Kilo alma programi ile yarisma

kızlar çok mutsuzummmm :14:
hastalandım tüm iştahım kaçtı bugün yediklerimi sayıyorum

2 krep 2 dilim ekmek bal kaymak
sonra öğlen 2 tost ve limonata (saat 4 gibiydi)
şimdi ise hala akşam yemeği yemedim midem çok dolu gibi hissediyorum :(

kızlar çok mutsuzummmm :14:
hastalandım tüm iştahım kaçtı bugün yediklerimi sayıyorum

2 krep 2 dilim ekmek bal kaymak
sonra öğlen 2 tost ve limonata (saat 4 gibiydi)
şimdi ise hala akşam yemeği yemedim midem çok dolu gibi hissediyorum :(

noldu bugün mavişle size sevdiğin bişeyler yemeye çalış canım bırakma kendini

afillim bize noluyor yaaa ben de aynı durumdayım bugün nedense...

bu arada mamamı hazırlıyorum ben kızlar geç kalırsanız beklemem yerim bak :33: yarın erken kalkmam gerek de o yüzden :1:

bilemiyorum hiç canım çarşamba doktora gidicem anlatacam derdimi belki bir şey önerir o malum şurupları vermesin dee...

ben mama yerine 4 tane kruvasan ve beyaz peynir aldım kızlar hiç cici bebe yiyecek halde değilim :50:

bilemiyorum hiç canım çarşamba doktora gidicem anlatacam derdimi belki bir şey önerir o malum şurupları vermesin dee...

ben mama yerine 4 tane kruvasan ve beyaz peynir aldım kızlar hiç cici bebe yiyecek halde değilim :50:

git bi bakalım ne diyecek... moralini bozma ben de bugün az yedim ona rağmen tıka basa yemiş gibi hissediyorum canım çok sıkıldı ben de buraya yazdım kızlar sağolsunlar destek oldular:31: buraya yazdıktan sonra meyve yedim kızlar bana kızdığı için zorladım:17: ve az önce mama yaptım o ses i izlerken yedim şimdi de uyuyacam artık ya haftaya daha iyi yeriz canını sıkma yani arada böyle kötü zamanlarımız illa ki olacak:29: ama biz karar verdik yapacaz bu işi kilo alacaz er yada geç, bırakmak pes etmek yok :34:

mama şart değil zaten biz mama saati koyduk adını ama ne istersen onu ye maksat aynı saatte beraber bişeyler yiyelim ki yemek istemeyen de burdakilere katılıp yemek için zorlasın kendini :34: hem de yiyip yatıyoruz kilocuklar gelsin diye :32:

hoş geldiiiiinnnnn ama ben gidiyoruuuuummmm :9: regl oldum ve çok fena uykum var gözlerim kapanıyor ben dayanamadım mamam az önce bitti uyumaya gidiyorum müsadenizle:26:

ben de bitince geldim o ses... gecmis olsun insallah rahat atlatirsin :31:

ama hafif aclik var, once bisiler yiyip mama yemeyi planliyorum :17:

ben de bitince geldim o ses... gecmis olsun insallah rahat atlatirsin :31:

ama hafif aclik var, once bisiler yiyip mama yemeyi planliyorum :17:

sağol canım inşallah... afiyet olsun ben mamayı zorla yedim sırf sözümde durmak için yoksa hiç yiyecek halim yoktu afilli gibi aynı...

ben artık uyuyorum hepinize afiyet olsun kızlar iyi geceler:80:

git bi bakalım ne diyecek... moralini bozma ben de bugün az yedim ona rağmen tıka basa yemiş gibi hissediyorum canım çok sıkıldı ben de buraya yazdım kızlar sağolsunlar destek oldular:31: buraya yazdıktan sonra meyve yedim kızlar bana kızdığı için zorladım:17: ve az önce mama yaptım o ses i izlerken yedim şimdi de uyuyacam artık ya haftaya daha iyi yeriz canını sıkma yani arada böyle kötü zamanlarımız illa ki olacak:29: ama biz karar verdik yapacaz bu işi kilo alacaz er yada geç, bırakmak pes etmek yok :34:

mama şart değil zaten biz mama saati koyduk adını ama ne istersen onu ye maksat aynı saatte beraber bişeyler yiyelim ki yemek istemeyen de burdakilere katılıp yemek için zorlasın kendini :34: hem de yiyip yatıyoruz kilocuklar gelsin diye :32:

ne diyecek ben biliyorum, hiçbir şeyin yok boşver diyecek bana hatta kilo aldığımı da görecek iyice umursamayacak :14:
ensure mu alsam doktora soracağım kullansam mı diye ona da hayır diyecek ama belki umutsuzluğumu görüp diyetisyene gönderir :9:

ben geldiiiimmmm :52:

hoşgeldinn canıımm :)

ne diyecek ben biliyorum, hiçbir şeyin yok boşver diyecek bana hatta kilo aldığımı da görecek iyice umursamayacak :14:
ensure mu alsam doktora soracağım kullansam mı diye ona da hayır diyecek ama belki umutsuzluğumu görüp diyetisyene gönderir :9:

hoşgeldinn canıımm :)

canim size cok kiziyorum 1 gun istahiniz yok diye tum dunyayi zindan ettiniz kendinize.... olabilir insanlik hali bir gun az yemis olabilirsiniz....

o degil de ben sacimi bu renk istiyorum $nurgul-yesilcay-derimod-reklaminda-goz-kamastirdi_haber_4852694.webp

Back
X