- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #1.701
Iyi aksamlar aksam yemekleri yendi ve tartildim 56.5 olmusum ben sizlerde durumlar nasil
burdayken cezamı verebilirsin en çok kilo alan olarak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlar aksam yemekleri yendi ve tartildim 56.5 olmusum ben sizlerde durumlar nasil
Sırrını paylaşmaz mı ki
Bence tull u rakip olarak gorme, kiz haftaya 58 olucak cunkum
Sırrını paylaşmaz mı ki![]()
yaaa buraların en tombiği bendim
sago gitti yeni rakip geldi
haftaya 56,5i geçeyimde görün![]()
yaaa buraların en tombiği bendim
Canim gecen haftada yazmistim sadece sabah aksam pekmez iciyorum ara ogunlerde muz tuketiyorum yani 3 tane bazi gunler muz yerini elma aliyor oglenleri genelde disardan yiyorum aksamlari bir aksam makarna bir aksam pilav yiyorum yemeklerin yaninda o kadar bu hafta oyle beslendim
Canim haftada ortalama 2 kilo almayi nasil basarabiliyorsun :26:
Memnun olurum canim amacimi bu zatenyaaa buraların en tombiği bendim
sırayla hepinize küsecem bakkızlar ben de trtıldım yemegımı yedım ve 56,8 olmusumm ustelık regl olmustummmmm :)
bekliyoruz meraklaben de tartılmaya gidiyorum hakkınızı helal edin dostlar![]()
amacımız bu zaten birbirimize destek olmak :) muzu aklıma yazdım gün içinde tüketicemCanim gecen haftada yazmistim sadece sabah aksam pekmez iciyorum ara ogunlerde muz tuketiyorum yani 3 tane bazi gunler muz yerini elma aliyor oglenleri genelde disardan yiyorum aksamlari bir aksam makarna bir aksam pilav yiyorum yemeklerin yaninda o kadar bu hafta oyle beslendim
Memnun olurum canim amacimi bu zaten
gercekten kizlar bu kilolarda emeginiz buyuk aklima siz geldikce mutfakta buluyorum kendimi hakkinizi helal edin cunku 52 kilo yapismisti kac senedir hamilelik haric
Canim gecen haftada yazmistim sadece sabah aksam pekmez iciyorum ara ogunlerde muz tuketiyorum yani 3 tane bazi gunler muz yerini elma aliyor oglenleri genelde disardan yiyorum aksamlari bir aksam makarna bir aksam pilav yiyorum yemeklerin yaninda o kadar bu hafta oyle beslendim
Memnun olurum canim amacimi bu zaten
gercekten kizlar bu kilolarda emeginiz buyuk aklima siz geldikce mutfakta buluyorum kendimi hakkinizi helal edin cunku 52 kilo yapismisti kac senedir hamilelik haric
burdayken cezamı verebilirsin en çok kilo alan olarakben kesin verdim
![]()
Sagol canim, gecen hafta gozumden kacmis cok sayfa ilerliyor yetisemiyorum konusma hiziniza
pekmezi ne kadar iciyorsun peki canim?
Ilk bildirim benden olsun kizlar
47.1 olmusum, 300 gram almisim ala ala.... Bu ne ya
Cok sinir oldum. Acaba bu kadar yemesem ne olurdu
Sanirim 3-4 gun arkadasa gittim yardima orada hizmet ederken gitmis olabilir, cunku bu kadar yemege obez olmam gerekirdi![]()
Şöyle bir göz gezdirdim sayfalarda ve tartıldım geldim:)
Öncelikle Pelin inanır mısın sizin kitap okuma topiğinize katılacaktım şansa bak kapanmış
Sagopam da gelmiş oh ohh hoşgelmiş:)
Ve üzülerek ekliyorum 46 kiloda sayıyorum hiç almamışım![]()
Canim yine acildi konu buyur gel bekleriz
Kilonu da anlamadim ki canim ben de sinirlari zorladim ama sadece 300 gram alabilisim
Demek ki daha da daha da çoook yemeliyiz canım![]()
Canim cezani yarin dusunup versem guzel kalorili bir menu hazirlayayim sana olur mu
olur canım hacmi az kalorisi çok bişey olur inşallahmerakla bekliyorum cezamı
yaptıklarını paylaştığın için de teşekkür ederiz
ben de tartıldım 40,5 olmuşum kızlar 500 gram almışım. 41 i bi geçebilsem ya hayatım boyunca şu rakamı bi geçemedim onu geçsem gerisi gelecekmiş gibi bir his var içimdeneyse buna da şükür ben kilo verdim diyordum ama 500 gramcık da olsa almışım
ve ben her hafta aynı kıyafetle tartılıyorum ki kıyafetin ağırlığı yanıltmasın, siz de öyle yapıyorsunuzdur heralde
haftaya 41 i geçmeliyim artık yeteeeerrrrriki haftadır saplanıp kaldım 40lara
![]()
Canim yine acildi konu buyur gel bekleriz
Kilonu da anlamadim ki canim ben de sinirlari zorladim ama sadece 300 gram alabilisim