Kilo alma programi ile yarisma

benden de uzun zamandır ses soluk yok biliyorum ama çok sıkıntılı günlerim geçti, problem dolu.. o yüzden hiç yazasım gelmedi üzgünüm :/ ama sıkıntılı anlar yaşıyorum diye yemeğimi kısıtlamadım mücadeleye devam ;) bu sabah güzel bir kahvaltı ettim kaşar peyniri kızarttım,süzme yoğurt,yeşil zeytin,tel peynir,beyaz peynir ( peynir manyaklığım olduğu için :D ) salatalık,çay,ekmek..he bide tiksinmeme rağmen 1 tane salam :( hiçç sevmiyorum salam,sucuk,sosis midemi bulandırıyor

geçmiş olsun dhoqa şimdi nasılsın senle tanışamadık ama bı yerden başlamak lazım :)
üzülsen bile kendini bırakmamalısın ki hedefine çabuk ulaşasın :)

yaa doktor da bir sorun yaşamadım aksine çok iyi gördü beni :) benim bide kanım çok zor alınır değerlerim de iyide kan değerim orta düzeyde elektrolitim yerinde eee daha ne olsun o da sorguladı beni yemek içmek konusunda ;) ama ben iyi gidiyorum umraım inşallah 30'u görürüz dediğin gibi canımcım cım cım :D

tabiki de gorucez hedef 50 once biliyorsun ;)
duzenli yemek cok onemli pes etmek yok:72::kkk:

korktum sizden :1:

maşallah sana bilirim ben senin döktürmelerini :1:

evet ya okudum ve çok şaşıdım vay be kız hedefine ulaşmış darsı başımıza Eki Görüntüle 830406

bütün kızlar toplandık toplandık topiğimiz dolup taşııyor maşallah :nazar:

evet darisi basimiza :)

evet nazar degmesin topigimize :) :nazar:

ben de sarma yaptim sabah sabah kalktim, yanina da bi corba yapsam aslinda iyi olucak sanirim :26:

bizden kacmaz ekibi olarak her yerdeyiz :P

benim yuksek lisansa basladigimda bozuldu, ama savunmama hazirlanirken yazarak calistim dokturdum eski halime donus yasadim :)

afiyet bal seker olsun :)

goruyo musun bizim Beyzz kilo almis da daha cok almaktan korkuyor ne gunlere geldik :):1::1:

doktor ne dedi canim sali gunu randevun vardi?

bu hafta 30 u goruceksin diye umutluyum dhoqa cim :)

korktum sizden :1:

maşallah sana bilirim ben senin döktürmelerini :1:

evet ya okudum ve çok şaşıdım vay be kız hedefine ulaşmış darsı başımıza Eki Görüntüle 830406

yazmıştım oraya buraya 1 ekim 2013 ve ben 50 kiloyummm falan diye:9: şimdi de aynı anda hem kilo alma hem kilo verme korkusu yaşıyorum tuhaftır kii ve hala buradayım :))) boyum da 1.63 falan 52 kilo olana kadar mama yiyeyim de sınav stresiyle veririm 2 3 kilo büyük ihtimal :ssz:

evet darisi basimiza :)

evet nazar degmesin topigimize :) :nazar:

ben de sarma yaptim sabah sabah kalktim, yanina da bi corba yapsam aslinda iyi olucak sanirim :26:

ben de ütü yapcam birazdan yemek falan yapmıyorum allahtan :1:

annem de hep ıvır zıvır işleri bana yaptırıyo :;)

yazmıştım oraya buraya 1 ekim 2013 ve ben 50 kiloyummm falan diye:9: şimdi de aynı anda hem kilo alma hem kilo verme korkusu yaşıyorum tuhaftır kii ve hala buradayım :))) boyum da 1.63 falan 52 kilo olana kadar mama yiyeyim de sınav stresiyle veririm 2 3 kilo büyük ihtimal :ssz:

bebe bisl ile ulaştın de mi canım ben de başlıcam diyorum ama bir türlü başlayamadım bayramdan sonra artık :) burası bağımlılık yapıyo ben de ulaşayım hedefime gene buralarda dolanırım iki :)

sana hareketleri yazdim ama gerideki sayfalarda kaldi Beyzz cim :) sen al iki kilo daha cepte dursun ne olur ne olmaz :) joker hakkin olur sinav stresi icin :9:

ben de ütü yapcam birazdan yemek falan yapmıyorum allahtan :1:

annem de hep ıvır zıvır işleri bana yaptırıyo :;)

canim oyle deme utu bana cok kulfet geliyor:17: bence en buyuk islerden birini yapiyorsun :)

yemek yapmak daha eglenceli hem sonunda lezzetli seylerle doymak var :52:

sabah sabah sarmaa :53: bu kız çok hamarat yaa :52:

canim is basa dusunce mecbur annem antakya ya gitti isler bana kaldi :)
bayram temizligimin de dun yarisini bitirdim :)
pert oldum ama :)
soylemesi ayip guzel sararim :)

bebe bisl ile ulaştın de mi canım ben de başlıcam diyorum ama bir türlü başlayamadım bayramdan sonra artık :) burası bağımlılık yapıyo ben de ulaşayım hedefime gene buralarda dolanırım iki :)

evet burasi kesinlikle bagimlilik yapiyor alsam bile buralardan ayrilamam artik :D

cici bebe canım. ama öğün atlamamaya dikkat ettim kuruyemiş falan da yedim bi de cici bebeyi de bol yedim 1200 gramı 10 gün gidiyodu mesela

alakasız olacak ama işletme hiç düşündün mü nute?
sana hareketleri yazdim ama gerideki sayfalarda kaldi Beyzz cim :) sen al iki kilo daha cepte dursun ne olur ne olmaz :) joker hakkin olur sinav stresi icin :9:
gördüm gördüm canım çok sağol bakıyorum netten onlara şimdi iyice :)

canim oyle deme utu bana cok kulfet geliyor:17: bence en buyuk islerden birini yapiyorsun :)

yemek yapmak daha eglenceli hem sonunda lezzetli seylerle doymak var :52:

ütü ve ben bütünleştik evde ütü deyyince direk ben yapıyorum alıştım anlayacağın :27:

olabilir aslında ama ben yemekleri biraz fazla pişiriyorum bu sefer de ayarı tutmayınca değişik bişi oluyo :1:

evet kilo 29 rahatsızlığım psikolojik canım.

En kisa surede duzelir insallah canim.

tamam canım ekleriz seni de;)
aynen canım sukuat diye okunuyor ;)

ben şimdi ıpad deyim pc ye geçtiğmde hem sen de kilonu boyunu yazmış olursun bana verilen hareketleri burda paylaşırım canım üst bölgen için ;)

Pelincim tüm ölçümlerimi yaptim :) hatta gogus ucu-gogus alti-bel-kalca olcumumu de not ettim bakalim kilo nereme gidecek :)
Boy:1.61
Kilo:46.8

ütü ve ben bütünleştik evde ütü deyyince direk ben yapıyorum alıştım anlayacağın :27:

olabilir aslında ama ben yemekleri biraz fazla pişiriyorum bu sefer de ayarı tutmayınca değişik bişi oluyo :1:

benim ay sonu antalya ya gelme durumum olabilir orada yasamaya baslayabilirim ;) artik utuye de bekleriz dermisim :) ben de sana guzel yemekler yaparim :D

yapa yapa alisiyorsun canim ;)

cici bebe canım. ama öğün atlamamaya dikkat ettim kuruyemiş falan da yedim bi de cici bebeyi de bol yedim 1200 gramı 10 gün gidiyodu mesela

alakasız olacak ama işletme hiç düşündün mü nute?

baya yiyomuşsun o zaman ben sütle beraber 10 tane yiyebiliyorum fazlası cıscıs yapıyo :17:

açıkçası ben puanıma göre tercih yaptım hukuk gelince de gözüm bişey görmedi :1: ama öneririm gene de işletme de güzel oradan da hakım olunabiliyor

benim ay sonu antalya ya gelme durumum olabilir orada yasamaya baslayabilirim ;) artik utuye de bekleriz dermisim :) ben de sana guzel yemekler yaparim :D

gel gel güzel şehirdir antalya :) gelirim canım ütü benim işim hallederiz ama yemek şartıyla tabikide :1:

Pelincim tüm ölçümlerimi yaptim :) hatta gogus ucu-gogus alti-bel-kalca olcumumu de not ettim bakalim kilo nereme gidecek :)
Boy:1.61
Kilo:46.8

canim kilon hic de fena degilmis;)

hareketleri sana vericektim yanlis hatirlamiyorsam, bu programi bana bi topikte arkadasimin arkadasi yapip cok fit bi sekilde kilo almis o onerdi:

Eki Görüntüle 830410 Eki Görüntüle 830412 Eki Görüntüle 830413

bunlar programlarin squatin nasil yapildigini bulurum istersen bilmiyorsan, diger hareketler icin de videolar:

Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube

How to Do Crunches - YouTube

squati da en fazla 60 da sabitle derim :)

ben simdilik bunlari biraktim, oryantal yapiyorum yediklerim gobek yapmasin esit dagilim gostersin diye :)

hemen ekliyorum seni de listeye;)

güzel yemek yapabilmeyi çoook istiyorumm.
Pelincim evlilik mi var :17:

baya yiyomuşsun o zaman ben sütle beraber 10 tane yiyebiliyorum fazlası cıscıs yapıyo :17:

açıkçası ben puanıma göre tercih yaptım hukuk gelince de gözüm bişey görmedi :1: ama öneririm gene de işletme de güzel oradan da hakım olunabiliyor

severim çok o yüzden yiyodum bayağı :) yurtta mutfak yok ben bu sütü nasıl ısıtıcam diye düşünürken arkadaşlar önce suyu kaynatıp ketılda sonra sütü kutusuyla birlikte kaynar suyun içinde bi süre bekleterek ısıtma fikrini verdii dahiyane arkadaşlarım varr :52:
hukuk bilmek çok özel ve güzel bir şey gibi geliyo ve çok fazla alana geçiş olduğunu düşünüyorum. bi ara da açıktan sosyoloji okuyup ikisiyle birlikte bir şeyler yapmayı falan. tek sıkıntı böyle beni sosyal anlamda tatmin edecek bi üniversite hukukta çok zor :18:

güzel yemek yapabilmeyi çoook istiyorumm.
Pelincim evlilik mi var :17:

ogrenirsin Beyzz cim uni ye bir gec de ben ailemin yanindaydim ama annemler calisiyorlardi kardesim de sinava hazirlaniyordu o yuzden duse kalka daha iyi yemekler yapmayi ogrendim, tabi bunun oncesi de var, annemler kusadasinda calisiyorlarken, daha ilkokul 3 teyim dusun kendimiz okul acildigi ilk iki ay tek kalirdik hallederdim yemekleri :)

ama ilk patates kizartmam tasarrufyapicam diye kisik ateste hamur oldu :9:

evlilik onumdeki 1 sene icinde yok canim daha :)

severim çok o yüzden yiyodum bayağı :) yurtta mutfak yok ben bu sütü nasıl ısıtıcam diye düşünürken arkadaşlar önce suyu kaynatıp ketılda sonra sütü kutusuyla birlikte kaynar suyun içinde bi süre bekleterek ısıtma fikrini verdii dahiyane arkadaşlarım varr :52:
hukuk bilmek çok özel ve güzel bir şey gibi geliyo ve çok fazla alana geçiş olduğunu düşünüyorum. bi ara da açıktan sosyoloji okuyup ikisiyle birlikte bir şeyler yapmayı falan. tek sıkıntı böyle beni sosyal anlamda tatmin edecek bi üniversite hukukta çok zor :18:

vay cidden dahiyane arkadaşların varmış benim aklıma gelmezdi :)

ben de açııktan bişey okusam mı diye düşündüm ama çok zor dersler çok ağır çünkü . o yüzden vazgeçtim .ünilerde kulüpler oluyo canım onlara katılırsın ben mesela ebru ve karakaleme üye oldum çeşitli aktiviteler var katılanlara

Gene bir sürü konuşmuşsunuz offf okuyamadım :27:
yeni katılımlar var galiba hoşgeldiler :16:
bu aralar aşırı yemek yiyemiyorum en azından kilomu koruyorum :31:

Back
X