim dayanamazsam altima kacirirsam diye:9::9:

haklisin bizim konumuzda yoktur ama, diger konuda da aktiftim cok biliyorsun zaten simdi baktim 1400 kusuru kilo almak isteyenlere yazilmis, digerleri ortaya karisik :9::9:
şaka yapıyorum canım onları ne altıma kaçırması :9::9:
tamam en çok bizim başlıklarımıza yazdıysan sorun değil kıskanmam :54:

Valla biraktigin gibiyiz, yiyip iciyoruz surekli:9::9:
senin sinavlar nasil gidiyor Nute?

oh keyfe gel bizim gibisi yoktur heralde kıskananlar çatlasın hııııhhh :9::9:
18inde başlıyor konuları yetiştirmeye çalışıyorum ben de canımcım :31:

bebito nerelerdesinnnn :21:
salıdan salıya uğramak olmuyor ama daha çok geeeeel :16:

oooo bebişimiz de burdaymış sen yokken biz vardık burda heheeeyy :62:
yokluğumu aratma lokumcum yerimi sana devrediyorum oğa göre :118:

oh keyfe gel bizim gibisi yoktur heralde kıskananlar çatlasın hııııhhh :9::9:
18inde başlıyor konuları yetiştirmeye çalışıyorum ben de canımcım :31:

oooo bebişimiz de burdaymış sen yokken biz vardık burda heheeeyy :62:
yokluğumu aratma lokumcum yerimi sana devrediyorum oğa göre :118:
ben öyle devretme işlerini sevmem sen kendin gel :66:

şu yoğun halimlen geliyom buralara sen bana yağmur çamur diyon :66:

ivet ya ne ara son sınıf oldum ben ne ara örtmen olcaaam :68:
bu genç yaşımda :23:

enee sen örtmen mi olcann yaşıt öğrencilerin mi olcek boy boy sıralancekler mi karşında vaayy bee yürü koçum kim tutar seni :52:

enee sen örtmen mi olcann yaşıt öğrencilerin mi olcek boy boy sıralancekler mi karşında vaayy bee yürü koçum kim tutar seni :52:

ortaokul öğrencilerim var hep :52:hatta bi öğrencim dila hanım'da oynuyor :51:
allahtan boyum uzunda kaybolmuyom çocukların arasında :63: seneye kendi öğrencilerim sınıfım olcek inş :emir_bebek:

ortaokul öğrencilerim var hep :52:hatta bi öğrencim dila hanım'da oynuyor :51:
allahtan boyum uzunda kaybolmuyom çocukların arasında :63: seneye kendi öğrencilerim sınıfım olcek inş :emir_bebek:

nasıl yaa inanmam :52:

allahtan örtmen olmıcam yoksa çocukların arasında kaybolurdum :52:

ay ne güzel ya hadi inş :118:

Back
X