Kilo alma programi ile yarisma

ayy valla bir bilseniz nasıl kilo almanızı istediğimi çok beter verem edici bir şey olduğunu bildiğim için :1::1::1:
hırs yapamıyorum sizi geçmek için :1: doğru yenilmek zor gerçekten :1:
maş hiç değişmemişsin hala aynı rahat sago :31:
bi saattir demediğim kalmadı ne bir bozulma ne bir gaza gelme :31: sıfır tepki
böyle zor tabi kilo alman

yok canim 2 aydir evde oturunca hic bosveremiyorsun, insallah sen benim gibi olmazsin :37:

inşallah sende biran önce istediğin sevdiğin bir işte çalışmaya başlarsın canım (aminnnn)
ben zamanında yine bu rahatlıktan dolayı çalışmadım işte cezasını çekiyorum şimdi sevmediğim bir bölümde çocuk gibi o kere isim yazıyoruz napalım :50:

inşallah sende biran önce istediğin sevdiğin bir işte çalışmaya başlarsın canım (aminnnn)
ben zamanında yine bu rahatlıktan dolayı çalışmadım işte cezasını çekiyorum şimdi sevmediğim bir bölümde çocuk gibi o kere isim yazıyoruz napalım :50:

Insallah hepimiz bir an once istedigmiz islere kavusuruz canim :8:

Kızlar maalesef kilo alamadım aksine 46 'ya düşmüşüm biraz stresli günler geçirdim o yüzdendir ki kilo vermişm. :((
Böyle dengesiz işte bünyem bir alıyorum bir veriyorum anlayamıyorum kendimi ne oluyor bana :((

ben korkumdan tartıya çıkamıyorum çünkü bu hafta da hiç almış gibi hissetmedim hatta vermiş bile olabilirim çünkü son 3 gündür çok yoğundum düzenli yiyemedim :43:

Maviscim korkunun ecele faydasi yok, karnini guzelce doyurdunsa hadi hemen kos tartiya :10:

Iyi dusun iyi olsun ( Ben bunu bir yerden hatirliyorum :9:)

Iyi aksamlar aksam yemekleri yendi ve tartildim 56.5 olmusum ben sizlerde durumlar nasil

Back
X