• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

bilmezmiyim harika yapıyorum tiramisu,tost,yemek ve tatlılarımla ünlüyüm çevremde :D ama kendime yapamıyorum illa bişeyini kaçırıyorum eksiltiyorum sonrada sinir oluyorum :( o yüzden kendime şuan yemek yapmamaya çalışıyorum allaaah iştahımı açtın valla tamamdır menü belli ;) ee sen ne düşünüyorsun öğlene?

anladim, evinize yakinmis madem is yeri annenin, yapiversin o da yemekleri tatlilari o zaman, kizi isinden daha onemli degil mi?

eveli gunden kalan bi tabak fasulye ile pilavi bitiricem yazik israf olmasin yanina da salata yaparim ya da yogurt yerim :) acikmata basladim bile.. aksama asil yemek dusunmem gerekli bi an once yapmaliyim, 4 gibi bi arkadasim gelicek, 6 bucukta da ozel derse ogrencim gelicek cunku bi daha vakit bulamam yemek yapmaya...

anladim, evinize yakinmis madem is yeri annenin, yapiversin o da yemekleri tatlilari o zaman, kizi isinden daha onemli degil mi?

eveli gunden kalan bi tabak fasulye ile pilavi bitiricem yazik israf olmasin yanina da salata yaparim ya da yogurt yerim :) acikmata basladim bile.. aksama asil yemek dusunmem gerekli bi an once yapmaliyim, 4 gibi bi arkadasim gelicek, 6 bucukta da ozel derse ogrencim gelicek cunku bi daha vakit bulamam yemek yapmaya...

çok haklısın.!
tamam canım afiyet olsun sana annenler gitmişti galiba yemeklerde sana kaldı :) olsun.
sen yemek resimleri koydukça sana anne diyesim,yanına gelip beslenesim geliyor :D :D
boll şanslar sanaa

$image.webp öğle yemeğimmmmm :)

Canımmm çektik fotoğraf :)
$IMG_0845.webp
Ama kötü haber malum günlere girdim 2 seferdir anlamıyordum bile ama bu sefer çok kötü oldum geldim 2 saattir yataktayım :5:

hayırlı olsun topiğinizzzzzzzzzzzz
ama başlığı beğenmedim pelinim :50:
of ya sabah okula geç kalmayayım diye tartılamıyorum akşamda yorgun oluyorum şuan kaç kiloyum bilmiyorum ya :43:

vaovvv açtın demek pelincim hadi o zaman topiğimiz hayırlı uğrlu olsun :16:

yeni başlık hayırlı olsuuunn :)

bugün yediklerim sabah kahvaltıda 2 yumurta kırdım peynir domates turp yedim
öğlen yemeğinde kumpir yedim
akşam makarna yedim sosluu

üzerine 1 dilim pasta cips ve kola :56:

Bugun çatlayana kadar yedim arka arkaya ağlayarak yedim ama olsun sınırlari cok zorladim sabah klasik kahvalti oglen barbunya pilav salata ustune nektarin ve elma onun ustune ev yapimi kalin 1 tane yumurtali bazlama yanina 1 kase suzme yogurt,peynir,yesil zeytin,domates cay yedim 3 saat kusma eşiginde kıvrandim :'( aksam sulu et haslama,ekmek,salata tok oldugum icin cok zorlandim ardindan hic nefes almadan misir patlagi,mandalina,nar,elmali-tarcinli biskuviler ve cay simdide gidip cikolata veya tahin-bal karisimi yicem ve catlamak uzereyim agliyorum mide agrisindan allahm yardim ettt

canım bu ay süpriz oldu almamıştım daha vitamini :44:
akşam oldu allahtan hala ağrıyor ama atlattım sayılır bugünü :43:
i
canım inşallah çabuk atlatırsın :(

hayırlı olsun topiğinizzzzzzzzzzzz
ama başlığı beğenmedim pelinim :50:
of ya sabah okula geç kalmayayım diye tartılamıyorum akşamda yorgun oluyorum şuan kaç kiloyum bilmiyorum ya :43:
bu oldu artık yapacak bişi yok:)
yahu dönüşte okuldan bi eczaneyegiriver :)

vaovvv açtın demek pelincim hadi o zaman topiğimiz hayırlı uğrlu olsun :16:
evet hepimize hayırlı olsun nute cum :)

yeni başlık hayırlı olsuuunn :)

bugün yediklerim sabah kahvaltıda 2 yumurta kırdım peynir domates turp yedim
öğlen yemeğinde kumpir yedim
akşam makarna yedim sosluu

üzerine 1 dilim pasta cips ve kola :56:

sağoş afiilicim :)
vuuuuu güzel yemişsin:)

Bugun çatlayana kadar yedim arka arkaya ağlayarak yedim ama olsun sınırlari cok zorladim sabah klasik kahvalti oglen barbunya pilav salata ustune nektarin ve elma onun ustune ev yapimi kalin 1 tane yumurtali bazlama yanina 1 kase suzme yogurt,peynir,yesil zeytin,domates cay yedim 3 saat kusma eşiginde kıvrandim :'( aksam sulu et haslama,ekmek,salata tok oldugum icin cok zorlandim ardindan hic nefes almadan misir patlagi,mandalina,nar,elmali-tarcinli biskuviler ve cay simdide gidip cikolata veya tahin-bal karisimi yicem ve catlamak uzereyim agliyorum mide agrisindan allahm yardim ettt

kusmakyok canımm ilk günden çok zorlamasaydın yavaş yavaş arttırsaydın canım...ama gör bak miden genişlicek bundan sonra pek zorlanmıcaksın :)
maşallahın var tebrik ederim bugün tartıda bi değişim görürüz inşallah:)

ben bugün sabahtan merak ettim tartıldım 29 çıktım 1 kilo almışım çoook şaşırdım çokta sevindim yuppi yuppi yuppi 1 haftadır çabalıyordum süper oldu :D

ben bugün sabahtan merak ettim tartıldım 29 çıktım 1 kilo almışım çoook şaşırdım çokta sevindim yuppi yuppi yuppi 1 haftadır çabalıyordum süper oldu :D

Tebrikler canım benim:) inşallah her hafta 1 kilo :
Ben hemüz tartışmadım bakalım akşama tartılıcam :56:

Kızlar son dakikaya kadar yiyorsunuz di mi :D öyle ağzınızda son lokmaya çıkmak yok tartıya :P
Ben de akşam yemeğimi yedim yarım saat önce yaratılacağım az sonra :)

Kızlar son dakikaya kadar yiyorsunuz di mi :D öyle ağzınızda son lokmaya çıkmak yok tartıya :P

:) yok canim ya ben daha aksam yemegimi yemedim hic de canim istemiyor :( canim sikkin cunkum...

ama tartildim yine de hadi ilk benden olsun;)

45.800 gram olmusum :)

o çakallıkları pelin hanım yapıyor bide konu sahibesi olacak :63:
sabah aç karnına 54.7dim az önce tartıldım 54.9 efendim :42:
iki gündür iki dilim börek yedim sadece
kadın olmak zor :43:

gunahimi aldin canim :) :63:

ben daha olmadan regl tribindeyim, guray a yazik kac gundur beni cekiyor uzuluyorum ama elimde degil ne yapiyim,canim da hic bisi istemiyor yemek... daha yemedim aksam yemegimi evet kadin olmak cok zor canimcim :43:

:) yok canim ya ben daha aksam yemegimi yemedim hic de canim istemiyor :( canim sikkin cunkum...

ama tartildim yine de hadi ilk benden olsun;)

45.800 gram olmusum :)

Hayırdır canım neden sıkkın canın :44:

Kızlaaarrr pek bir hazasınız bu aralar ama olmaz ki böyleee
Malum dönemin de olsa zorla kendini canım

Back
X