Kilo alma programi ile yarisma

Lokumum gunaydin :)

Simdi bi etud merkezi gibi bir yerden hatta surdan Öğretmen Aranıyor | Gizli Zeka Eğitim Ve Mental Aritmetik | elemanonline.net aradilar :) 1 bucukta gorusmeye gidicem ama benim kumas pantolonum yok:17:
Napicam:18:

canımmm siyah keten pantolon giyebilirsin veya bej. altına hafif topuklu giy üstüne şık bi bluz. blazer tarzı dar kesim ceketin varsa çok hoş olur diye düşünmekteyim :54:
ben genelde stajda keten pantolon giyiyorum o foto çekildiğim gün başka bi yerden gelmiştim normalde kot giymiyoruz tabi :) çok kısa olmayan sade bir elbisede giyebilirsin.

canımmm siyah keten pantolon giyebilirsin veya bej. altına hafif topuklu giy üstüne şık bi bluz. blazer tarzı dar kesim ceketin varsa çok hoş olur diye düşünmekteyim :54:
ben genelde stajda keten pantolon giyiyorum o foto çekildiğim gün başka bi yerden gelmiştim normalde kot giymiyoruz tabi :) çok kısa olmayan sade bir elbisede giyebilirsin.

canim benim kottan baska pantalonum yok:17: piffffffff :( ya kahve dar paca ketenim var yine kot gibi ya da krem yine dar paca

Yazin iyiydi elbise giyiyordum:55:

Cok koyu renk kotuum var hic taslamasi yok o olur mu ki acep :26: o da dar paca gerci, acik mavi beyaz cizgili gomlegim var, ustune de krem rengi bir hirka nasil olur sence? altina da babet? zaten uzunum sirik gibi gitmiyim :6:

Son düzenleme:
canim benim kottan baska pantalonum yok:17: piffffffff :( ya kahve dar paca ketenim var yine kot gibi ya da krem yine dar paca

Yazin iyiydi elbise giyiyordum:55:

Cok koyu renk kotuum var hic taslamasi yok o olur mu ki acep :26: o da dar paca gerci, acik mavi beyaz cizgili gomlegim var, ustune de krem rengi bir hirka nasil olur sence? altina da babet? zaten uzunum sirik gibi gitmiyim :6:

canım dar paçayla hafif topuklu daha hoş duruyor zaten :) ben şu 180 halimle giyiyorum hafifi topuklu nolacak giy görüşme için işe kabul edilirsen babet moduna girersin yine :1:
krem rengi dar paçayı giy üstüne koyu renk bluz giy üstünede dediğin açık renk hırka tamamdır ayakkabıda sen bilirsin ama bence topuklu giy :54:

canım dar paçayla hafif topuklu daha hoş duruyor zaten :) ben şu 180 halimle giyiyorum hafifi topuklu nolacak giy görüşme için işe kabul edilirsen babet moduna girersin yine :1:
krem rengi dar paçayı giy üstüne koyu renk bluz giy üstünede dediğin açık renk hırka tamamdır ayakkabıda sen bilirsin ama bence topuklu giy :54:

Lokumum isin var mi buralarda misin? ben sana foto cekeyim gondereyim en iyisi... o krem rengi bildigin tayt gibi cunku :D:D

günaydın kızlar, bugün büyük gün hayırlısı bakalım :ssz:
ben börekle kahvaltımı ettim peynir domates bal ve çayla...
öğlende dünden çokca yaptığım etli nohut ve pilav yiyecem inşallah...
akşama allah kerim...

günaydın kızlar, bugün büyük gün hayırlısı bakalım :ssz:
ben börekle kahvaltımı ettim peynir domates bal ve çayla...
öğlende dünden çokca yaptığım etli nohut ve pilav yiyecem inşallah...
akşama allah kerim...

evet bu tartı gününde oruçluyum inşallah dualarımın etkisiyle ve iftarda deli gibi saldırmam sayesinde tartıda mutsuz olmam :9::9:

yeterince almadım ama cezamı kapatacak kadar aldım sanırım 47 olmuşum :(
bu akşam lahmacun var yemek menümüzde yanın da salata gibi mezeler işte :)
hahtaya görüşür k.i.b.:16:

afillim nasılsın :16:
elma şekerinin açtığı yeni topiğe bişey yazdım okudunmu??
gün geçtikçe araştırıyorum ve araştırdıkça moralim bozuluyor..orayı oku da sonra burdan devam ederiz canım :ssz:

okuyayım canım benim
been iyiyim yemek yedim şu an şiştimm patlamak üzereyim :9:
sen nasılsın gazelim :)

bende şükür iyiyim canım :16:
bu günlerde ders çalışıyorum az kaldı sınavlara...:37:
bugün pek bişey yiyemedim yaa...biliyorum sırf tartıya yansıyacak bu durum :14:
güya sabah kalktığımda bugün ne bulursam yiyecem demiştim..inan hiç ara öğün yapmadım...
hoş sanki normal öğünleri doğru düzgün yaptım mı :14:
üç beş kaşık nohut pilav yemiştim öğlen..hala onla duruyorum...
tatlı yaptım sırf iştahım açılsın diye şuan soğuyor..onu yiyecem birazdan...
ardından abur cubur yiyecem, mısır falan patlatıcam...
telafi etmem lazım midem bomboş gibi şuan halsizim açlıktan...
nedense iştahsızdım bugün yaa :5:
kilomuda gece mama saatinde yazarım inşallah..şuan asla tartılmam :19:

bende şükür iyiyim canım :16:
bu günlerde ders çalışıyorum az kaldı sınavlara...:37:
bugün pek bişey yiyemedim yaa...biliyorum sırf tartıya yansıyacak bu durum :14:
güya sabah kalktığımda bugün ne bulursam yiyecem demiştim..inan hiç ara öğün yapmadım...
hoş sanki normal öğünleri doğru düzgün yaptım mı :14:
üç beş kaşık nohut pilav yemiştim öğlen..hala onla duruyorum...
tatlı yaptım sırf iştahım açılsın diye şuan soğuyor..onu yiyecem birazdan...
ardından abur cubur yiyecem, mısır falan patlatıcam...
telafi etmem lazım midem bomboş gibi şuan halsizim açlıktan...
nedense iştahsızdım bugün yaa :5:
kilomuda gece mama saatinde yazarım inşallah..şuan asla tartılmam :19:

ben de aynen öyle canım oruçlu olduğumdan sadece akşam yemeği yemiş oldum tüm gün şimdi puding yedim ama şiş durumdayım yiyecek halim yok tartıya yansıyacaktır tabi :50:

Back
X