Kilo alma programi ile yarisma

ay canım nerdesin sen bakim neden yarışta değilsin biz de özledik

tartım bozuk nutecim daha olmadı olmasında böyle kafam rahat ya kilo gelirse gelir gelmezse kendi bilir modundayım artık :))
sen napıyosun nasılsın bakalım şu listeye bakayım bir kim ne durumda :9:

tartım bozuk nutecim daha olmadı olmasında böyle kafam rahat ya kilo gelirse gelir gelmezse kendi bilir modundayım artık :))

aynen kafaya fazla takmamak geerek salla gitsin :64:

çok şükür buralardayım aynıyız sen nasılsın anladığım kadarıla okul ve ygs birarada gidiyo kolay gelsin canım :54:

bana hiç bakma ben verdim :19:

56,1 olmuşum bende :16::16:
aslında dün yatmadan tartıldım 57.6 idim :53: bugün tüm gün dışarda olunca enerji sarf ettim, yemekte çok yiyemedim(kahvaltı+fındık fıstık+akşam yemeği o kadar)bu haftalık böyle olsun bakalım :34:

canım benim hiç bakma sen listeye bir zamanlar sen yarışırken en kilolu sendin hırs yapmıştım seni geçecem diye şükür azimle şey ettim dağ taş bırakmadım :52: 55 gerilerde kaldı :51:
sen şimdi benden çekinir geri dönemezsin yarışa :33::33:

aslında dün yatmadan tartıldım 57.6 idim :53: bugün tüm gün dışarda olunca enerji sarf ettim, yemekte çok yiyemedim(kahvaltı+fındık fıstık+akşam yemeği o kadar)bu haftalık böyle olsun bakalım :34:

canım benim hiç bakma sen listeye bir zamanlar sen yarışırken en kilolu sendin hırs yapmıştım seni geçecem diye şükür azimle şey ettim dağ taş bırakmadım :52: 55 gerilerde kaldı :51:

Oh Gozdecikim masallah bu yogun tempoya ragmen:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Fotolarini bekliyoruz boy boy:60::60:

Sagocum bak bak Gozde sana ne diyor :60::60::60:

aynen kafaya fazla takmamak geerek salla gitsin :64:

çok şükür buralardayım aynıyız sen nasılsın anladığım kadarıla okul ve ygs birarada gidiyo kolay gelsin canım :54:

bana hiç bakma ben verdim :19:

iyi olmaya çalışıyorum işte elimden geldiğince yemekti abur cuburdu yiyorum işte napayım :27:

evet okulla sınav bir gidiyor işte çok teşekkür ederim

takmayın sizde ya sallayın ama bırakmayın sakın :46::46:

Yok ben macla birlikte misir patlatip yicem, sonra da mama :60:

Sagocum hosgeldin :23: Nasilsin? Nasil gidiyor dersler calismalar?

hoşbulduk tatlım iyiym çok şükür sen nasılsın
dersler iyi gibi ya ödev veriyorlar çocuklar gibi filozofların isimleri onar kere yazıyoruz off :47:
senin tezin bitti mi peki

hoşbulduk tatlım iyiym çok şükür sen nasılsın
dersler iyi gibi ya ödev veriyorlar çocuklar gibi filozofların isimleri onar kere yazıyoruz off :47:
senin tezin bitti mi peki

ay o ne bicim odevmis :47::47:

benim tez bitti canim 2 aydir is ariyorum, Issizler ordusundayim yani anlayacagin :47:

Kilo durumlarin ne alemde, kiyafetlerinden az cok anliyorsundur, en son tartin da bozuktu zaten
:23:

:nazar::nazar::nazar: oooo maşallah maşallah canım :46::46:
kilomla barıştım ben canım ya dert etmiyorum o kadar hani öyle sürekli takılmıyorum ya buraya napayım yarışı bıraktım işte :27:

Oh Gozdecikim masallah bu yogun tempoya ragmen:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Fotolarini bekliyoruz boy boy:60::60:

Sagocum bak bak Gozde sana ne diyor :60::60::60:
sorma canım yoğun tempo bana yaradı :nazar:
gelecek fotoğraflar 4 kilocuk daha alayım :21:
:nazar::nazar::nazar: oooo maşallah maşallah canım :46::46:
kilomla barıştım ben canım ya dert etmiyorum o kadar hani öyle sürekli takılmıyorum ya buraya napayım yarışı bıraktım işte :27:
bahaneler bahaneler :33::33::33:

ay o ne bicim odevmis :47::47:

benim tez bitti canim 2 aydir is ariyorum, Issizler ordusundayim yani anlayacagin :47:

Kilo durumlarin ne alemde, kiyafetlerinden az cok anliyorsundur, en son tartin da bozuktu zaten
:23:

hiç deme canım ya nasıl ödevse tek tek kontrol etti tam 45 dakika pskopat adam

ben kilo verince yüzden de verdiğim için işte yanaklarımdan anlıyorum aldım aldım :1::1:

ama nasıl bir tembelsem bir eczaneye gidip tartılmıyorum işte napayım ya

canım şimdi sen öğretim görevlisimi oldun nasıl iş bulamıyorsun ya :26: :50:

hiç deme canım ya nasıl ödevse tek tek kontrol etti tam 45 dakika pskopat adam

ben kilo verince yüzden de verdiğim için işte yanaklarımdan anlıyorum aldım aldım
:50::1:

ama nasıl bir tembelsem bir eczaneye gidip tartılmıyorum işte napayım ya

canım şimdi sen öğretim görevlisimi oldun nasıl iş bulamıyorsun ya :26: :50:

Cok sevindim canim kilo almana :21:

Yok canim ya, yuksek lisansini bitirmis biyolog oluyorum :) Hatta su an ki unvanim :issiz
:1:Kadrom yoktu ki ogretim gorevlisi olayim canim:50:

Cok sevindim canim kilo almana :21:

Yok canim ya, yuksek lisansini bitirmis biyolog oluyorum :) Hatta su an ki unvanim :issiz
:1:Kadrom yoktu ki ogretim gorevlisi olayim canim:50:

yani ben öyle hissediyorum bir tartılsaydım emin olurdum :1::1::1::37:

ya üzülme canım elbet bulursun iş nasip sen emek verdin Allah karşılığını verir inşallah :))

canımm 60ta anlaştık diye hatırlıyorum :16:
aşk olsun sanki görmediğin şey bahaneler diyosun :19:hıh

korktun biz seni anladık sagocum yenilmek zor hazmedilir tabiii :52::33:

ayy valla bir bilseniz nasıl kilo almanızı istediğimi çok beter verem edici bir şey olduğunu bildiğim için :1::1::1:
hırs yapamıyorum sizi geçmek için :1: doğru yenilmek zor gerçekten :1:

Back
X