Kilo alma programi ile yarisma

nutecum beni mi seçtin canım çok şaşırdım tulll ve xannemx varken benim kilo az kalıyor da maşallahları var onların ya şu sırlarını bi söyleselerdi keşke :9: ceza daha önce kimseye verilmiş miydi pelincim ne tür bi yemek cezası yapsak acaba hmmmm şöyle bollllll kalorili bişeyler olmalı :23: :56:

bu arada ben akşam yemeğinden sonra bir bardak süt içtim normal su bardağı. üstüne meyve yedim, şimdi şu 100grlık hazır pudinglerden bir tane yiyorum çerez eşliğinde :56: bebe maması için midemde yer kalmadı gibi yaa çok şişmiş hissediyorum ve ben yine de mama yemek istiyorum ama midemi bu kadar şey karışınca bozarsa diye korkuyorum :27: bu kadar iştahım olduğu zamanlar çok nadir oluyor o 1 kilo beni gaza getirdi sanırım kızlar :1: haa yatmadan yarım çay bardağı pekmezi de suyla tamamlayıp içecem tabiki :32:

seni kendime yakın buldum nedense :17: aynen bi sormak gerek nasıl kilo almışlar :9:
bol kalorili olsun ama tadı da güzel olsun sevceğim kolay bulunur bişey olsun mesela :1:
sanırım gene ben sonuncu olcam :/ kendimi biliyorum cünkü az yiyorum :(

Son düzenleme:
seni kendime yakın buldum nedense :17: aynen bi sormak gerek nasıl kilo almışlar :9:
bol kalorili olsun ama tadı da güzel olsun sevceğim kolay bulunur bişey olsun mesela :1:
sanırım gene ben sonuncu olcam :/ kendimi biliyorum cünkü az yiyorum :(

teşekkür ederim nutecum :17: biraz düşünmem gerek aklıma neyi getirsem kalorisi az gibi geliyor birden fazla şey yemen gerekecek en az 500 kaloriyi tamamlamamız gerek çünkü baştaki kurallarda öyle denmişti :23: elinde neler var söyleyebilirsin çünkü alma imkanın olmayabilir onu bilemeyiz evindeki şeylerden seçebiliriz seni zorlamasın :39:

teşekkür ederim nutecum :17: biraz düşünmem gerek aklıma neyi getirsem kalorisi az gibi geliyor birden fazla şey yemen gerekecek en az 500 kaloriyi tamamlamamız gerek çünkü baştaki kurallarda öyle denmişti :23: elinde neler var söyleyebilirsin çünkü alma imkanın olmayabilir onu bilemeyiz evindeki şeylerden seçebiliriz seni zorlamasın :39:

Bence orta boy bir pizza yesin en lezzetlisi :-D

bi anda 500 kalori alamayabilirim onun yerine bikaç yiyecek yiyim toplam 500 etsin nasıl fikir :27: evdee fanta çikolata cicibebe çerez anneme tatlı da yaptırabilirim talının üstüne de muz dilimleri falan :8:

ama ayıptır pelin şurda senle kaç aydır arkadaşız hemen sattın beni :27:

:9::9::9::9::9: kilo vermeseydin kardesim :)

satmadim sadece kilo vermene kizdim bir daha vermeni engelleyecek yaptirim bu tesekkur et bana canimcim :54::16:

mavisim bakma gozunun yasina, dile kolay 300 gram vermis:27:

Ben bugun kendime ceza verdim oglen yemek yedim ustune misir gevregi sut onun ustune 2 tane yagli pogaca zeytin,peynir,suzme yogurt,cay ustune de aksam yemegi yedim mide agrisindan agladim ama sinsi bi mutluluk var bu sefer basaricam kussamda geri yicem o kadar pisligim yaniiii :-D

Son düzenleme:
:9::9::9::9::9: kilo vermeseydin kardesim :)

satmadim sadece kilo vermene kizdim bir daha vermeni engelleyecek yaptirim bu tesekkur et bana canimcim :54::16:

mavisim bakma gozunun yasina, dile kolay 300 gram vermis:27:

ama yazık değil mi bana :9:

banane banane teşekkür falan etmicem küstüm işte sana :27:

canım 300 gr ne ki elinin kiri herkesin başına gelebilir :9:

Kızlar çok hastayım ayıptır söylemesi ishal burun boğaz gözler falan toptan gitti :43::43:
Umarım kilo vermem :50:

mavisim bastir bakma gozunun yasina nute un :)

en az 500 kalori unutma :23:

buldum galiba :1: bir adet orta boy pizza ya da bir paket makarnanın en az 4 te 1 i kadar olacak şekilde üzerine bol sos hazırlayıp ye ama mutlaka soslu olacak :32: ( netten baktım bu ikisinden biri bile tek başına 500 kaloriyi fazlasıyla aşar ) ikisinden birini seç sonra da üzerine annenin yapacağı tatlılardan hangisi olursa onu ye :56: ama bunları normal öğünlerinin dışında fazladan yapman gerek ki anlamı olsun, yani bunu öğle ya da akşam yemeği gibi düşünme:20: sizce de iyi mi kızlar :9:

Ben bugun kendime ceza verdim oglen yemek yedim ustune miair gevregi sut onun ustune 2 tane yagli pogaca zeytin,peynir,suzme yogurt,cay ustune de aksam yemegi yedim mide agrisindan agladim ama sinsi bi mutluluk var bu sefer basaricam kussamda geri yicem o kadar pisligim yaniiii :-D

canim zorlamadan agir agir ilerle ;)

ama yazık değil mi bana :9:

banane banane teşekkür falan etmicem küstüm işte sana :27:

canım 300 gr ne ki elinin kiri herkesin başına gelebilir :9:

yazik falan degil 300 grami verirken dusunucektin hanim efendi :27:

kusemezsin sen bana bi kerem :) operim gecer :16: hem bak kasimda oraya gelicem daha sana ne yemekler yapicam ama sen de bana utu unuttun mu hemen :23:

buldum galiba :1: bir adet orta boy pizza ya da bir paket makarnanın en az 4 te 1 i kadar olacak şekilde üzerine bol sos hazırlayıp ye ama mutlaka soslu olacak :32: ( netten baktım bu ikisinden biri bile tek başına 500 kaloriyi fazlasıyla aşar ) ikisinden birini seç sonra da üzerine annenin yapacağı tatlılardan hangisi olursa onu ye :56: ama bunları normal öğünlerinin dışında fazladan yapman gerek ki anlamı olsun, yani bunu öğle ya da akşam yemeği gibi düşünme:20: sizce de iyi mi kızlar :9:
Bence super ama nute biraz sızlaniyor gibi ;-)

bayildim buna sen benden de disli ciktin mavisim :)

hep birinci ol sen boyle cezalara can kurban :9:

Back
X