• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kilo alma programi ile yarisma

canım tebrik ederim gerçekten ;)darısı başımıza:)
canım kıloyu vermeden sana iki hareket göndereyim burdan onları yap haftada 4 gün hareketı yaptıktan bir saat içinde proteinli gıdalar tüket derim..

o zaman tamam devam et :)
keçiboynjzu pekmezinin tadını ben de çok sevmiyorum bence üzüm daha güzel:16:

ama keçiboynuzu pekmezi , üzüm pekmezinden daha sağlıklı ve kilo aldırıcıymış, :37:
dün aldım iki kavanoz, mutfağa girdikçe kavanozlar bana bakıyor ben kavanozlara :52: nasıl bitecek onlar bakalım...

ama keçiboynuzu pekmezi , üzüm pekmezinden daha sağlıklı ve kilo aldırıcıymış, :37:
dün aldım iki kavanoz, mutfağa girdikçe kavanozlar bana bakıyor ben kavanozlara :52: nasıl bitecek onlar bakalım...

haklisin ama napiyim midemi bulandirmaktansa tadini sevdigim seyden digerine gore biraz daha fazla icerim :)

ne guzel vallahi 2 kavanoz iddialiymis:)

$image.webp bu da benim masam :16:

canim kilon hic de fena degilmis;)

hareketleri sana vericektim yanlis hatirlamiyorsam, bu programi bana bi topikte arkadasimin arkadasi yapip cok fit bi sekilde kilo almis o onerdi:

Eki Görüntüle 830410 Eki Görüntüle 830412 Eki Görüntüle 830413

bunlar programlarin squatin nasil yapildigini bulurum istersen bilmiyorsan, diger hareketler icin de videolar:

Push Ups for Women - Beginners Push Ups or Knee Pushup - YouTube

How to Do Crunches - YouTube

squati da en fazla 60 da sabitle derim :)

ben simdilik bunlari biraktim, oryantal yapiyorum yediklerim gobek yapmasin esit dagilim gostersin diye :)

hemen ekliyorum seni de listeye;)

Pelin tesekkur ederim. Videolara baktim ust kismi ve gobegi calistiran videolar bunlari deneyecegim. Ama resimdeki squatlari bulabilirsen sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Vee ben geldiiim :) Ne kadar güzel muhabbet etmişsiniz, hepsini okuyamadım ama benden sonra gelenler de var :)

Bugün kötü bir gün oldu benim için.. Şu pekmez olayı bitiryo beni. İçmemle midemin kalkması bir oldu. Lavaboya zor koştum... Ama başka bir çözüm üretmem lazım bu olaya. Acaba tahile pekmezi karıştırım öyle mi bir kaşık alsam...

Neyse bugün yiyebildiklerimi yazayım en azından... Sabah normal bir kahvaltı.. (Çıkmasaydı daha iyi olucaktı ama.. ) Öğlen patates kızartması hem de soslu :) yiyebildiğim kadar ekmekle yedim. Üstüne bir de çikolatalı ekmek yedim ohh mis. 2-3 avuç kadar fındık yedim üstüne. Bugün malum pazardı. Bir sürü meyve aldırdım anneme :) Annem kilo almak istediğimi duyunca nasıl mutlu oldu ya kıyamam :)

Şimdi de meyvelerimle baş başayım. İlerleyen saatlerde de mısır patlatmayı düşünüyorum :):52:

aaa ben çocukken kelloggs falan vardı iyi fikir pelinito markete gittiğimde bakim :D nasıl severdim ya hala varsa onlardan alim

$imgKellogs6.webp ben bunu cok severdim hala var mi ben de bilmiyorum...

sana derken aklima geldi benim de :)
ben her gun cicibebe cok zor olmadi bi gun bu, bi gun balli sut, bi gun de cicibebe sut yapablirim ;)

Eki Görüntüle 830573 ben bunu cok severdim hala var mi ben de bilmiyorum...

sana derken aklima geldi benim de :)
ben her gun cicibebe cok zor olmadi bi gun bu, bi gun balli sut, bi gun de cicibebe sut yapablirim ;)
canım bu ballıydı hiç sevmezdim ben bunu :25:
kakaolusu çok güzeldi şimdi nette baktımda benim sevdiğimin adı değişmiş galiba coco pops olmuş

Yemegimi de yedim sut misirimi da yedim e cerezlerimi de yedim ne yesem ne yesemm...

canım bu ballıydı hiç sevmezdim ben bunu :25:
kakaolusu çok güzeldi şimdi nette baktımda benim sevdiğimin adı değişmiş galiba coco pops olmuş

ay canım ben una bayılırdım, bunun da adı değişmiş mi ne olmuş bana bulabilir misin:26:

Yemegimi de yedim sut misirimi da yedim e cerezlerimi de yedim ne yesem ne yesemm...

gel hadi sarmalarımdan ye çez niyetine :) ben birazdan yicem :51:

Back
X