• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

Ayy heyecanlandim bak simdi hic beklemiyordum 1 haftadir cok cabaliyordum mutluyummm pelincim senide tebrik ediyorummm mucadeleye devam gelsin kilocuklar :-D

Ayy heyecanlandim bak simdi hic beklemiyordum 1 haftadir cok cabaliyordum mutluyummm pelincim senide tebrik ediyorummm mucadeleye devam gelsin kilocuklar :-D

canım çok çok tebrik ediyorum bak ne güzel 1 kilo aldın bööylece devam edecek :) ama zamanla azalacak aldığın kilo haftadan haftaya sakın motivasyonun düşmesin aynen devam

Kızlar ben de kilomu ve boyumu size yazıcam az sonra..

Listeye eklersiniz artık beni de...;)

canım çok çok tebrik ediyorum bak ne güzel 1 kilo aldın bööylece devam edecek :) ama zamanla azalacak aldığın kilo haftadan haftaya sakın motivasyonun düşmesin aynen devam

teşekkür ederimmm :D biliyorum canım metobolizma aldığın kaloriye alışıyor ve sonra yetmeyip daha fazlasını istiyor ee veririz bizde istediğini :D

Pelin , boyum vee kilom aslında birbiriyle çok uyumlu ama

ben yine de 2 kilo kadarcık almak istiyorum..;)

Kimisi diyor manken gibisin ,,

kimileri de , ayy ne kadar zayıfsın diyor....

Pelin , boyum vee kilom aslında birbiriyle çok uyumlu ama

ben yine de 2 kilo kadarcık almak istiyorum..;)

Kimisi diyor manken gibisin ,,

kimileri de , ayy ne kadar zayıfsın diyor....

canım hemen hemen aynı boydayız benım maksımum gördüğüm kilo bir zamanlar 53 tü millet
n ağzını kapamıştım :) aslında çok iyisin ama 2 kilo daha alsan fena durmaz yani diye düşünüyorum:)

senin kiloyugörünce eski günlerim aklıma geldi hemen ulaşmak istiyorum artık çok sıkıldım zayfılıktan :( ben de 55istiyorum :16:

bu da öğle yemeğim

$image.webp sabah tek gözle yeşil mercimeği bezelye diye indirmişim buzluktan bi baktım tencereye koyarken bunlAr yeşilmercimek :9: ilk denememdi inşallah olmuştur :)

canım hemen hemen aynı boydayız benım maksımum gördüğüm kilo bir zamanlar 53 tü millet
n ağzını kapamıştım :) aslında çok iyisin ama 2 kilo daha alsan fena durmaz yani diye düşünüyorum:)

senin kiloyugörünce eski günlerim aklıma geldi hemen ulaşmak istiyorum artık çok sıkıldım zayfılıktan :( ben de 55istiyorum :16:

bu da öğle yemeğim

Eki Görüntüle 828243 sabah tek gözle yeşil mercimeği bezelye diye indirmişim buzluktan bi baktım tencereye koyarken bunlAr yeşilmercimek :9: ilk denememdi inşallah olmuştur :)
Evet boylarımız aynı sayılır...

Ama senin kilon da boyuna göre gerçekten de azmış canım yaa....

Evet ben de hemen almak istiyorum inan...Bir zamanlar ben de 56 kilo geliyordum ve de tam ideal duruyordum...

Zaten kilo aldığım zaman vücudumda dağılıyor yani öyle göze batmıyor...

Şu an kış günü kıyafetlerle çok iyi duruyorum ama yazın öyle durmuyor işte....

Bu arada ymklerin de çok nefis duruyor...Ye bol bol...Az sonra ben de yiyecm öğle yemeğimi...

Rahatça , özgürce yiyelim işte ne güzel bu konuda bi kısıtlama yok çok şükür...;)))

Evet boylarımız aynı sayılır...

Ama senin kilon da boyuna göre gerçekten de azmış canım yaa....

Evet ben de hemen almak istiyorum inan...Bir zamanlar ben de 56 kilo geliyordum ve de tam ideal duruyordum...

Zaten kilo aldığım zaman vücudumda dağılıyor yani öyle göze batmıyor...

Şu an kış günü kıyafetlerle çok iyi duruyorum ama yazın öyle durmuyor işte....

Bu arada ymklerin de çok nefis duruyor...Ye bol bol...Az sonra ben de yiyecm öğle yemeğimi...

Rahatça , özgürce yiyelim işte ne güzel bu konuda bi kısıtlama yok çok şükür...;)))

az tabi en ufak sikinti stres hemen kilo veriyorum :(

benim de oyle esit dagilim soz konusu :) ilk iki gun gobek sonra bi bakiyorum dagilmis mis gibi :)

evet canim ne isterse agzimda cok sukur :)

bitirdim iki dk da yemegimi :)

Pelincim afiyet olsun , bol bol yarasın canım...

Ben de yedim öğlee yemeğimi...

1 saat sonra da ikindi menümü hazırlayıp yiyicem..

Zaten ben hep sık sık yiyorum ama 1 gr bile alamıyorum...

Bakalım bu kez işi yarışa dönüştürdüm ne olucak..;))

Son düzenleme:
Pelincim afiyet olsun , bol bol yarasın canım...

Ben de yedim öğlee yemeğimi...

1 saat sonra da ikindi menümü hazırlayıp yiyicem..

Zaten ben hep sık sık yiyorum ama 1 gr bile alamıyorum...

Bakalım bu kez işi yarışa dönüştürdüm ne olucak..;))

çok yiyorum hiç kilo alamıyorum demişsin ne yediğinde çok önemli mesela ikindi menüsü diyorsun ne yiyorsun o öğünde?

çok yiyorum hiç kilo alamıyorum demişsin ne yediğinde çok önemli mesela ikindi menüsü diyorsun ne yiyorsun o öğünde?

Evet yiyorum ama gün içinde çok fazla enerji sarfediyorum..

Ev işi , temizlik vs...derken bir de kızım var küçük onunla ilgilenirken aldığım kalorileri harcıyorum yani...

Sanırım o yüzden ..Ben buna bağlıyorum yani..

Kizlar nerdesiniz?? ne yediniz ictiniz?? nerdesiniz sesiniz cikmiyor???

Ben simdi patates kizartmayi dusunuyorum yaninda oglen yaptigim mercimek yemegi ile bir de sarimsakli yogurt ohh misss:16:

Sabah yine simit Meyve suyu
Öğlen Big Mac büyük seçim
Eve geldim ekmek arası atıştırdım
Şimdik büyük boy albeni yedim
Yarım saat sonra da biber dolması yiyeceğim :56:

Kizlar nerdesiniz?? ne yediniz ictiniz?? nerdesiniz sesiniz cikmiyor???

Ben simdi patates kizartmayi dusunuyorum yaninda oglen yaptigim mercimek yemegi ile bir de sarimsakli yogurt ohh misss:16:
çok yiyemedim ben bugün canım öğleden sonra full okuldaydım stajımın ilk günü güzel geçti mini mini öğrencilerim var :8:
hatta öğrencilerimden biri dila hanım'da oynamış 3-4 kere öğretmenim lütfen izleyin dedi onu izlicem şimdi :)
sabah kahvaltısı yaptım bide akşam yemeği yedim boğazım şişmiş bi elimde ıhlamur yazıyorum :2:

çok yiyemedim ben bugün canım öğleden sonra full okuldaydım stajımın ilk günü güzel geçti mini mini öğrencilerim var :8:
hatta öğrencilerimden biri dila hanım'da oynamış 3-4 kere öğretmenim lütfen izleyin dedi onu izlicem şimdi :)
sabah kahvaltısı yaptım bide akşam yemeği yedim boğazım şişmiş bi elimde ıhlamur yazıyorum :2:

sevindim canim senin adina :) insallah hep boyle dvam eder :):16:

Gecmis olsun tatlim dikkat et kendine usutme :19:
Bol bol meyve ye direnc versin :3:

Back
X