- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
- Konu Sahibi Tiramisukahve
- #1.721
Daha cok yerine dunyalari yemeliyiz desen sanirim daha dogru olur
Belki de maksimum kilomuza ulaşmışızdır artık daha alamazmışızdır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha cok yerine dunyalari yemeliyiz desen sanirim daha dogru olur
olur canım hacmi az kalorisi çok bişey olur inşallahmerakla bekliyorum cezamı
yaptıklarını paylaştığın için de teşekkür ederiz
ben de tartıldım 40,5 olmuşum kızlar 500 gram almışım. 41 i bi geçebilsem ya hayatım boyunca şu rakamı bi geçemedim onu geçsem gerisi gelecekmiş gibi bir his var içimdeneyse buna da şükür ben kilo verdim diyordum ama 500 gramcık da olsa almışım
ve ben her hafta aynı kıyafetle tartılıyorum ki kıyafetin ağırlığı yanıltmasın, siz de öyle yapıyorsunuzdur heralde
haftaya 41 i geçmeliyim artık yeteeeerrrrriki haftadır saplanıp kaldım 40lara
![]()
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
..........................................................54,1...................................
![]()
kızlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
..........................................................54,1...................................
![]()
canım sen bu hafta çok iyi yedin bence haftaya 1 kilodan fazla aldığını görcez ben öyle düşünüyorum![]()
Belki de maksimum kilomuza ulaşmışızdır artık daha alamazmışızdır(nasıl bir cümle oldu bu
)
şey beniç çamaşırlı tartılıyorum
![]()
Maşallah gazelim tebrikler![]()
Tebrikler Gazelcim
Insallah oyle olur Mavisim
Yok canim ben maksimum 52 yi gormustum
vuhuuu baby(yalan dunya orcun'a bagladim
)
gazelcim ben bu hafta tulllu seçtim ve haftaya ceza alan değil ceza veren olmak istiyoruz dimi pelinnnnn![]()
gazelcim tebrik ederim yavaş yavaş sonucu göreceksin tartıda demiştim iyiki bırakmamışsın
dahada kilolar alırsın inş![]()
Ben mac izliyorum kizlar
Mactan sonra listeyi yenilerim mama yemege de o zaman gelirim![]()
hayat boyu porsiyonlarımız büyük olacak tabiki şimdiden bunları düşünmeteşekkürler tatlım
senin eline su dökemem ama accık da olsa almışım ya sevindim ne yalan söyleyim çocuk gibi sevindim anneme bile söyledim sevinçten
tek hayalim 57 civarı üstü olursa daha bir makbul olur ama 57 bile olsam razıyım....
inşallah olurum yaa, ama sanki daha fazla alamazmışım gibi geliyor, ne bileyim bunca çabaladığım halde az bişey aldım, birde merak ettiğim şu, çaba gayret eşliğinde zar zor alıyoruz ya, ömür boyu böyle gitmeyecek haliyle gün gelecek bırakıcaz bu çabayı, peki sonra? aldığımız kilolar balon gibi solup gidecekmi????![]()
hayat boyu porsiyonlarımız büyük olacak tabiki şimdiden bunları düşünme
istediğimiz kiloya ulaşalım zaten o taş vücudu kaybetmemek için herşeyi yaparız![]()
ilk hafta ne güzel 1 kilo almıştım, geçen hafta durakladım bu hafta ise sadece 500 gramcık. ama öz eleştiri yapmak gerekirse 1 kilo aldığım hafta daha iyi yemek yemiştim. çünkü tatil günlerim vardı evdeyken düzenli yedim ama sonra çok yoğun bir tempoya girdimyesem bile eriyor harcıyorum mecburen
bir gün bile yemesem eriyorum bu nasıl iş anlamadım 1 haftada aldığımı 1 günde verme potansiyeline sahibim:18:
teşekkürler tatlım
senin eline su dökemem ama accık da olsa almışım ya sevindim ne yalan söyleyim çocuk gibi sevindim anneme bile söyledim sevinçten
tek hayalim 57 civarı üstü olursa daha bir makbul olur ama 57 bile olsam razıyım....
inşallah olurum yaa, ama sanki daha fazla alamazmışım gibi geliyor, ne bileyim bunca çabaladığım halde az bişey aldım, birde merak ettiğim şu, çaba gayret eşliğinde zar zor alıyoruz ya, ömür boyu böyle gitmeyecek haliyle gün gelecek bırakıcaz bu çabayı, peki sonra? aldığımız kilolar balon gibi solup gidecekmi????![]()